126

Анонимен

преди 4 години

а дано - това вече ми омръзна. Крайно време е това вече да приключи. Но както трябва надявам се - излизат но след като върнат всичко изядено. Не мисля че печелят с това излизане но това си е техен проблем. Сега е време да се побратимят с бившите колонии. Че инак накъде? Да видим.

125

Анонимен

преди 5 години

дребноБританиците - "Хем ги сърби, хем ги боли" !

124

Оня

преди 5 години

Някаква паника усещам в действията им :) започна да се нагорещява котлона хахаха

123

Стамат

преди 5 години

ЕС ДГД!

122

Анонимен

преди 5 години

ЕС отива в канавката,като Съветският съюз и всички съюзи до сега в историята, всяка страна сама за себе си!

121

Анонимен

преди 5 години

Тия съвсем забуксуваха.

120

Така като гледам

преди 5 години

И на тукашните британци да се въведат визи и да не могатда стоят в България повече от 3 месеца без виза. Трябва да затегнем границите, защото много ни напъплиха.

119

Анонимен

преди 5 години

Втори начин влизат с танкове свалят ирланският флаг и турят британския.И без тва папата католицизма и италия да го ду.ат!

118

николай

преди 5 години

Толкова сложно, само и само да печелят време, наумили са си да провалят еввропейските избори, това е ясно. Но от Брюксел нищо не казват, пълна тишина. Просто невероятно!

117

ognyanz

преди 5 години

Накрая ще дойде датата за напускане на Великобритания и ако до тогава няма сделка, проблема е решен - напускане без сделка.

116

Питър

преди 5 години

До Анонимен 124Не е вярно. Кралицата няма право на политически изявления, завоалирани или скрити. Не мисля, чен якога е правила обръщения към нацията извън четенето на протоколната "Кралска реч" която всъщност е програмата на министър-председателя на следващото правителство - демек кралицата само го чете. Жълтата преса обаче спекулира, че е била за излизане (тя сигурно е била), но това бяха само спекулации тип "Уикенд". На нея не й пука - и всички англета да пукнат, тя пак ще е богата

115

Анонимен

преди 5 години

В навечерието на референдума от 2016 година престарялата британска кралица направи обръщение към нацията в което завоалирано призова да се гласува за излизане от ЕС. Това беше сепуко за Обединеното кралство. Вече е късно за оправяне на тежката политическа грешка. Едва ли някой си е представял че кралската институция ще сложи тлъста точка на Британската империя.

114

Анонимен

преди 5 години

на тези им се казва, че или така, както е договорено или без сделка, те пак наопаки гласуват, искат да покажат че те са по силни от ЕС и дори излизайки да диктуват правилата. Но според мен даим бият шута без сделка и другия път да мислят като репават съдбата на страната си.

113

Анонимен

преди 5 години

Проблемът със Северна Ирландия може да се реши по 1 начин. Отстъпват я на Ирландия и тя остава и Великобритания остава само БританияШотландия също може да напусне

112

Анонимен

преди 5 години

Гласувани са много неща които доказват единствено пълната безизходица в която попаднаха британците. Благодарение на торите ще видим скоро разпад на остатъка от Британската империя от 3 до 5 години което ще е крайният резултат от Брекзита.

111

akud

преди 5 години

каквото и да си гласуват на острова си е тяхна работа. ЕС няма нужда от никакво прегласуване. ТОЧКА

110

Анонимен

преди 5 години

Тези пък ако някой може да ги разбере какво искат ...май и те не знаят със сигурност !! Хем извън ЕС пък хем да използват почти всичко, като член на ЕС ,хем извън ,пък с общи граници ....оплетоха се като патки в кълчища като слушат разни тъпоумници като Борис Джонсън и оня с пакистанското име Фарадж на който българите и румънците му бяха най големия кусур !!!!!

109

това е то политикани

преди 5 години

До Анонимен - Значи следва BREXIT без сделка.Доколкото може да се разбере от тази объркана публикация и малко повече от други, консерваторите не пускат брекзит без сделка. Ще се преговаря още. Правят премиера Мей на ***. Всъщност нищо не е решено все още. Консерваторите изпробват принципа "отлагай и живей!". Явно се решава, ако ще е гарга, да е рошава! Опити за игричка на нерви. Знаят, че в Брюксел се притесняват за наближаващите избори на ЕП и целят отстъпки чрез създаване на напрежение.

108

Анонимен

преди 5 години

Великата демокрация на велика Британия! Направиха на парчета Източна Европа, но какво става с Шотландия и Ирландия, какво става с Каталуния, Баския?

107

Анонимен

преди 5 години

"Британските депутати не искат отложен "развод"Колко хубава новина.Значи следва BREXIT без сделка.Това и чакам.Колапс на лирата.