73

...

преди 5 години

Епа това е защото статистиката ви е просто стакмистика! Питайте мене! Според мен има едни хора дето закона съд институции за тях не важат! Незнам колко точно са като процент *** вие тука давате един такъв а именно 7%! Инак закона важи за даден човек именно според богатството му и това колко може да плати на съдията прокурора адвоката и т.н. Това не подлежи на никъкъв дебат то е аксиоматично тука по тия земи!

72

Анонимен

преди 5 години

Ама разбира се, че само 7% са на обратното мнение и че само 7% преценяват, че нашата демокрация изразява интересите на всички еднакво. Та 7% са престъпно богатите или казано по-просто, 7% са от престъпност богати!

71

House M.D.

преди 5 години

Значи излиза, че българите са 1010 души общ сбор. Загина ни партийната субсидия...

70

Край

преди 5 години

Всички равни е грешен модел но и 0.1% свръхбогати, 20% добре и 80% едва сгрибащи също не е добър модел.

69

Край

преди 5 години

Показателно е изграждането на затворените жилищни комплекси. В белите страни има сигурност за всички. България придобива латиноамерикански вид. Богатите с охрана с камери и пушки бедните в панелните гета да оцеляват.Бих забранил затворените комплекси и оградите.

68

Анонимен

преди 5 години

Е и? Какво следва след тези катастрофични реалности? Какви мерки ще предприемат господа управляващите, за да решат проблемите, които разрушават обществото ни?Вероятно същите, които вземат, след като им е известна статистическата истина за демографската катастрофа. Рапорт даден, рапорт приет!

67

Щирлиц

преди 5 години

Ето това е "светлото социалистическо бъдеще",още малко остава и зад завоя в далечината ще видим и"комунизЪма".Ура,другари!Слава на Партията,и на всички червени хайдуци!

66

Край

преди 5 години

БСП уж лявата партия въведе плоския данък. Махна се акциза за колите над 163 к.с.В една Турция /нула социализъм/ обаче акциза на луксозните коли е огромен.Глобите при соца се съобразяваха с доходите на нарушителя. Това го има в повечето страни в ЕС. Не е все едно дали ще глобиш Пеевски/Брендо с 50 лв. или чичо Пешо.

65

Край

преди 5 години

България е с най-голям индекс на социално разслоение в ЕС. От бившите соц страни Чехия е с най-малък. В сраните с голямо неравенство не се живее добре. Когато на магистралата ви настигне БМВ/Мерцедес/Ауди и ви запримига да се махнете да не му пречите знайте че вътре седи един самодоволен ДПеевски и ви презира.В България не става революция защото се измислиха менте храните и менте бирата.

64

Анонимен

преди 5 години

Изтормозеният от садистичния си баща, неврастеник пак е написал отчайващи откровения: работил почасово без пари, за да можеш да се обучи и така забогатял: чесането на капачки не е работа, бе, лентяй!

63

Анонимен

преди 5 години

Сред хората с до 150 лв. месечно на човек от домакинството, нагласата, че неравенството расте, обхваща далеч по-голям дял, отколкото е средният за страната 81%.Значи 81% от хората в страната са под прага на бедност.Ама вие му клатите европейскта стабилност на Тиквоний III, това е фейк нюз.Според дописката тук живеят бедни хора, а Той толкова се трепе за нас.Мола ви се, пишете истината.

62

Анонимен

преди 5 години

Борихме се срещу равенството. Искахме да има бедни и богати, като всеки тарикат мислеше, че той ще е от богатите. Сега тарикатите видяха, че те скачаха по площадите, а други взеха богатството и все повече искат да вземат. А подскачащият ще има 250 лева пенсия.

61

До 84

преди 5 години

Глупостта на Мадуро и венесуалски другари, е в това че изнасят суров петрол, но внасят бензин и дизел, защото направиха цените на последните най-ниските в света, а рафинериите им нямат достатъчно капацитет да задоволи потреблението им, от което разбира се губят милиарди, но на кой му пука. Венесуалците си толкова изгладяли, че с риск за живота си пренасят контрабандно туби с бензин или дизел, които продават в Колумбия за да си купят храна и елементарни потребителски стоки.

60

65

преди 5 години

Ха ,добър ден !!! Все едно да сме равни на Брендо,Пеевски и другата пасмина.Я стига,ние сме бедни ,но честни.Ха,ха живеем за слава

59

Хайде

преди 5 години

Стига с тези бедни и богати!От както свят светува ги има!Още от преди Софокъл ,всеки се бори за кокъл и никой не се зъби за гъби!Партията на уж бедните с най богати членове!

58

Анонимен

преди 5 години

Българите са най големите голтaци

57

Стар предприемач

преди 5 години

До Анонимен 84Досега мислех, че Венецуела един от големите световни производители на петрол, а САЩ внасят от арабите, защото техният не им стига. Та къде да го проверя това дето казваш?

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 77Николас Мадypo:"Реших да скъсам дипломатическите и политическите отношения с империалистичното правителство на САЩ. Вън! Да си ходят от Венецуела, тук имаме достойнство" Мммм добре, ама защо внасяш петрол от САЩ бе другарю Ташунко?п.п. Който не вярва да провери.Венецуела внася петрол от САЩ.

55

бай Иван

преди 5 години

Американският посланник ни го каза,че в България има два вида съд.Единият за богатите,а другият за обикновените хора.До сега съдът за богатите узаконяваше кражбите им за милиони! Напоследък специализираният съд заработи добре,но ще гледаме дали не е поредната пушилка !

54

Анонимен

преди 5 години

Еми така е, това ние наследство от бай Тошо.