79

Наблюдател

преди 5 години

А ние призоваваме за честни и демократични избори в България!

78

1

преди 5 години

ако герб-комунисти пратят,физкултурника ,за шеф на предизборния щаб на хуайдо,може да спечелят.

77

Анонимен

преди 5 години

Каквото кажат господарите от Вашингтон това изпълняват ..лизци и предатели!Дръжави показно избират президента на друга суверенна дръжата (било демократично), петрола е демократичен, Авганистан беше демократичен, Виетнам е демократичен (и това тука за някакви *** е нормално ) Погледнете как живеем ние зареди тези неща ... гонят младите защото ни се подиграват и показват колко са корумпирани и предатели, а тези които остават ни избиват бано!

76

Анонимен

преди 5 години

До КОМУНИСТЪТ БОРИСОВНе спечелихте ли президентските избори бе жинзофреници? От какво се оплаквате като професионални оплаквачки?

75

Анонимен

преди 5 години

Още миналия месец беше ясно че Радев ще каже това което му наредят от Русия.Мръсен, долен, гаден продажник.Грозен, грозен та чак отвратителен.ИМПИЙЧМАНТ.

74

Анонимен

преди 5 години

Оправиха Сирия, Афганистан, сега ще оправят Венецуела.

73

Анонимен

преди 5 години

Казаха, че са ги принудили да се присъединят. Нямали са никакъв избор демократичен. Тотално, казаха, искали присъединяването към коалицията на желаещите.

72

ьз

преди 5 години

Оправиха България и се прехвърлиха във Венецуела.

71

Въпросче

преди 5 години

Защо Венецуела е въвела, машинно гласуване плюс бюлетина с отпечатък.Извод:във Венецуела изборите са с 99.09 % по-честни от БГ.Гарантирам, че на следващите евро и парламентарни избори ГЕРБ печелят отново, хващам се на бас за един милион долара, че ГЕРБ винаги ще печелят изборите докато не дойдат децата им на власт, после внуците им, накрая правнуците им, не включвам брадчети, кумове, сватове, тъщи, сестри, братя, зълви, първи брадчеди, втори брадчеди,трети и децата им, и внуците и правнуцит

70

Анонимен

преди 5 години

Познатия цирк на комунистите, Президента успоредка като съветски агент за Мадуро,Министър председателя СИК като десенза демократични избори.Абсолютни бандити.

69

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

ПО-ДОБРЕ Е ОГ ГЕРБ ДА СЕ ЗАГРИЖАТ НАЙ-ПОСЛЕ И В БЪЛГАРИЯ ИЗБОРИТЕ ДА БЪДАТ ЧЕСТНИ И ПРОЗЧАЧНИ, А НЕ ДА НАТАМАНЯВАТ И ПРЕПИСВАТ ПРОТОКОЛИ И ДА КУПУВАТ РОМСКИ ГЛАСОВЕ СЪС СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ.

68

Анонимен

преди 5 години

Оправиха фербаджиите източното полукълбо и се прехвърлина на западното. Деевавашталеляда ***.

67

Анонимен

преди 5 години

ДА ПРАТЯТ ЦВЪКАЛОТО, ТОЙ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО ДЕМОКРАТИЧНИТЕ И ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ.

66

комунизъм=бедност

преди 5 години

Изводът е ***, където има *** народ има комунизъм(социализъм), а където има комунизъм(социализъм) се живее много бедно и безперспективно.

65

Венецуела-тъжно е!

преди 5 години

Във Венецуела средната месечна заплата е около 15 долара. Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и ограничен и контролиран достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

64

*

преди 5 години

тази мутра с вид на сикаджийски бригадир ли ще ни дава акъл?

63

ст

преди 5 години

Ами аз не признавам френскияа легитимен, половин Париж е против него.

62

Анонимен

преди 5 години

Само чакам да се уталожи положението, и да гледам как всички отново признават Мадуро, цирка ще бъде интересен.

61

Анонимен

преди 5 години

По същата логика Венецуела може да зове за честни и демократични избори в България.

60

Анонимен

преди 5 години

При последните избори на които Мадуро спечели, международни наблюдатели между които и американски, отбелязват, че изборите и системата за гласуване във Венецуела са едни от най-прозрачните в света.