106

Давид

преди 5 години

Прав си Моше който е бил във Франция знае с каква любов говорят и учат чужди езици свет ще симнсе завие.Да им е сладко.

105

Моше

преди 5 години

Англия тъкмо излезна и веднага французите предадоха Елзас и Лотарингия на немците.Ахаха Скоро и Парижь.Сега кат направят немският задълже за франсе ще има рев и сополи.

104

Факт!

преди 5 години

Ако не бяха англичаните и американците де но вторите заради англичаните то Франция нямаше да я има.Нали от там де Гол водеше съпротивата доколкото я е имало.Пречели били ахаха!

103

ДртПрч

преди 5 години

Скотите много сбъркаха, че не се отделиха навремето. Англичаните няма им да позволят нов референдум в близките 50-100 години.

102

Няма прошка

преди 5 години

Англия винаги е била враг на Европа, винаги е печелила от конфликтите между Франция и Германия. Винаги е била враг на България. И сега когато континента се обедини не могат да си намерят място от яд. Изби ги на комплекси, че са голямата империя. ЕС трябва да си отстоява позицията и да бъде твърд. Никаква проша и никаква милост за тези гадове. Никакви отстрочки. Наложете им мита и сложете визи за нагличаните да ходят на море само в северно море. Отрежете ги от достъп до Европа и да горят в ада.

101

бай Ван

преди 5 години

Ясно като бял ден, не им трябва еврозоната ама съобще.

100

Ингилизия аут

преди 5 години

Ингилизия потъва. Ингилизите се запасяват с консерви и тоалетна хартия, а не европейците. Ингилизите са с оцапани *** и в паника, а не европейците. Това е истината.

99

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 128Англия общо - 65 милиона. От тях 55 милиона са англичани. Имаме 10 милиона чужденци взети заедно. Общо имаме 16% чужденци от общия брой. Това не е голям брой чужденци! Също така кмета и министъра са родени в Англия - нямат "тутракански" манталитет.

98

Анонимен

преди 5 години

До чичо Митко,Имам предвид че там живеят много етнически индийци и араби, та дори и кметът на Лондо е такъв и вътрешния им министър.Такова нещо като английски маниери има само в дебелите книги.

97

Анонимен

преди 5 години

Вие тука, които пишете против ЕС разбира се ще гласувате на Евроизборите за кремълската агентура - я за Сидоров, я за КорнаРешетникова.

96

Анонимен

преди 5 години

Английската наглост е безкрайна-отхвърлиха споразумението, при положение, че ЕС им каза, че няма да дискутира ново споразумение. Ама те искали по-изгодно. Да излизат без споразумение, като не им отърва това.

95

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 121Английските граждани са повечето от арабоиндийски произход.....................ама ние българите сме скандинавски избелени, бели роми, бели чисто-български арийци и помаци! Абре що мургавеещи нашенци си имаме - били чисти българи, га Филип Тотю е мулат!

94

Анонимен

преди 5 години

ЕС ще се изгаври с англичаните, за поука на всеки който си помисли да излиза от съюза. Ще лазят за да се върнат обратно. Гледайте сеира на един болен самовлюбен егоистичен народ. Поучително ще е! И лековито!

93

Аз

преди 5 години

Напускат март, решено е. За да не се случи трябва да стане поправка в закон, а промяна на закон в Англия звучи като научна фантастика. Аз живея в Лондон и щях да си ходя но реших да остана да си оформя документи за след Брекзит и да погледам малко екшън евентуално. Иначе не ми е драма...

92

Анонимен

преди 5 години

Английските граждани са повечето от арабоиндийски произход и много не мислят, а гласуват каквото им кажат. Целта е да излезнат без сделка, да си правят каквото си искат, да не си платят сметките и да обвинят ЕС, че е много лош.Английското преговаряне е чист арабски пазарлък, където може да подпишеш договор и да се откажеш от подписа си, да си смениш мнението пет пети и да поискаш невъзможното докато не скъсаш нервите на другия.

91

брексит завинаги

преди 5 години

Великобритания - спечели, ЕС - загуби и то много здраво!!

90

Англосаксонец

преди 5 години

На всеки нормален му се иска да се разпадне.И на французите ще им се прииска особено когато ги накарат да учат задължително немски.Ахаха!

89

Владо

преди 5 години

Тъпо заглавие, казва какво не се е случило, а не какво е. Мей претърпя поредният неуспех. Англичаните чак сега осъзнават в каква простотия се навряха.

88

Мая

преди 5 години

Изключително тенденциозен прочит на събитията в статията. Мей е в задънена улица и се оставя на милостта на ЕС, но няма да й се получи. Това е цената на популизма и неинформираният избор за гласуване. Само Евразия печели от това, не и английските граждани.

87

Анонимен

преди 5 години

До Нищо по-гнусно от ЕСНапротив - има много по - гнусни неща от ЕС - такива които непременно по една или друга причина държат той да се разпадне. Както казах- на някого много му отърва това да стане. Без значение че излагацията ще бъде огромна. Явно за тях не това е важното. Блумберг - *** канал, който изобщо не си правя труда да гледам и слушам. Сигурно разбирате за какво намеквам.