67

Анонимен

преди 5 години

На снимката - град София, покрай международната жп линия за Гърция и за Македония (бъдеща връзка)

66

Анонимен

преди 5 години

ДПС би трябвало да бъде забранена тотално! Това е една шайка финансирана от Сорос която работи против интересите и сигурността на страната от създаването си! Не знам дали това е само предизборна кампания но всичките точки до една, са нужни! Не се ли направи нещо с този огромен проблем, живота в България ще стане невъзможен! Интеграция не може да има! Видя се! Трябва желязна ръка!

65

шматка

преди 5 години

Според новите либерални схващания нацизъм е когато искаш от някой да спазва законите и Конституцията на страната.Във Франция когато влязоха с булдозери в гетото не беше ли нацизъм.

64

Анонимен

преди 5 години

Слави представяше Волен като германски нацист, а сега го представя като руски патриот. Кой ги знае какви са?

63

Анонимен

преди 5 години

В Индия имало помощи за хората, които се откажат да имат деца.

62

Анонимен

преди 5 години

Залегнало в програма за управмение, ама няма никакво действие ... а не е като да не участват активно или пасивно(златен пръст) в управлениетоСамо си говорят за преди изборите

61

анонимен

преди 5 години

Нацис - НЕ .Той е пълен И....Т ! Срам за страна от 21 ВЕК.

60

Чикън

преди 5 години

Всички правителства, които оставиха ромите без образование и ги научиха да не работят трябва да си поемат отговорността!

59

Анонимен

преди 5 години

Каракачанката е поредният популист. Пределно добре разбира, ме тая програма няма как да мине и влезне в действие, но сгрява и грабва сърцата на крайнодесните избиратели. Е тва е цвлта му. Да привлече привържениците на всички тъй наречени патриоти барабар с Атака покрай наближаващите избори. И тъй като това е доста умен ход, прогнозирам че няма да спира да лае за тая измислена глупост още дълго напред, със същите мотиви-привличане на избиратели.

58

ГОСТ

преди 5 години

Стига с тези хуманни дейсвия спрямо обитателите на гетата,че вече ни се качиха на главата. От толква хуманност спрямо тях ,се научиха да не правят нищо ,но да получават колкото се може повече и ние трябва да им осигуряваме всичко. Аз не искам да работя за тези ,които се плодят.Не , не е нацист Каракачанов ,до сега само той казва директно как стоят нещата с това съсловие.

57

-10

преди 5 години

Естетсвено!Между другото, що ще плаща само на ромите абортите. На ден в България се правят по 68 аборта. И въобще не са на ромки. Да ги плаща и тях, национал-социалистут!

56

Анонимен

преди 5 години

Не!Не е антихуманна!Само е закъсняла!Но трябва да се приложи!

55

Модерното

преди 5 години

Изобщо не е антихуманна, а напротив.Защо държавата ще отделя средства? Бутат се всички незаконни жилища и всеки си прави проект, узаконява го и си изгражда жилище. В България никога не е имало бездомни. Отиват си по бащините къщи. Ако са им малки си построяват законно по-големи.На Ибрямов, ако не му харесва да им дава пари и да ги приюти в тях.

54

Анонимен

преди 5 години

Който не може да живее цивилизовано и не спазва законите обратно в Азия.

53

Деян

преди 5 години

Истината е че Каракачанов и компания абсолютно нищо немогат да направят.Само вдигат шум.Те ще продължават да си раждат деца .При тях няма дисциплина.Щели да им спрат помощите-че те не разчитат изобщо на тия помощи за да живеят.Мисля,че нашите управници изобщо и на понятие си нямат по тази тема.Откъде знам ли-че аз живея в ромска махала.

52

Анонимен

преди 5 години

Не са антихуманни мерките даже са много закъснели, но по-добре късно отколкото никога.

51

Аз

преди 5 години

До българин съм и то --Абе ти нормален ли си? Как ти се струва да раждат на 12 г. Майка чудо ще е. А какво е в днешно време да нямаш средно образовоние?

50

Анонимен

преди 5 години

На Русенскио Македонец му се е приискало да е в европейският парламат и да взима 17 000 евро заплатка. Е няма да те огре е пишман патриотарино. Сега ли се сети че има гета у българско. Та тези гета са от Османското иго. Ти къде си бил когато Османците са рязали глави. Защо нямаше проблем с Ромите когато имаше заводи и фабрики. Всички работеха и си изкарваха прехраната. Завряли сте си главата в пясъка и не виждате откъде идва проблема. Ромите служеха в СВ и придобиваха строителни професии.

49

Анонимен

преди 5 години

Как антихуманна, бе!България загива!Много добре разбирам ДПСарите. Искат да изчистят България от българите, понеже ние им пречим. А после с ромите лесно ще се оправят по стар турски обичай. Тоя филм вече сме го гледали.

48

Анонимен

преди 5 години

Просто трябва да им спрат социала.