47

Аз

преди 5 години

Ами да му теглят ножа и готово, проблема е решен. Да си заслужили уважението му, видиш ли...

46

до 70

преди 5 години

До CAMBODIA POWERА ти колко имаш?

45

татул

преди 5 години

Тук Стамбулската виагра ряпа да яде.И като вкара родители в затвора ще енай щастливият ......на Земята. Акато реши да се загонва откъде ще вземе женско и как ще се покрие всъвестта си, и как ще възпита рожбитеси.Не мислех,че Индия ще превърти първа.

44

Анонимен

преди 5 години

Когато някой се захване с щуротии,проблема не е глада!Проблема е многото ядене!

43

Forever

преди 5 години

А като му е давала с лъжица в устата да яде,не е отказвал хранене,значи няма нищо против раждането си,въпроса е решен.

42

Анонимен

преди 5 години

Четете Библията,там е цялата истина!

41

Анонимен

преди 5 години

Ние,евреите,сме най-древния народ на света!И ако сега сте живи и съществувате,това е защото винаги ви пазим!От самите вас!Мързела и глупостта дават лоши резултати!Налага се контрол и корекции!

40

Анонимен

преди 5 години

Примитивните и немислещи хора са много възмутени, когато някой им намекне, че не са връх на еволюционното развитие и смисъл за съществуването на Вселената.Имам новина за вас-не сте!И аз не съм.

39

що крякаш

преди 5 години

До Анонимен 48Вместо да демонстрираш юнашко невежество,защо чисто и просто не прочетеш Библията?Не боли,и не хапе!Пробвай!

38

Анонимен

преди 5 години

"венеца на еволюцията..."И как реши, че си това, ***?

37

АА

преди 5 години

На мен никога не ми е харесвал живота на Земята и хората.Ако на това съзнателно ниво ме бяха попитали дали искам да се родя, не бих се съгласила.Не знам дали има души и живот след смъртта и дали душата ти иска да се ражда тук.Но като си бебе нищо не знаеш и не разбираш, набиват ти някакви начини на мислене твоите родители, дето бързали да се размножат, в повечето случаи модели на мислене водещи до мизерия и нещастие, прехвърлят ти техните комплекси и това е живота.

36

разбираемо е

преди 5 години

Всеки нормален човек,като види само как пътуват по влаковете в Индия,и ще се ужаси окончателно и безвъзвратно!

35

Тичо

преди 5 години

Тоя па. Да се радва, че го е родила

34

Анонимен

преди 5 години

Основната мисия на всеки един биологичен организъм е да продължи рода си! Само болни секта мозъци може да искат унищожението на венеца на еволюцията човешкия род, към които спадаме всички ние! Подобни деградантски идеи са високо обществено опасни и трябва да се преследват от закона!

33

кнокс

преди 5 години

аз отдавна си задавам подобен въпрос, с какво съм заслужил да се родя сред българи, да говоря български и да съм част от тази сбирщина от тарикати, с жалка история, живееща в *** държава, но с безкрайни претенции за величие и отблъскваща арогантност.

32

муспи

преди 5 години

Душата докато блуждае на Оня свят, се свлича все по надолу защото не може да си хареса нищо, докато най ниското ниво на съществуване е половия акт на материалното тяло, - тя се прелъстява и влиза в плода. Агонията на човешкия род си продължава. Защо е така? Защото 95% от хората са диваци - всички не бели и голяма част от белите. Всички са на Пособия от белите - изчезнат ли белите изчезват Пособията и света! А ?бан?то е чуждо, гратис Пособие - съблазнява.

31

Shark

преди 5 години

Специално за индийците и индопроизводните, наводнили цял свят, живеещи на гърба на работещите, напълно подкрепям идеята са спрат да се размножават.

30

Анонимен

преди 5 години

Като не иска да е бил раждан и да живее, решението е просто - самоубийство. Така хем няма да се мъчи, хем няма да мъчи и околните.

29

чичо Любо

преди 5 години

Пръчката ... пръчката, на площада и бой по голия *** докато този който го бие повярва че му е налял акъл в главата ... амана от джендърски простотии (някои хора от нямане на работа се чудят какво да правят)

28

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм на 100%, но за примитивните хора идеята изглежда ужасно!Пък и те винаги държат много да оставят безценните си, изумителни гени на света!