134

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 142"Ето това ни донесе демокрацията и приятелството с америка"Айде сега Америка била виновна за нашата пра-"българска червена простащина"! Щом си първично-чехълче/тесногръд/селияндур/беден духом, ако ще и Христос лично да дойде да ти помогне, няма да го познаеш и ще го разпънеш! Бог е дал на всеки и не отнема заради "приятелство" или предателство! Изборът е твой но след като не ти достига - дудукаш и сочиш с пръст като кроманьонец в пещера!

133

Анонимен

преди 5 години

Това е само малък етап от размиването на човешката същност.. във новото време даденостите са въпрос на избор - смяна на пол, расова идентитчност, име, дата на раждане а защо пък не и СЪЩНОСТ!! Намираме се в процес на зараждане на нов вид-безмъртен, безскруполен, бездетен и бездушен - информационна машина!!!

132

Анонимен

преди 5 години

Ето това ни донесе демокрацията и приятелството с америка.

131

Анонимен

преди 5 години

Това е последната стъпка на дяволите които управляват света! Да посегнат на децата. Накрая ще направят и опит да легализират педофилията.Преди месец имаше случай в САЩ където малко момче облечено като момиче танцува във гей бар. Уж за кратко беше голям скандал, но после скочиха някакви НПО - та и случая се покри без да има наказани. Ей така се почва. По малко притъпяват сетивата на хората и обработват и ощественото мнение.Добре че в Бг все още хората успяват да различат злото.

130

Д. Димитров

преди 5 години

ИЗРОДИИИИИИИ....

129

Анонимен

преди 5 години

Като се народят повече мюсюлманчета набързо ще ги вкарат в правата вяра, няма дълго да оцелее джендъризма там

128

Анонимен

преди 5 години

До Не искам 133Не искаш но дишаш чист български "въздух"...:)))))))))

127

ЦК на Джендърите

преди 5 години

Внимавайте какво пишете, ако искате да работите на добре платена офис работа.Хомофобски и джендърофобски коментари са от миналия век и няма да бъдат толерирани в нашето либерално общество.

126

татул

преди 5 години

А когато се обади природният код, товадете на кой ще си го изкара.Щото вградината могат да го баламосват ,а после.Или непрекъснато ще му сипватбром в чая. ... Ами ако вместо запишката ,се хване за атомното копче.Човек не е само възпитание...

125

Поручик Ржевски

преди 5 години

Искам да открия нова ултра еко детска градина "Маугли" в Швеция.Там децата ще бъдат възпитавани голи от полуинтелигентни шимпанзета.Ще се катерят по лиани и ще бъдат възпитавани еко.

124

Не искам

преди 5 години

Аз не искам такава детска градина за детето си, за внуците си, за невинните малки създания, които, вместо да растат живи и здрави, в едно здраво, морално, обичливо, задружно, умно, интелигентно...семейство и общество, са обречени на отвратителни експерименти и такова страшно и погрешно промиване на мозъци, че...Горките дечица, до къде ще ги докарат , на какво ще ги подлагат. Кой има интерес от такъв тотален човешки детски провал и геноцид?

123

Анонимен

преди 5 години

А не ви ли притеснява повече факта че децата ви дишат най-чистия "въздух" в една "велика " държава от Европа?? Имате ли си на представа какво става с едно подрастващо и дишашто канцерогени??А с какво го храните? Качествено ли е?

122

Стамат

преди 5 години

Скоро и в БГ ;-)

121

Анонимен

преди 5 години

Ели е от семейство, в което бащата е транс на хормони и я учат, че няма пол... Боже, докъде я докарахме!?...

120

Анонимен

преди 5 години

А тези със силиконите нима са по обществено приемливи! Лъщят им "мислите" и ги оприличавате на кумири а те кръгли тъпоци! (не всички разбира се)И после вашите деца - искали 48 цола гърди и 25 цола ***!

119

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 126Случвало се е и ще се случва! Просто не се пише по този въпрос! Имаще го по Татово с изключение на половите операций! Сумай ти народ от Народния Театър и филмовите продукции бяха такива а сега не е по различно!

118

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124.....това е умишлено съсипне на живота на едно дете..........както и пиянските свади, простотията и агресията в училищата! Колко от българските семейства са стабилни и с правилните подходи към децата си?? Не са много а "огледалото" е съвременното българско общество - директно надолу!

117

Анонимен

преди 5 години

Такава нещо не бива да допуска да се случи никога в България, това трябва да е общонационална кауза!

116

Анонимен

преди 5 години

До Derstreichholz 112В дивия 'запад' хората си живеят живота и не ги интересува кой и как се ***! Такива са по малко и от 0.1%! В България си ги е имало винаги само че по Татовото се поприкриваха. Няма да ги изтриете от лицето на Земята а просто можете да ги оставите и те да си живеят живота стига да не ви пречат!

115

Анонимен

преди 5 години

До Айде моралистиПо-скоро вие агресивните НПО социопати много скоро ще се изтреляте от ЕС, на хората много им писна от тези гнусотии вече, това е нетърпимо. Тези родители трябва да се осъдят и тикнат в затвора, това е умишлено съсипне на живота на едно дете!