174

Анонимен

преди 5 години

Откачени хора. Само моля да не ни бъде натрапен този антиприроден дори феномен. Нека човешката лудост не става еталон за подражание, а бъде ценена като такава, каквато си е - просто лудост, отклонение. Ако природата го бе замислила като нещо естествено и нужно,щеше така да го създаде- човек да си избира пола или да е без/дву/полов като амеба или ***.Но не е така. Човекът се ражда с точно определен пол и изключението-хермафродитизъм. Така се създава и поколението-от двама души от различен пол.

173

Анонимен

преди 5 години

ние на футбол юе ги тупаме, ама Свен ще ги счупи женките на 100м бътърфлай

172

Анонимен

преди 5 години

Демек -след 20 ина год ще ги тъпаним на футбол без зор

171

Ристу

преди 5 години

До 180: Ще те направят гей насила. :D

170

Анонимен

преди 5 години

освен казаното от 184 да споменем, че детската градина съществува от 2010-та, а новината за нея тръгва 2014-та.нищо особено не се е случило, просто някое ЛБГ/БХК движение прави малко ПР по темата.

169

Щирлиц

преди 5 години

Джурналистите пак се уплашиха.Поне ще си заслужат 30 сребърника.

168

Анонимен

преди 5 години

А как ще ги обличат полово неутрално? Всички в рокли или всички в панталони. Всички с сутиени или всички без сутиени.Или най-добре всички голи?

167

Анонимен

преди 5 години

тази новина, че е шантава - шантава е, но и малко се преекспонирана ...първо помислете, кои родители ще запишат децата си в такава детска градина? Такива, които имат проблем със сексуалната си ореинтация. иначе градината е екзотика, цялата работа е заради финландците в швеция, в тяхната граматика няма родово местоимение (Тя, Той), а ползват han и за двата рода. Прочетете малко и ще разберете.

166

Анонимен

преди 5 години

от такива "хора" щесе появи следващия Андеш Брайвик....ако не и нещо по-лошо и смъртоносто !!!

165

Анонимен

преди 5 години

Евалия тази Егалия

164

Спиро Киров

преди 5 години

Каква гнусота.....Признаниеот мен Спиро Кировдобре е,че 1944 сме били оставени в руската сфера на влияниеДОБРЕ Е ХОРА!Бог знае по-добре кое е добро за нас, от нас самитеприятен ден!

163

очаквайте скоро

преди 5 години

Тези извратеняци са окупирали властта в света !Ще ни задължат да подпишем "конвенция" за масово из *** де раст яване....

162

Анонимен

преди 5 години

Простотиите от хамерика ни заразиха и нас.

161

Анонимен

преди 5 години

В Швеция вече са толкова презадоволени и живота им е толкова уреден, кротък и безметежен, че вече нямат връзка с реалността.Чудят се вече какви глупости да измислят.

160

ще спим ли още?

преди 5 години

Обикновени из роди, които обаче ни налагат извращенията си за ценности !?

159

Киро Кардана

преди 5 години

хахахаха очаквам скоро да има промени в фигурното пързаляне за да няма дискриминация!Вече ще има двойки мъж с мъж и жена с жена ....като взема един винкел 40х40х3мм че като подпукам само на *** мендъри и трансове и неутрални ще ми станат!

158

Victimized

преди 5 години

"Тук възпитателите не четат на децата детски книжки, в които принцесата чака принца. Вместо това децата слушат за Малала Юсафзаи, или за Хилари Клинтън."Не мога да повярвам какво чета....

157

остап

преди 5 години

СТОЙТЕ ОЩЕ В ЕС И ГОРНОТО ЩЕ ВИ ДОЙДЕ НА ГЛАВАТА. МАЛКА НАДЕЖДА ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ СА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРО ПАРЛАМЕНТ ПРЕЗ МАЙ.

156

Кратун

преди 5 години

Напъните да наричаме бялото черно и да си затваряме очите за естествените неща щяха да бъдат смешни ако не се опитваха толкова агресивно да ни ги наложат. Някакви експремисти, които са се пръкнали преди 20ина години се опитват да отрекат и коригират милиони години еволюция. Трябва да си тотално ограничен, за да не можеш да схванеш колко си нищожен на фона на целия процес.

155

Анонимен

преди 5 години

Нямам думи...