51

Анонимен:

преди 5 години

Братя Българи, до кога ще търпим, тази Криворазбрана Демокрация ?

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56Я отново виж данните от изборите на сайта на ЦИК. ГЕРБ бие в чужбина противно на твърдението ти. Трибуквени партии в гетата. Кутев, разкрит си! Стига!

49

Анонимен

преди 5 години

Напоследък съм забелязал че въпреки че българите се страхуват и всякак се мъчат да избягват конфликти с ромите, то самите роми упорито търсят конфликти и се държат предизвикателно!Отдавна останаха във времето всякакви скинарски банди и там подобни, днес силата е в ромите които са многобройни, млади и силни, и те ясно го показват!И по-зле ще става...До тук ни доведоха 30 години криворазбрана демокрация, и най-вече последните 10 години див герберизъм

48

Анонимен

преди 5 години

Мнозинството от хората в чужбина са против ГЕРБ, изхвълянето на тумора ГЕРБ ще бъде много трудно но не невъзможно. ГЕРБ съсипаха държавата и не правят нищо за решаване на ромския проблем.

47

Анонимен

преди 5 години

А къде са сега най-анти Българската организация - БХК... Съд за тази *** и да бъде изгонена от тук

46

Анонимен

преди 5 години

Само заблудени и на Герберска хранилка подкрепят партията която провежда геноцид над Българите. Досега ГЕРБ не са направили нищо за справяне с проблема ВЕЧЕ 10 години.

45

Анонимен

преди 5 години

От БСП подкрепят и подстрекават ромите за да провокират бунт и безредици...

44

Анонимен

преди 5 години

Не ходят ли на училище ,не участват ли в социални програми никокви помощи и пенсий за инвалидност и т н ама на целия клан да имат работа да се дебнат и да се обвиняват един друг за нещастията си.Един от клана стъпи накриво те да си го вкарват в пътя .Те само своите закони знаят и страх имат само от своите.

43

V

преди 5 години

Много лесно може да се провери кво става .Има ромски секции .И резултатите вярвам са известни ;) герб и дпс властват там ;) ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ .Така че герб и дпс да си наглеждат електората ;) От там се скапват нещата .От ръководителите ;)

42

Анонимен

преди 5 години

Борисов продължава да няма изказано мнение за престъпност и тарор която последната година доби нечуван размерА има мнение къде е пръд.. нал някой в ЧипровциГЕРБ обещаха на изборите + 1000 за справяне с битовата престъпностМислете като гласуватеА в затвора пак им плащаме. Трябва лишаване от гражданство, взимане на личните карти и в Африка о Йемен- там да видим дали ще набият дядо или телефонни измамници ще могат да бъдат

41

БПФ

преди 5 години

Трябва ясна държавна стратегия за справяне. Унищожаване на незаконните свърталища, принудителен труд за отказващите да работят, както и за тия, дето правят деца, без да се грижат адекватно за тях, за извършителите на престъпления срещу личността - каторжен труд в мини, тухларни и каменоломни, за най-тежките престъпления - смърт !!! Третата присъда автоматически да се превръща в доживотна !!!

40

.....

преди 5 години

срам ме е, че съм българин...

39

Анонимен

преди 5 години

При тая картинка която се очертава в България сепаратизма може да дойде от самите нас - българите. Ненормално е , но спасението от бъдещия ромски терор може да дойде за сметка на оформянето на български анклави. Защото ТЕ ще стават все по-многобройни и зле настроени към нас.

38

Опа

преди 5 години

И много по-лошо ще става, със сигурност . Вече имат усещане на безнаказаност , още 15-20г за да станат към 2млн , а ние 3 и гледайте какво става. БСП и нейните пипала ала ГЕРБ , ДПС, патриоти и прочее 5 пари не дават и няма и да дават. Тук ако не живеят българи ще са други, това им е логиката. Ако ние не се грижим за нас си никой друг няма да го направи .

37

Анонимен

преди 5 години

Тези едно време бяха в гета накрая на градовете. Кой им даде права ?

36

Тука всички

преди 5 години

от Рамбо нагоре, а 90% , ако видят ей така да бият дядото, нищо няма да направят.....там ни е проблема. На приказака с 30 санта ***, а то реално се указва,че е слива. Дано да греша, но така го виждам аз.

35

Forever

преди 5 години

Не очаквайте държавата да ви защити,явно трябва всеки да вземе мерки да се защитава сам,като в САЩ.

34

американец

преди 5 години

нЕма друга такава по-загубена държава!Управляващите са престъпници, щом СЪЗНАТЕЛНО не вземат мерки за справяне!

33

Анонимен

преди 5 години

Проблема с ромите от етно-културен тепърва ще се превръща в етнически. Засега още не, но когато станат 15-20% от населението и при тези ограничени ресурси ромите ще се радикализират. Помнете ми думите - ромите ще се радикализират на чисто етническа основа. Младеещата етническа общност ще тероризира българската общност за чиста проба удоволствие Ще кажете - ЗАЩО? Ами за удоволствие, и друга причина няма да има. Особеност на културата им.

32

Дон Пако

преди 5 години

На всякъде стана така, слабо управление на МВР и държавата от там иде всичко...