40

Поручик Балканец

преди 5 години

До Анонимен 47Винаги има смисъл да имаш собствена държава! Ботев, Левски, Бенковски и Волов биха те заклали за тази глупост, дето си я написал. *** питай кюрдите или баските какво е без държава. И кой искаш да ти оправи държавата, та да решиш да си защитаваш Родината? Дедо Господ?!

39

будалкат ни с цената

преди 5 години

ф 35 СТРУВА 85 000 000 долара. 8 САМОЛЕТА Ф-35 ще струват под 700 млн долара, като може да се договори и по-ниска, политическа цена! Това са около 1 милиард лева, останалите пари ще са за въоръжение. Да се купи ф-35, а не антикварни самолети с технология отпериди половин век! Как така ни пробутват ф-16 по скъпо, отколкото струва ф-35

38

Анонимен

преди 5 години

Първо направи държавата да е привлекателна за живот и тогава въоръжавай армия. Няма смисъл да се пази държава в която дори бягащи от война не се склонни да останат да живеят.

37

Анонимен

преди 5 години

Радев ся ко ше каже,пак ли е свалена авиацията? Антибългарски президент,издигнат от антибългарска партия. Хубави-лоши,само герб може да ни управляват за сега.

36

преди 5 години

Другарки и другари, конкурсът за изтребители беше спечелен от Грипен. После опитът да се рестартира процедурата е комична-второто "решение" е нищожно. Грипен може да даде държавата ни под съд, ида ни осъди за поне 2 милиарда лева(така, както руснаците ни осъдиха за реакторите в белене-същата история и тук). Тоест-ще се купят американски самолети, и в добавка -ще се плати обезщетение на Швеция-без да получим самолети. МОЛЕТЕ СЕ ШВЕЦИЯ ДА НЕ НИ ДАДЕ ПОД АРБИТРАЖЕЕН СЪД,че милиарди ще се плащат!

35

Кондьо

преди 5 години

Каквито и да купят пак няма да летят заради бюджета от към гориво

34

Аз

преди 5 години

С класа бие голф по много показатели, обаче по разходи експлоатация, скорост, цена, маневреност, надеждност и брой продажби НЕ! Ако турциябимаше 20 ф16 да се напънем за 10, ама като имат 600 ..... Искаме ПВО въпреки козяк, да си и б ат май ката

33

До 25

преди 5 години

Пердашили сме ги колкото сме могли ...щото ходи ти да пердашиш ,онези са на разпердушинили ,НО е имало голям героизъм от наша страна и себепожертвование с ПОМОЩА на германците /безплатно / са ни били подарени и най-модерни месершмиди мисля м-109 ,но къде ще тръгнеш срещу Англия и САЩ--добре ,че за нищо не са ни мислили.. Марно поле--карловско са го направили дупка да дупка щото са стреляли по отиващи си от акции летящи крепости за София и др.неговоря..

32

Анонимен

преди 5 години

Може ли сега по вашата логика да отмените и обществените поръчки които ни натресохте да провеждаме: пускаме я, не я одобряваме и си купуваме което сами си пожелаем - поне при нас ще има файда, вместо скъпи *** ще си купим точно което ни трябва

31

Анонимен

преди 5 години

Като стане война самолети като ф-15 , ф-16 и ф-18 на на първа линия.Резултата във въздушен бой за ф-16 е 72 свалени вражески самолета и само 6 загуби.Края е ф-15 с 108 бр свалени врагове и 0 загуби.Грипена е не става.Ф16 за бг ще има модери писти за излитане ,който ще се излолзват от съюзниците ако стане конфликт.

30

Анонимен

преди 5 години

Айдеее....пак се отнесохме на тема русофобия.Заработваме.Продължавайте си без мен.

29

двигателите

преди 5 години

МиГ 29 е самолет с ДВА двигателя, като може да лети и с един-при необходимост. Ф-16 е еднодвигателен. Да замениш самолет с два двигателя, за еднодвигателен е безумие. Дори и да се купят американски самолети-да се купят двудвигателни.

28

помнещ

преди 5 години

До Анонимен 20: Що за глупости и лъжи. Стига!!! Не ни ли беше достатъчно да ни лъжат по време на руско комунистическото робство, че и сега такива като тебе *** да разпространяват лъжи. Първо САЩ гласуват за България да бъде призната за съвоюваща страна, но решаващ глас за това да бъдем поставени като победена страна е СССР. И не САЩ и Великобритания ликвидираха аеропланните ни заводи в Казанлък и Ловеч и ни забраниха да се занимаваме с авио производство а руските поробители.

27

Анонимен

преди 5 години

За останалите не знам, защото за засекретени, ама определено го би по цена.А на по-високата цена има по-висока корупционна ставка. Така че е логично да спечели точно този самолет.

26

Анонимен

преди 5 години

Демографията, глупациииии!!!!

25

Минало незабравимо

преди 5 години

До Анонимен 24И това е вярно, но все пак има какво да се пази. Това са ни детските градини, училищата, домовете ни, семействата ни. Затова трябва да имаме оръжия и съюзници, за да дадем отпор, докато дойдат съюзниците. Иначе само стар един бомбардировач може да избие хиляди. През 1915, руска ескадра от 13 бойни кораба застава срещу Варна и започва да бомбардира, избивайки всичко наред. Спасили са ни две немски подводници. Човек трябва да се учи от грешките си!

24

Петров

преди 5 години

Всъщност на Шипка българи и турци воюват за либерална деморация и човешки права срещу император Александър Втори. Това е истнската истрория написана от независими американски историци с украински прозиход.

23

Анонимен

преди 5 години

Какви руски бе,аланкоолу.Изобщо не става дума за руски самолети,но шобето ви е голям страх.Хубаво е ,че никога не забравяте руснаците.Дори когато темата е за пчелички и птички.Ха ха.

22

Петров

преди 5 години

Дали сме всичко на Русия? Стига с тази опорна точка на Америка за България, по волята на Русия има България, включително и псих***десните в нея.

21

Анонимен

преди 5 години

Еее има си някой тука дето постоянно се правят на тъ....пи от първия ф-16 който е произведен до този който сега ще бъде произведен блок -70 само името му е еднакво --говорите само за самолета а за АВИОНИКАТА -нищо ... Нея я коментирайте тя е важната обяснете ни я --пак ще ви напиша за АВИОНИКАТА говорете --модерна ли е не е ли по-добра ли е от руската и от на миг 29 ,31 су и т.н.т. Като сте експерти и знаете всичко ....давайте.