87

Defender of Justice

преди 5 години

Абсурд е управляващите на правова държава,ратифицирала межуднародноправни конвенции като за правата на човека,избрани от водещия се православно-християнски народ търпят проkарване на противоконституционни беззаконни античовешки неправедни НЕОНАЦИСТКИ"закони' целящи узаконяване на престъпления срещу човешките права и свободи- злоуптреба с власт,расизъм,дискриминация,посегателство на човешки права и свободи,геноцид на ромите с расистки банди срещу тях Защо прокуратура не спре нови Хитле

86

Сата НАТО

преди 5 години

Истинският националист не интегрира никого. Истинският националист се бори за чиста нация, а не да вкарва чужди тела в националния организъм. Което не означава на малцинствата да им бъдат ограничавани по някакъв начин гражданските права.

85

Анонимен

преди 5 години

Не, не е!

84

Мефистофел

преди 5 години

Антихуманни ли са ромите?!?

83

Нора

преди 5 години

До АнонименС такова население ще си пълним държавта.Да ни завиди цивилизованият свят!

82

Адвокат На Ангела

преди 5 години

НАПРОТИВ, КРАСИ КАРАКАЧАНОВ НЕ Е АНТИХУМАНИСТ, А Е НАПЪЛНО ПРАВ!МНОГО ДОБЪР И УМЕН ЧОВЕК, И МЪДЪР ПОЛИТИК С ЯСНИ И ЕФЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ!

81

Каракачан

преди 5 години

Ала-бала гласувайте за мен!

80

Анонимен

преди 5 години

ДПС май се притесниха??!! И как не -нали голяма част от електолата им са турчеещи се .....роми,щото има келепир

79

10

преди 5 години

"Концепцията " въобще не е концепция , а механичен сбор от наименование на традиционните ромски /и български / проблеми.Амалгама от втръснали до повтаряне явления . Няма водеща идея за съвременно решаване на проблемите .Но основният й дефект е ,че ние българите трябва да решаваме ромски проблеми .Това са техни проблеми и решението трябва да е тяхно!Държавата , българите можемда имсъдействаме да се европеизират с различни средства ,но не можем да застанем на тяхно място.Това е предизборна пушилк

78

Анонимен

преди 5 години

Сваля се политическия чадър и се прилага закона. Като за българите.И ромите сами ще избягат от България. Гювеча свършва и те забягват! Това е!

77

Анонимен

преди 5 години

Програмата е подчертано етническа. Не е национална. Не може така. Това са предизборни кьорфишеци. Не е нужна никаква специална Каракачанова програма. Имаме добри закони. Сваля се политическия чадър и се прилага закона. Като за българите.

76

Анонимен

преди 5 години

Как пък винаги преди избори....?

75

Хей, аланкоолу!

преди 5 години

Как така ще задължаваш данъкоплатците да хранят безбройните деца на лентяи? това не ограничава ли правата на тези данъкоплатци, които подпомагат финансово и възрастните си родители, вследствие на което остават само с по едно дете, а мързеливците раждат колкото могат, за да се облагодетелстват и да се издържат за сметка на детските надбавки и други помощи, на които има право само малцинственият етнос? ТОВА НЕ Е ЛИ ПРЕДНАМЕРЕНА НАМЕСА НА ДЪРЖАВАТА в живота на градивните граждани?

74

Различен аршин,значи

преди 5 години

Противоконституционно ли е да ги караме да работят за прехраната си и да спазват законите?защо досега ДПС не се сети, че е противоконституционно да бъдат ограбвани пенсионерите, които цял живот са работили и са се осигурявали, за да бъдат пренасочвани парите за социални помощи на здрави, млади мързеливци, коитонай-безотговорно създават по един бюллюк деца, след като много добре знаят, че не могат да изхранят дори едно дете, ако не работят? А те не щат да работят!

73

Димо

преди 5 години

Всички се раждаме с равни права казват. А след това правата , законите и задълженията са за нас ,а за тях само права- да не учат,да не се осигуряват, да не плащат данъци,да се возят безплатно,да се лекуват безплатно,да се женят и раждат малолетни,да крадат и обират безнаказано,да нападат и убиват невинни хора ,лекари и полицаи. Е гати правата,ами те живеят в друг свят и като им го кажеш вдигат джангър и все са жертви.

72

Анонимен

преди 5 години

трябва полицията и институциите да си вършат работата - достатъчно е закона да е равен за всички, не както сега - закон да има за всички други само не и за ****

71

Анонимен

преди 5 години

Щом вече всяко момиче от етноса на 13 години е майка с по три -четири деца, а на 18 години е пра баба аз смятам вече ро./м/ите за мнозинство . Българските майки имат едва по едно дете максимум две ,много голяма рядкост е българката да има повече от две деца ,следователно БЪЛГАРИТЕ СМЕ ИСТИНСКОТО МАЛЦИНСТВО !

70

Анонимен

преди 5 години

Не само не е антихуманна - тя е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!КАК ЩЕ КАРАШ ДЕТЕ НА 11 ГОДИНИ ДА РАЖДА ЗАЩОТО БРАТ И ИЛИ ЧИЧО И Я ИЗНАСИЛИЛ! И това не трябва само да се говори предизборно, трябва да се действа!!

69

Анонимен

преди 5 години

Лумпенизираната нискограмотна тълпа виждаща причината за собствената си незавидна маргинализирана съдба единствено в съгражданите си от ромски произход ще се хванат като удавник за сламка за думите на псевдохристияни Каракачанов който ще продължи да дебелее на техен гръб.

68

Shark

преди 5 години

Не, не е антихуманна. И отдавна трябваше да се прилага. А защо не зададем въпроса обратно- много ли е хуманно роми да бият възрастни хора, много ли е хуманно ромите да живеят на гърба на българите. Защо не се напише такова заглавие!