27

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ няма да позволят това, ромите са им твърд електорат. Сега виждате ли има още една причина да премахнем ГЕРБ.

26

Анонимен

преди 5 години

аба шкембе ко стана с 1500 минимална 300 пенсия ба лъжци

25

Анонимен

преди 5 години

Имаше 4 години не събори дори една къща, сега щял да се бори предизборно тия и парламент нема да видят скоро, да си търсят по една раирана пижама Cледващия път командосите ще се съберем пред парламента и ще тричаме лъжливи патреотари.

24

За да си НАЦИСТ в ЕС

преди 5 години

Трябва да си спечелил изборите в най -големите ЕС -държави --това тука е лаене с пълното съзнание ,че го правиш само за изборите и никога няма да успееш да направиш каквото и да е по въпроса от това което си се изказал . Абсолютно невъзможно е подобно нещо-Б-я ще я направят на пестил от съдилища и глоби ще ни спрат всички кранчета а него ще го осъди европейски съд ако тръгне да ,,поправя,, цял един етнос за някакви единични случай или кражби -- той просто наля вода в мелницата на ДПС !!!

23

Анонимен

преди 5 години

Когато една концепция не е насочена само към един етност а касае обществото като цяло,не може да се нарече расистка.Същността на проблемът с ромската общност не е в разделението на малцинствата,както те твурдят,а е в несъгласието им да поемат отговорност за цялото общество,като се капсулират и живеят не в ритъма на обществото според общите правила,валидни за всички общности в него.Например.Да вземем желанието за образованост сред различните общности.Ами *** народ означава и слаба Държава.

22

Анонимен

преди 5 години

Не е антихуманна, но Каракачанов я предлага мнооого късно и с прозрачна цел!

21

Анонимен

преди 5 години

Някой май се стяга за ЕП!

20

Малкият Мук

преди 5 години

Малкият паспортопродавец колко кила стана вече, няма ли да бори корупцията по високите етажи или да си затворим очите за корупцита пред набeзите на ромите ?

19

Мальчик-гей

преди 5 години

Каракачанката (и той като Валерката) се н..ра с това изказване. Време му е да си ходи...

18

Анонимен

преди 5 години

Сега наблюдавайте как ще изпълзят от дупките си и ще се саморазкрият всички покровители на pимляните в България.

17

гостенка

преди 5 години

Браво на Каракачанов, един от малкото политици който на глас съобщи проблема, а не го замете под килима, като Герберите и тяхната шайка!

16

Анонимен

преди 5 години

Как тъй Карачанаков хем е със визия за ромите да им гътне гетата хем е със ГРОП закрилниците на ромите в една коалиция, бе я улево бе.

15

Анонимен

преди 5 години

Концепцията е идеална, но трябва да бъде предшествана от признаване на ромското малцинство като такова. Иначе никой в Европа няма да различи българи от роми.

14

Анонимен

преди 5 години

Прекалено е толерантна и мека тази концепция. Трябва още по твърди мерки, особено спрямо "родители" на по 12 години. Такива по цял свят се таксуват като педофили и за тях се прилага химическа кастрация!!

13

Анонимен

преди 5 години

Шкембето, ако наистина има топки нека да действа, ама на дали!

12

Има решение

преди 5 години

Като махнете помощите и много бързо ще се разреши проблема. Просто ще спрат да се размножават на по 13 години и да обричат многолюдната си челяд на мизерия. Помощи само за пълнолетни родители и то ако имат образование. Иначе да си ги гледат. Ако не могат, да ги дават в приюти

11

Анонимен

преди 5 години

Това е дискриминация и потъпкване на човешките права! За доживотен затвор е тоа ***!!!"Като ти спрат социала и започнеш да работиш, вложи цялата тази енергия в работата и образованието си.

10

Анонимен

преди 5 години

Никакъв нацист не еТова е един дебел Пишман патриот!

9

Мариана Петрова

преди 5 години

Подкрепям Каракачанов и всеки който иска , и може да сложи някакъв ред.Не може да раждаш деца за да живееш, а те като прасета в контейнерите. Та майките не знаят кой кога се е родил.

8

Анонимен

преди 5 години

"...премахване на гетата, справяне с престъпността, обществено полезен труд, контрол над социалните помощи, спиране на детската раждаемост и още редица други механизми за реалната интеграция..."===Всички тези мерки, които всъщност ще заздравят обществото и ще премахнат двойният стандарт спрямо различните етноси е нацизъм, според ДПС?Нямам думи...