31

Наблюдател

преди 5 години

Всичките тези ромски села и градчета край Казанлък няма да доведат до нищо добро. Градът е под обсада. Дадохме и жертви в катастрофите с коне по вина на роми. Днес мъж бере душа в болницата в Казанлък по същата причина. Вече ни нападат и по улиците за едно мляко и един хляб. Тъжно и жалко, България тихо и безславно си отива. Точно кото падането под турско робство, без последната битка, всеки сам за себе си, много единични малки битки и край. Сега робството ще е ромско.

30

От комитовите

преди 5 години

Смачкан народ сме. Смачкаха ни. Да мълчим и да си траем. Да нямаме самочувствие и гордост. Това е идеята май. Не можем мръдна .то не са БХК то не са закони то чудо. Само и само да сме по закона.А какви и зли азъли сме били.

29

...

преди 5 години

Всичко деца, младежи , възрастни задължително да минат три месечен безплатен курс по самоотбрана, всеки да може да се защити. възрасните и сакатите да имат паник бутон и дежурни да се притекат на помощ.

28

Анонимен

преди 5 години

Отговорът на властта ще бъде помитащ! Още повече кражби през обществените поръчки!

27

Финансовия

преди 5 години

За кво ги фащат ,кът ша г г ги пускат. Само разходи .Хич да не ги търсят.

26

Анонимен

преди 5 години

Не 1/3,а 2/3!

25

Ами така е..

преди 5 години

Сега---Съд и панделка!Стига вече приказки!Така го правят по целия Свет!!

24

препоръка

преди 5 години

Пишете културно и толерантно,щото ще ви трият!Това либерастията е по-лоша от комунизма!

23

Анонимен

преди 5 години

Това не е новина. Били набили и обрали ,ами то всеки ден е така.Новина е ако дядо беше обрал ром и да му вземе всичките пари.

22

Смирен депутат

преди 5 години

Бхк и другите евроатлантически партии незабавно да се намесят,да осигурят незабавно най добрия адвокат който да защити онеправдани роми.

21

да бе

преди 5 години

Ще траеш и хоро ще играеш!

20

Тъй ша са упрайм сам

преди 5 години

Дядото за толкова години стаж да не си е сглобил поне един калашник за в къщи? И да си го носи под балтона за да раздаде огънче.

19

Танас

преди 5 години

Поставете си минусите, но ще става все по зле за стари самотни българи /ундерлине/! С 30-40 години стаж получават по малко от еректората с ТЕЛК и програма за ,,заетост" - личен асистент на бащата на сестра ми! На всичко отгоре ги изнудват по телефона, пребиват и обират посред пладне! И аз ще си поставя минус, защото съм мухъл заедно с подобни уж мъже на България!

18

ГАРАНТИРАНО

преди 5 години

За пореден, но не и за последен път ....

17

Луцифер

преди 5 години

Роми преди избори,колко уместно,а какво мислят останалите...

16

до 15

преди 5 години

Какво означава екстрадирани? Питай, разбери и си постави 2 минуса!

15

Въпросчо

преди 5 години

Кога ще има присъда престъпник да отработи престъплението и да отработи още веднъж разходите по залавяне,хранене,обслужване,съдене.... ??? КОГА ???

14

Аз

преди 5 години

На изборите ще гласуваме само за тези които запишат в програмата си, че нямаш 11 клас отнема се гражданството еднократно 10 хил лв и да напусне страната, второ, въвеждане тройното правило на проф Константинов, трето, дете на непълнолетни родители се отнема, а двамата 10 г затвор с трудова повиност или напускат България като върнат гражданството! Тези три мерки ще изчистят страната со кроце со благо

13

Анонимен

преди 5 години

Тези трябва да бъдат екстрадирани! Няма ден, в който да не са пребили, ограбили, изнасилили....

12

Анонимен

преди 5 години

Тъжният резултат от управлението на Орешарски!