11

Кирчо

преди 5 години

Докато не махнем Бойко Тиквата няма да се променят нещата! Той не иска да промени нищо ! Баща ми го биха *** 95 година в събствината му къща и той след месец направи инфаркт и си замина, осъдени нямаше! Тоя предател вече 10 години нищо не направи, освен банковите сметки на дъщеря му и..му внуче!

10

до до9

преди 5 години

ами аз съм 72 набор и съм живял и учил в онова време и никой не е чакал за мляко и хляб в 4 сутринта. Безспорно от към стоки разнообразие и количество днес е несравнимо но усещането на хората за спокоен живот го няма. 40% булгари за под официалния праг на бедност и това в 21 век ЕС НАТО и дрън дрън евро ценнисти.

9

Уточнявайте

преди 5 години

Покупките са били кофичка кисело мляко и две кила захар.Не само е съборен и пребит, а е ритан зверски. Това е чиста проба опит за убийство. Не коментирам факта, че в найлонова торбичка се вижда какви и колко са покупките.Ясно е, че в портфейла на старец, тръгнал за кисело мляко, ще има само дребни левчета.Всичко това доказва на какво са способни онези, само за да вземат дребна сума пари и дребни покупки.Спомнете си, че преди дни беше пребита до опасност за живота старица, за да й вземат 35лв

8

До 9

преди 5 години

Най обичам някой който преди 30 години е бил в памперси и майка му и баща му са ставали в 4часа сутринта за да се наредят на опашка за хляб или мляко,да ми обяснява колко хубаво е билоКак беше с хляба по време на режима на тока бе юнак?А млякото?Хуманата беше само с връзки. И точно милиционерите станаха днешните баровци,бизнесмени,олигарси Интересно без работа и хляб как си купи тази скъпа джаджа на която постваш.Тези които рипаха и днес ще рипат ,но много уж рипащи плазмодии като теб имаще .

7

odpo

преди 5 години

И какво като са в ареста... след три дни ще ги пуснат и пак ще безчинстват!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Не разбрахте ли, че електоратът на Борисов е недосегаем. Още повече идат избори.Сега им е паднало и ще продължават докато управляващите не се сепнат. А единственият начин да се сепнат е някой техен близък да е пострадал. Останалите българи кучета ги яли.

5

Анонимен

преди 5 години

какъв е този теч на информация, полицията в Казанлък хвалили се.

4

Ром от Казанлък

преди 5 години

Един дядо-10 лв.,10дядовци-150 лв.....

3

Пешо

преди 5 години

Като ще ги пуснат след 24 часа и делото им ще се гледа след 5 години, където ще получат условна присъда защо въобще си правят труда да ги хващат? Гледай колко пари ще изхарчи държавата за съдии, за полицаи и какво ли още не само и само тия да излезнат утре и абсолютно никакви последствия да няма за тях. Ако им бяха сложили 50 камшика и 5 години затвор където да се бъхтят от сутрин до залез слънце мислите ли, че следващият път ще им дойде мисълта да ограбят и пребият някакъв старец?

2

Анонимен

преди 5 години

Б Х К ?????????? как така ще ги озорва този дядо ? купил им храна - добре. срещне ли ги - сам да обръща джобовете, какво толкова ги мъчи да го събарят и да го бият. не се интегрираха тези българи,бе, не се научиха още на заплата и на пенсия сами да ходят до копторите и да си плащат парсата !

1

Само питам

преди 5 години

А ще ги пребият ли както са пребили дядото или само ще ги черпят по едно кафе и ще си побъбрят с кварталния старшина и ще ги пуснат поживо -поздраво като ги помолят повече да не правят така .