20

Поручик Балканец

преди 5 години

Като че ли руснаците доста навътре са взели избора на български боен самолет, имайки предвид качеството на българските пилоти през II световна война и как сме пердашили американците. Затова сега са впрегнали всичкото руски ***, за да качат българските пилоти на калпави самолети.ЕЕх, страх лозе пази!

19

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е да имаш самолети, когато има какво да пазиш. В тази държава няма какво да се защитава, ако е само за апартаментите на Цв. то той сам да си ги пази.

18

ined

преди 5 години

Основния плюс на F16 e, че ни го пробутват "братята" кравари ако ще и пълен *** да е. И колкото повече платим за тях толкова по-добре

17

Трол

преди 5 години

Абе това кой самолет кой самолет бие не зависи ли и от пилота, че никой не говори за това? С нашето ниво на обучение и тренировки едва ли ще можем да бием някой.

16

Анонимен

преди 5 години

До Български ШовинистЗабранено ни е да произвеждаме самолети, след войната,по договор, като загубила страна!Благодари за това на Великобритания и САЩи недей да пишеш глупости!

15

БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ

преди 5 години

А някога в БЪЛГАРИЯ се произвеждаха наши самолети. После в кръвта ни плъзнa зapaзата комунизъм, разпространи се и обхвана цялото българско тяло. Не само че спряхме да проивзвеждаме самолети, но от 4та икономика в Европа, станахме 44та.

14

до3

преди 5 години

Не е за спора ,но нито сме чиста нация нито нищо такова а сме си чиста мешана скара от триста к...ра дамазлък--чети историята на Б-я на БАН има едни големи истории в библиотекити да видиш как през 200-тата години византииско / присъствие / как са ни кройли шапката и какво са заселили на Бг територия и то не си е тръгвало аза братята османлии па нямам думи--аз като погледна Бг-многообразните физиономии нищо славянско не виждам като при словеци и поляци па и сърби , а русите 50 % монголоиди в очит

13

Смях

преди 5 години

Ами защо направихте конкурса? Щом е най-добрия, означава ли автоматично, че това е правилния избор? По същата логика, никой нямаше да си купува друга марка освен Мерцедес! Хората са казали, че трябва да се простираме според чергата си. А ние, барабар Петко с мъжете. Ф16 е супер наистина, но не е по джоба ни. 5000 долара е леталения час на грипена, а ф16 между 10000 и 12000 долара. Със сигурност, след време от 8 ф16, 7 ще стоят в хангарите поради липса на средства за поддръжка.

12

Анонимен

преди 5 години

Трябва да подкрепяме чичо Тръмп с парички Стена с Мексико му трябва..Ние сме свикнали на филии с мас.А че с 5 самолета след 5 години няма как да се защитим е повече от ясно.

11

Анонимен

преди 5 години

България, Полша, Румъния, Гърция, Хърватия, Чехия, Унгария БРАТЯ !! Мисля че само в Черна гора, Сърбия, Република Сръбска, Белорус и Казахстан все още не са се усетили ама те са малко по-бавноразвиващи. Нормалните източноЕВРОПЕЙСКИ народи (а не източни, Рашкaта е източна) пpeзиpaт тази кoчина и ще си отмъстим !!!

10

Анонимен

преди 5 години

Така е.Бие по кухи тикви.

9

Анонимен

преди 5 години

Формата е временна класата е вечна. България ще надигне глава и тогава Пpoсия ще трябва коленичи само че това няма да ги спаси, то е лесно да се отваряш на някой който е в нокдаун!

8

Анонимен

преди 5 години

Добро утро!

7

Анонимен

преди 5 години

Русия ще умре. Много грехове просто. Защо разстреляхте поляците?!? Някаква причина има ли или просто за избиване на кoмплeкcи? Долна нация.

6

Анонимен

преди 5 години

Новите руски самолети превъзхождат американските !

5

Анонимен

преди 5 години

Кой лъжете!КОЙ е по-близо Швеция или САЩ от другата страна на планетата. Няма да съм изденан от деградирали наркомани да защотават Ф ***. Ще платим цената колко кредита на страната и тогава какво става. ФАЛИТ! ФАКТ!

4

то е ясно какви сме

преди 5 години

Сто пъти по- добре да правя това дето ще ми наредят щатите отколкото това дето ще ми нареди Путин.... и без друго винаги сме с отнето собствено мнение--няма какво да се лъжем --едните патриоти са за Русия другите за САЩ третите са за Турция...Аааа и живеем от ЕС помощи по щатско нареждане ...!

3

Анонимен

преди 5 години

Ако направим етническа дисекция на Русия ще видим че тя не е хомогенен народ като българския или гръцкия, а е съставена от над 60 различни етноса. Била голяма.. голяма ама те не са една кръв всички, ако ние носехме техния акъл щяхме да сме 600 милиона и през вековете щяхме да асимилираме сума ти народи и племена. Само че нашите хора са гледали чистия и качествен ген.

2

Анонимен

преди 5 години

Pycия е млада държава. Тя няма историята на България и рано или късно ще се разпадне. Къде сме ние ехеее колко такива като Русия са ни се правили на интересни, сега всички ги няма, а нас ни има. И ще ни има винаги.

1

открихте топлата вод

преди 5 години

Това го знаят и в детската градина. Все едно да сравняваш БМВ и Лада. Pycoфилите Евepecт ще изкачат само и само да се опитат да ни убедят в лъжата.