13

Анонимен

преди 5 години

Като искате равенство заминавайте за Венецуела макар че се съмнявам и там да го намеритИ !!!То не става само с ЕдИнИ и дда бодеш цял ден по клавишките на смартфона.Трябва и учене и работа после и пак учене.И като не ставаш за нищо да отидеш да гласуваш за Боко-главата та да вземел кинтите на богатите.Ай сиктир и гнусно балканско-азиатско племе!!

12

odpo

преди 5 години

По-дяволите!!! За пръв път статия която показва реалността в България! Бедните кучета ги яли, а власт и бизнес - ръка за ръка! хахаха БРАВО

11

АНТИ

преди 5 години

В България политика(та) е машина за пари.Политиците ни пък, са едни алчни партийци.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9 Това "проучване" го поръчаха *** 2009 като докараха Главоча от Банкя на власт.Ако не разбираш това значи си мноо'о ***.

9

доволен селянин

преди 5 години

пример Московски

8

Анонимен

преди 5 години

И кой каза че трябва да са равни??????

7

АНТИ

преди 5 години

Искайте равенство пред закона от СДС.Нали затова тооолкова скачахте като изоглавени ?!

6

Анонимен

преди 5 години

Много глупаво изследване, целящо създаването на напрежение и поредното разделение в обществото! Какво очаквате да ви каже един ниско образован неудачник? Естествено че на него са му виновни онези които са успели. Изравняване на доходите чрез държавни репресии, ще бъде голям проблем за икономиката, които ще загубят както по-богатите, така и по-бедните. Това проучване всеки се сеща кой го е поръчал и кой се опитва да прокара подоходно облагане, по абсолютно популистки причини.

5

WTF????

преди 5 години

69% ????? Значи останалите 31% са тотални "гении"! Никъде богати и бедни не са равни, а в Боколандия този въпрос е комичен!!!

4

анонимен

преди 5 години

ДОКАТО БИЗНЕСА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА НЕРАВЕНСТВОТО БЕДНИ, БОГАТИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ РАСТЕ В ПОЛЗА НА БОГАТИТЕ. ВЪШКАТА КАТО СЕ НАЯДЯЛА ИЗЛИЗАЛА НА ЧЕЛОТО. ХОРА КОИТО В МИНАЛОТО СА НЯМАЛИ НИЩО И СЕГА СА СЕ ЗАМОГНАЛИ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН НЯМА КАК ДА ОТСТЪПЯТ ОТ ТОВА ЛУКС, МНОГО ПАРИ, ОХОЛЕН ЖИВОТ И Т.Н.

3

Оруел

преди 5 години

Всички бяха равни, но някои бяха по равни от другите!1984

2

МЕТЕОР

преди 5 години

Образованието падна до ниско ниво,хората не искат да работят(не само ромите),всички с голямо самочуствие и мнеиние за себе си любимите,всички има къде да живееят и мама дава 5 лв за цигари,а татко дава 5 лв за кафе и байрака в ръка и ура към кафенетата .Е,как ще богатее народа,като младите не искат да работя,а старите вече не могат и за младите да работят.

1

АНТИ

преди 5 години

Искаше *** щатски стандарт.Смяташе в долари да е богат.Друго решиха тези от Запад -*** остана просто валат.