27

Анонимен

преди 5 години

Ако детето не е дало разрешение ще се роди ли изобщо? И тук не става дума за разрешение, а че родителите дават възможност на нова душа да се роди в материалния свят.

26

Еврика ;-)

преди 5 години

Ето защо са изчезнали динозаврите!

25

Lan

преди 5 години

Оооо, за Индия идеята е прекрасна! За България и българите НЕ Е!

24

По

преди 5 години

По малко хора, повече място, по добър стандарт. Намаляването на хората е единственият изход .

23

Дас

преди 5 години

Още един религиозен водач, който знае отговора на всеки фондаментален въпрос. Лесни решения на сложни въпроси, това предлагат религиите на хорицата, които не желаят да разсъждават и да поемат отговорност за живота си.

22

Добро

преди 5 години

Неравенството и експлоатацията се развиват заради огромното население на земята. Щом хората в Индия са приели правилната линия има шанс. Само си помислете колко би струвал труда ако на земята са под 1 милиард и колко много ресурси и място и колко природа ще има. Дано ...

21

Изплашен от лудостта

преди 5 години

Като не иска да е човек , другият път ще е нещо друго , което няма право на мнение . И така до безкрай!

20

Анонимен

преди 5 години

До MEMEDALI_TURKИска ти се, ***.н.гал, НО НЯМА да стане!Мълчи, бе ***.н.гал! Балканите и Мала Азия НЕ са твоя земя!И между другото - гърците, българите, сърбите, босненците, хърватите са БЕЛИ народи! И НЕ сме се омесили,опазили сме се, въпреки 500 годишен турски терор над белите балкански народи! А че.рни.лките като теб сте в грешка! И няма да злаичите белите човеци , бялата раса и белите народи, ***!

19

Чикън

преди 5 години

Всяко психично отклонение през 21-ви век се смята за революция в мисленето, абсолютно човешко право и му се дава безгранична гласност по цял свят. Пък трябва просто да се лекува.

18

ГАДОРЯН

преди 5 години

Винаги ми е било интересно, колко ли хора ако ги попитат дали се радват че са се родили, биха казали ,Да. Ако не съществуваш нямаш никакви грижи и терзания.

17

Дон Карнаж

преди 5 години

Тоя може и да е малко луд ама реално и ултимативно никой не може да докаже че на някакво ниво не е прав тъй като не сме сигурни чак толкова защо сме "тука" на земята и т.н Може пък ние да сме си виновни че сме "паднали" на земята подобно на историята на Адам и *** където някой е посегнал към нещо защото се е вслушал в змията и е започнал да иска още и така е нарушил някакъв вид баланс в себе си и е пропаднал и сега му се налага да работи и страда та да се научи да не прави така.

16

Анонимен

преди 5 години

Който НЕ иска да има деца, да НЕ прави секс. Половото ВЪЗДЪРЖАНИЕ ( и НЕправенето на секс ) между мъжа и жената единственото позволено средство , когато двойката не иска да има деца. Употребата на противозачатъчни, контрацептиви, абортивни хапчет , а накаря и безумието - аборт- това с аголеми престъпления и грехове пред Бога, пред семейството, обществото, народа, човечеството и човешкия род.

15

Анонимен

преди 5 години

Най-накрая хората да покажат, че има малко мозък.. да се замислят размножавашите, безмозъчни индивиди

14

Анонимен

преди 5 години

Познайте кой етнос няма да имат проблем да обяснява защо са раждали ? Родихме, за да взимаме социални помощи и детски ?

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Защо етноса прави деца до безкрайност"Защо ти НЕ правиш деца на жена си? Защо жена ти НЕ ражда? Оправдавай се, само ако жена ти има заболяване, което й пречи да забременее. България има нужда от висока българска и бяла раждаемост.

12

Анонимен

преди 5 години

Това като оная българска приказка, където мързеливецът се оплакал на орача колко му е тежък животът и как всичко било несправедливо към хората като него, а орачът го посъветвал да си вземе едно рало и да се впрегне да оре, та да стане животът му справедлив ;)

11

ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ

преди 5 години

ще ни доведе до такива крайности. Засега искат само писмено съгласие за секс

10

ТОЯ Е ГОТОВ

преди 5 години

за личен секретар на МЕРКЕЛИЦА. Сполай и за ТИКВАТА такъв....

9

Анонимен

преди 5 години

" Прав е индиецътАз също не съм искал да се раждамзащо трябва да причиняваме на децата си такива мъки: като живот, болести, страдание, войни, психическо натоварване, остаряване, оглупяване и накрая смърт.Затова бебетата плачат при раждането....не бих причинил това на невинно дете без да съм го питал "Хора, не слушайте този човек. Жалко, Самуилов, жалко, че така разсъждаваш. Ти имаш хубаво Християнско фамилно име, но мнението ти е АНТИхристиянско и античовешко.

8

Анонимен

преди 5 години

Народът съвсем изперка...