133

Анонимен

преди 5 години

България доставя на Европа менте българи, пък се сърдят за двоен стандарт храни !

132

Анонимен

преди 5 години

Брюксел защо да ви е виновна,гледайте си ваща *** каква помия произвеждат фирмите ви и как корумпираните институции не си вършат работата,отравяте гражданите си и се по млади по некролозите.

131

Анонимен

преди 5 години

Според статистика на ЦРУ (Facts book) България е втора по смъртност в света, а после НСИ изнесе цифри, според които България при демокрацията е станала първа по смъртност в света.Първа по смъртност, защото няма раждаемост.*** си убиват децата.Няма друга причина.

130

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 112Аз съм на ново бентли при демокрацията. Само бедните и некадърниците карат 15 годишни таралясници при демокрациятаТочно така.Има и друг вариант.Просто да не гледаш на колата като нещо важно.Аз примерно мога да си купя нова Дачия, Рено Меган или Фиат Типо, но не желая да давам 20-25000лв за кола.Същата работа ми върши и старата ми 10 годишна Хонда, за която съм дал половината пари и няма признаци да сдаде багажа скоро време.В живота има и по-важни неща от една кола все пак.

129

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 133Проблемът при демокрацията е, че ровят в кофите за огризки от хранаКъде ги виждаш тези баби да ровят по кофите?Аз никъде не съм виждал такива баби.

128

Анонимен

преди 5 години

Пийте си шльоковицата бе, защо си мислите, че някой ви задължава да купите уиски !

127

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 116 Къв москвич бе прЕател :D Тва че имаш комплекси си е твой проблем, не го прави обществен.

126

Анонимен

преди 5 години

До 133Щом бабите сега ровят в кофите, значи намират, че е по лесно !Баба ми вземаше, не мизерна, а символична пенсия, но до последно си работи на село и почина на 80 години !Тя никога нямаше да се остави да рови в кофите !

125

Демокрацията

преди 5 години

България - просякинята на Европа.

124

Анонимен

преди 5 години

комунистите съсипаха България!

123

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията бабите не пълнят буркани с лютеница на село и нямат проблеми с капачките за буркани както при соца. Проблемът при демокрацията е, че ровят в кофите за огризки от храна.

122

Анонимен

преди 5 години

До 130При соца нямахте акъл, а сега хич !

121

А за цените

преди 5 години

Нали бяха доказали и че няколко хранителни продукта са с по високи цени от западна Европа. Какво ще направят по този въпрос или ние сме най богатите и трябва да плащаме повече. Да не забравяме, че Били, кауфланд, лидл и останалите, единствено в България не плащат нито стотинка даннъци, заради глупавата ни политика и законодателството, а изкарват милиони за ден .

120

Анонимен

преди 5 години

При соца нямаше тоалетна хартия и банани а при ЕС и демокрацията имаме тоалетна хартия и банани.

119

Анонимен

преди 5 години

Ама купувайте си българските ментета бе,...защо купувате западни !?

118

Космически храни

преди 5 години

Имам едно сирене ,три месеца не се разваля не съхне не пожълтява не може и да се яде. Уж по бдс.

117

Анонимен

преди 5 години

По соц време бабите на село пълнеха буркани със зимнина, но проблема беше, че нямаше капачки и захар.Сега бабите и дядовците от панелките имат капачки и захар, но Иво Христов-миткалото ги събира на седянка да им чете някакво посткомунистическо евангелие, как България утре изчезва, а те са умряли.Накрая старците го питат, какъв е изхода, а той им отговаря, че не е дошъл да им разказва розови сънища и те му изръкопляскат !И тук е пълно с наивници които слушат червените Екстрасенси като този Иво

116

Аз

преди 5 години

3 години живях в Мюнхен най ниски качественитеим продукти са по добри от наще средна класа за пример отидете до хит хипермаркет и си купете немска Нутела и продукти на ja немски еквивалент на clever и после до Билла за полска Нутела и clever и сами вижте разликата хит Билла пени с към един концерн rewe grup но явно за България хит си внасят директно стоки

115

незапознат

преди 5 години

че не купувайте , кой ви натиска. Аз да се оплаквам , че си идвам един път в годината и докато науча къде какъв боооклк продават и да не купувам минава отпуската, но вие къде сте си всеки ден , отдавна трябва да сте на ясно кое става за ядене

114

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са *** животни. Те не заслужават и най-некачествената храна.