39

SS

преди 5 години

Гаджев: "Трябва да решим в какъв свят предпочитаме да живеем".Да, ама не - ей такива като тоа "решават" след като от друга държава (която все не се намесвала) им кажат какво точно да "решават"

38

ОСТАВКА

преди 5 години

Крайно време е тиквата и свитата му шизoфpeници да се разкарат от управлението. Такива издънкаджии и толкова *** хора никога и никъде не са били на власт. ГЕРБ в това отношение е някакъв феномен!

37

БАСИ

преди 5 години

Ние се водим по най двуличната държава САЩ, "притесняват се" за демокрацията във Венецуела, Ирак, Либия и т.н а за народа на Северна Корея, Сомалия ит.н не им пука.Май им пука за народа на петрола.И нашите мазници бързат да ги поткрепят, като че ли те ще купуват от нас самолети, а не ние от тях

36

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ зове........ това трябва да е някакъв черен хумор. ГЕРБ със своята пословична нekaдъpнocт прогониха от държавата 400 000 българи за 7 години. Тиквата и шайката му трябва да бъдат *** по стълбовете на Цариградско шосе, а не да "зовът"

35

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах кой и как е доказал, че изборите във Венецуела не са честни, никъде не става ясно?

34

Майтапчия

преди 5 години

Специален поздрав за Цецо-властелинът на урните!Дългото ухоИмаме си един политик изпортен,по произход випускник спортен.Цецо се той наричаи да подслушва най-обича!По недвижимите имоти си пада,няма за него по-голяма награда!На изборите обаче е цар-няма за номерата му цяр!Всяко магаре ще избере,как-никой не ще разбере!Всичко живо го мрази,ала мястото си добре пази!Кандидат е за затвора,но го крепят важни хора!Нека си остане със здраве-след някоя година ще го забравим!

33

Анонимен

преди 5 години

Да сте чували думата "***"!!!!! Божичко наш небесни..............цветарчетата "зовят" за "честни" избори!!!! Забележете, не в България, а...............във Венецуела!!!!!! Ха-ха-ха-ха-ха.....Слушайте само КОЙ зове.........

32

Анонимен

преди 5 години

За да бъдат "честни" изборите,трябва да им пратим Цецо.Иначе са загубени.

31

Въйййййй

преди 5 години

Вижте хората, като Цвъки и Бойко какви подмазвания и целуване на задни части правят за една вечеря в Белият дом.

30

Анонимен

преди 5 години

Гербаджийската наглост край няма.Тия,които редовно фалшифицират изборите,зоват за честни избори!Да се смееш ли,да плачеш ли.

29

до водещата гаДниела

преди 5 години

..децата не ти казват гАНИЕЛА а гаДниела,дали може да ОТГАТНЕШ ЗАЩО???...НАЙ КРАТКИЯт ВИЦ в бУлгария :" ГЕРБ и ЧЕСТНИ ИЗБОРИ" от "АЛО БАНОфф съм" ИЛИ оШте по ЖЕСТОКО:"АЛО ВАНйО,б_____СОфф САМ"!!!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност във Венецуела се провеждат честни избори,а тази олелия е само за да се подържа имиджа на Мадуро ,обявен от САЩ за диктатор!Запада не признава Мадуро за президент,а в същото време признава изборите за Конгрес /парламента!Какво лицемерие

27

10 години стигат !

преди 5 години

ГЕРБ зове за честни избори ?Ама, колко точно да са честни ?Колкото ГЕРБ провеждат "честни" избори в България ли ?Сиреч да пратим Цв.Цв. да им покаже на венецуелците как се правят "честни" избори ....ГЕРБ и честни избори са антоними.

26

Анонимен

преди 5 години

Ако ГЕРБ провежда изборите във Веницуела то те обезателно ще са демократични и честни. Само че др. Цветанов трябва да е шеф на предизборната програма.

25

Сталин Й. В.

преди 5 години

Турция получила санкционные послабления России за решение с Грецией вопросов "Турецкого потока"Частичное снятие санкций указом Путина с Турции нужно рассматривать не как сигнал Москвы Анкаре, а как ответное действие. Ведь чуть ранее сегодня турецкий президент Реджеп Эрдоган встречался с греческим коллегой Алексисом Ципрасом. И на фоне множества пустых и бесполезных фраз премьер-министр европейского государства сказал главное его страна крайне заинтересована в продлении европейской части газопровода "Турецкий поток" по греческой территории.

24

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ зове за демократични честни избори?Това звучи като оксиморон,например дървено желязо.Ха,ха,ха!!!

23

Г.Драганов

преди 5 години

Герб първода оигури честни и прозрчни избори в България съгласно избирателния закон. За Венецуела ми се загрижили. Нелегитимници.

22

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Браво на ГЕРБ ! Да обявим сламения човек Гуайдо за президент на планетата.

21

Анонимен

преди 5 години

Гербаджиите да поемат управлението на Венецуела. За десетина години ще намалят и там населението с една четвърт.

20

#

преди 5 години

ГЕРБ за 10 години на власт направиха България най-бедната държава в ЕС и сега със същата агресия искат да направят Венецуела най-бедната държава в Латинска Америка..............работят със замах герберите, няма спор в тая работа!!!