7

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно! Родителите са го питали иска ли да се роди, ама без отговор. А мълчанието е знак на съгласие...

6

Самуилов

преди 5 години

Прав е индиецътАз също не съм искал да се раждамзащо трябва да причиняваме на децата си такива мъки: като живот, болести, страдание, войни, психическо натоварване, остаряване, оглупяване и накрая смърт.Затова бебетата плачат при раждането....не бих причинил това на невинно дете без да съм го питал

5

Анонимен

преди 5 години

Свещеното Писание ( Светата Библия) и Светата Православна Христова Църква учат, че човеците трябва да създават нови човешки животи, както и ПРОТИВ абортите! А тук , при тази дяволска идея, хората се " учат" на човеконенаситничество, омраза към живота, контрол ( умишлен!) над човешката раждаемост, извратеност на човешката природа ( включително и в сексуален контекст!) ! НЕ е вярно,ч е Земята не може да изхрани 7 ( и повече !) милиарда човеци! Това е жлъжа! Земята МОЖЕ да изхранва още милиарди!

4

Професор

преди 5 години

За Индия това схващане е полезно , все пак те се плодят с много бързи темпове :)))))

3

Някой взема грантове

преди 5 години

Ето това е пример за неомалтусианска пропаганда. Пряко следствие от нея са ЛГБТИ и феминистките движения, които буквално разказаха играта на западноевропейските бели християнски държави.

2

Анонимен

преди 5 години

Безумие АНТИЧОВЕШКО! АНТИНАТАЛИЗМЪТ - това е САТАНИНСКА, АНТИЧОВЕШКА идея, идваща от болния мозък на човеконенавистника Артур Шопенхауер!Хора, НЕ се подвеждайте, човечеството ТРЯБВА да съществува и да се възпоризвежда!Мъже и Жени, СЪЗДАВАЙТЕ И РАЖДАЙТЕ НОВИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ! Абортът е убийство на невинен човешки живот в майчината утроба!

1

психо

преди 5 години

Тоа като не иска да живее що не се хвърли от някой небостъргач с главата надолу.