38

Анонимен

преди 5 години

То не може хем да се гласува за ГЕРБ, хем нормални пенсии.

37

Анонимен

преди 5 години

То не може хем с Русия и БСП, хем европейски пенсии.

36

Анонимен

преди 5 години

21- ТИ РАЗПОЛАГАШ С ФАКТИ СЛЕД КАТО ТВЪРДИШ, ЧЕ ДЯНКОВ Е ОТМЪКНАЛ 1 МИЛИАРД- А СЕГА ОТВАРЯШ БЪЛГАРСКА ПРОКУРАТУРА, ТАМ ИМА ФОРМА НА КОЯТО ПИШЕШ ФАКТИТЕ И ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ЗА ОТКРАДНАТИЯ 1 МИЛИАРД, СЛЕД ТОВА ОТВАРЯШ ОЛАФ, ТАМ СЪЩО ИМА ФОРМА НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИЦИ И ОПИСВАШ ТОВА КОЕТО ЗНАЕШ- ФАКТИ, КАК, КОГА, КЪДЕ- АКО НЕ ГО НАПРАВИШ ТИ СЪЩО ПОДЛЕЖИШ НА САНКЦИЯ ЗА ЗАТАЯВАНЕ НА УЗНАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

35

Анонимен

преди 5 години

Какво повишаване на пенсиите сънуват. Парите за това повишение ГЕРБ отдавна ги открадна.

34

Мен

преди 5 години

Да излязат под някоя тераса и да чакат някой да им хвърли торба;)

33

Анонимен

преди 5 години

Преизчисляване - да, но първо правителството да информира какво е състоянието на Сребърния фонд, кога ще възстановят сумата, която Борисов и Дянков обсебиха, правят ли се редовно отчисленията по закон от приватизационни сделки и др.?Парите за пенсии, освен по линия на бюджета, са тъмна Индия! КОГА ще знаем кой какво прави с парите?

32

Анонимен

преди 5 години

Айде стига сте скимтяли като пребитии маcтии, ами се хващайте да бачкате да допринесете и вие безбожници нещо за тази държава!

31

Анонимен

преди 5 години

До 27А на теб малко акълче е пратила, когато те е заченала. :(За сметка на това компенсираш със злоба и ограниченост, типично по български.

30

Анонимен

преди 5 години

До 27Ахахахха, жалкара как завижда на човека за заплатата. Кой те спира, бачкай и ти и изкарвай и повече? Всеки който има повече от *** посредствения- задължително му праща мама или се занимава с нелегални дейности, а който взима по-малко от *** задължително е неудачник.

29

Анонимен

преди 5 години

Дорде "вервате" в моралните добродетели на Татовото БКП, което никога не си е отивало от властта ще ви обливат с люспи и огризки!

28

Владо

преди 5 години

Нека Путин да им ги отпусне! Аз като работещ не съм съгласен!

27

Анонимен

преди 5 години

Аз взимам 1 800 и не ми стигат, чудя се ако един ден изпадна като тяхМалко праща мама от Германия!

26

Гледна точка

преди 5 години

Във филма "Отблизо Северна Корея- преди и сега" (има го в тубата) се дава ясна насока, че българските баби трябва да се молат на Зеленият пъпеш!

25

Анонимен

преди 5 години

Браво на пенсионерите, така трябва.Как се живее със 100 евро пенсия в 21-ви век при тия европейски цени.Аз взимам 1 800 и не ми стигат, чудя се ако един ден изпадна като тях

24

Анонимен

преди 5 години

Пенциите са интересни екземпляри. Искат европейски заплати, но да ги управляват съветски политици. Вървете в Русия бе *** червена. Преживявайте там с еквивалента на 78 лева пенция и викайте ура на Путин.

23

Е, сега!

преди 5 години

Ама не става така - цял живот соц заплата, а накрая европейска пенсия.

22

Анонимен

преди 5 години

Колко благородно - ще вземем от тези които работят, за да дадем на онези които по цял ден се почесват, браво, така се прави, така е най-справедливо, да увиснеш на гърба на обществото и да смучеш здраво.

21

Анонимен

преди 5 години

Дянков върна ли 1 милиард лева,които отмъкна от пенсионния фонд да плати борчовете на ГЕРБ? Измами тотални и грабеж до дупка.То затова има висше пправосъдие и ги наказва чрез децата им...Пенсионери да настояват до край.Жилти нарциси скоро ще цыфнат...

20

Анонимен

преди 5 години

....искат повече пари, за да хвърлят повече през терасата ли????

19

Пенсионер

преди 5 години

Това са мойте хора. С вас съм. Ставам за депотат. Първо ще вдигна песийте. И после здравей живот. После ще увелича годините на смъртност. Ще ви ги направя 88г. Трето от рентата с житото ще произведем хляб само за нас. Четвърто, ще направя безплатни чиинета на всички. Да се храните с удоволствие. Пето, личният лекар ще ни преглежда безплатно. И шесто, нищо няма да правя. За този мандат е достатъчно. Бъдете зрдави.