113

Анонимен

преди 5 години

Нали сме членове на ЕС и НАТО, САЩ имат безвизов режим с ЕС, а по българските летища стрелят на месо и убиват ако си си купил билет и се опиташ да се качиш на самолета без виза?

112

Анонимен

преди 5 години

НРБ беше концлагер. По границата имаше бодлива тел с ток и се стреляше на месо за да не може никой да избяга.А сега ако си купиш по интернет за САЩ и се опиташ да се качиш на самолета и нямаш виза, защо по летищата има коридори и заграждение охрана с оръжия които стрелят на месо за да не може никой да отиде в САЩ?

111

Нормално

преди 5 години

е да има двоен стандарт. Като се има предвид че българите ядат най-вече сухо мляко ,палмово масло оцветители и аспартам, нормално е хората да решат че това е НАЦИОНАЛЕН ВКУС И МНОГО ГИ ХАРЕСВАМЕ и да ни предлагат още от същото.

110

Анонимен

преди 5 години

Според статистика на ЦРУ (Facts book) България е втора по смъртност в света, а после НСИ изнесе цифри, според които България при демокрацията е станала първа по смъртност в света.

109

Анонимен

преди 5 години

НЕ СПЕКУЛИРАЙТЕ С БРОЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО!!!НРБ беше концлагер. По границата имаше бодлива тел с ток и се стреляше на месо за да не може никой да избяга. Единици успяваха с риск за живота си. Затова и населението набъбна до (почти) 9 милиона. След като се отвориха границите хората се разбягаха. Ако това се бе случило по време на комунистическото робство и 2 милиона нямаше да останат. Всеки нормален мечтаеше да избяга на свобода.

108

Анонимен

преди 5 години

Не им купувайте бoклуците, купувайте български стоки. Има достатъчно български фирми, които произвеждат всякакви храни.

107

Анонимен

преди 5 години

"Навремето Тошо ви лекуваше със съвеЦка радиация и бяхте безсмъртни."При Тошо и при "съвеЦката" радиация България стана близо 9 милиона, а при демократичната радиациа населението се стопи на 5 милиона и България е първа по смъртност в света.

106

От Германия с любов

преди 5 години

Хора не мислете че в немските магазини стоките са еднакви...а какво остава за източна Европа. Давам ви пример от преди месец...в Алди,Пени или Нетто...отидете и яжте от техните салами, или опитайте да направите нещо от тяхната кайма,или месо... няма вкус! Идете в Реал или Едека и опитайте паксалами или месо...разликата ще я усетите веднага! Първите са дискаунти..вериги за бедните, германци и чужденци. Вторите са от по скъпите и от там пазаруват средната класа германци. Затова си правете изводите

105

Анонимен

преди 5 години

Днес...???

104

Анонимен

преди 5 години

Аз съм на ново бентли при демокрацията. Само бедните и некадърниците карат 15 годишни таралясници при демокрацията.

103

Анонимен

преди 5 години

Стоките били "адаптирани" към нашия вкус... дрън, дрън. Ама споко то и заплатите в същите корпорации тук са адаптирани.

102

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 109Типичен българин, сигурно засичаш и светкаш по магистралата на плебейте да направят път на ваше величесто :D

101

Анонимен

преди 5 години

До ДемократПри демокрацията работодателите дават заплати по 1900 лева а в столовете на фирмите бананите са по 18 стотинки.Точно така!Забравих да ти напиша, че дават и по едно кисело мляко безплатно.

100

от Анонимен 83

преди 5 години

И да ми цъкате минуси все тая. Факте е че караме *** който се изхвърлят от западна Европа.

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99След 13 години "Нестле" затваря фабриката за сладолед във Варна Ми ще затвори!Ти опитвал ли си им сладоледите?Вода, захар и оцветител.Кой ще ги купува?Защо Дени не затворят?Защото имат вкус!Под път има италиански сладоледи, които също се произвеждат в България.Или дай като навремето, да ги държим да продават ***, че да има работа за всички, нищо, че са на загуба.Има фирми, които отварят заводи във Варна и търсят работници.Явно ще намерят.

98

Анонимен

преди 5 години

Българите и джибутците проcти и не могат да прилат демокрацията, затова са бедни.

97

Анонимен

преди 5 години

Баба ми казваше: Българино не е беден за малко, а беден за млого !Затова сега като отиде в един Мол си мисли, че щом не може да изкупи всичко - е беден !Затова сега като отиде до Гърция, си мисли, че е беден, защото не може да отиде до Малдивите !

96

Демократ

преди 5 години

При демокрацията работодателите дават заплати по 1900 лева а в столовете на фирмите бананите са по 18 стотинки.

95

Анонимен

преди 5 години

Месо, колкбаси, мляко и млечни произведения купувм само от български производители. Захарни изделия консумирам малко и те са или домашно приготвени или приготвени в специализираните сладкарници. Газирани, безалкохолни напитки (освен българска газирана вода) не консумирам. Избягвам големите вериги супермаркети, особено чуждестранните.Нямам никакви проблеми с никакви стандарти.

94

Василев

преди 5 години

Джибути е парламентарна република и демокрация, България е парламентарна република и демокрация и Швейцария е парламентарна република и демокрация!И каква е връзката между трите държави???Никаква!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!