78

Не просто на помощи

преди 5 години

След като пенсионерите искат евро пенсии,работещите искат дубайски заплати.Всеки иска, а какво е дал е въпросът.

77

Анонимен

преди 5 години

Тия сега с Русия ли искат да сме или европейски пенсии?

76

SUPERHUMAN

преди 5 години

Бъдещите пенсионери на 65 години ли ще се пенсионират или на 70 ? Питам за един приятел. До 60 години повечето хора се сдухват много и стават на маймуни. помислете за пенсиите.

75

Анонимен

преди 5 години

Мечтаят за КНДР, искат да се върне комунизма, гласуват за БКП, обаче да взимали капиталистически пенсии... Как да стане?

74

д-р иванов

преди 5 години

щом има пари за партии които са на дистанционно управлениеот скопие и москва ще има па ри и за пенсионерите

73

Стамат

преди 5 години

Ха-ха, а за нас - които никога няма да видим пенсия?Но иначе внясяме вноски като попове!Един пич каза "Сатаната преди се криеше, вече не се крие", Играта загрубя брутално!

72

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден по няколко пенсионера хвърлят на ало измамниците по няколко хиляди. За това ли не им стигат? Аз също имам родители пенсионери. Хилядарка спестяват на 3месеца. И не се лишават от нищо! Има такива, които един ден осигуряване нямат. Но и те получават пенсии. Със социалните помощи получават повече от тези с пенсиите за стаж.

71

Анонимен

преди 5 години

Да ходят при ***. 1947-*** в пенсионните фондове е имало 3 млард. долара. До тогава пенсионната система е била с лични партиди. Колко си вкарал, толкова ще ядеш! БКП, наследница на която е БСП е прибрала всичко. И от тогава на 31 декември всяка година, до 1993-та, ако не се лъжа остатъка в пенсионните фондове в Държавния бюджет. 1989-та празни фондове и 9 милиарда долара външни задължения. 40 милиарда лева вътрешни дълг! И икономика на загуба! На Позитано бегом! Зарков е спец, ще Ви оправи!

70

Анонимен

преди 5 години

Народ, който не милее и за младите, и за старите се самозатрива. И всеки гласува за това.

69

ОХ

преди 5 години

Ами да видим как ще живеем с по 100 евро? Сами ще си пукясаме.

68

мда

преди 5 години

Младите готованковци живеят до 30 г. без да работят, а пенсионерите не могат и 20 г. да изкарат

67

Анонимен

преди 5 години

А защо трябва да има стипендии???????????????????

66

Анонимен

преди 5 години

Като дойде чи-пирането, няма да ви се живее....

65

някой

преди 5 години

Ще напиша само, че има една машинка, наречена часовник и прави тик-так, тик- так! Та пенсионерите не могат да вървят обратно на посоката на въртене на часовниковата стрелка, но младежите със сигурност вървят по посоката на въртене на същата!Не го забравяйте!

64

Анонимен

преди 5 години

Нали обединените патриоти обещаха достойни пенсии незабавно ако ги изберат. Е, избрахте ги...

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53Работещите в Бг не могат само държавната администрация и депутатите да изхранят, какво остава някой друг да хранят. Имайки предвид, че администрацията и депутатите постоянно си вдигат заплатите.

62

Анонимен

преди 5 години

В ИТАЛИЯ НАМАЛЯВАТ ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ С 5 ГОД.НОВИНАТА НЕ БЕШЕ ОТРАЗЕНА ОТ "СВОБОДНИТЕ" МЕДИИ.

61

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерите буквално изяждат България.Кво им пука?изкуфели същества мислещи само как да си натъпчат дебелото черво.Искат.

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен59Внасяли са осигуровки.Внасяното го откраднаха БСП и Жан Виденов.Да си търсят парите от позитано 20.

59

V

преди 5 години

ха ха ха .Ами да не гласуват за герб и бсп .Ако всички се пенсионират на една възраст няма да е така ;) Плевналиев кога навърши пенсионна възраст ??? Дори в Европа всички се пенсионират на една и съща възраст .Вишото кетапо строене е друго безумно перо .50 бона на вишист .5% го използват по предназначение останалите за да се правят на по виши същества от професионалистите .Минималната работна заплата от 500 лв кви пари да носи в системата ??? Ами да гласуват за партия която им обещае това .