260

Бог е с Франция и ЕС

преди 4 години

Френските Рафал и Мираж са по-добри от щайгите еф 16, включително и от ф22 и от дефектния ф35. Франция има огромни военни традиции (най-много военни победи в историята). Трябваше да купим френски изтребители

259

Бог да пази САЩ

преди 4 години

Естествено че го бие! Ф-16 се е доказал в безброй сражения и има най-добрата статистика победи-загуби от всеки самолет! Блок 70 е чисто нов самолет с последни технологии!

258

Щирлиц

преди 5 години

А на Луната има шведски колонии,където всичко е общо.Там е построен комунизЪм.

257

haha

преди 5 години

А бре кои са тия от МО, че да разправят такива неща :))) ? Щом нашият жалък президент е казал , значи Грипен е по добър....Незнам защо, но с това всекидневно дуднене по телевизии и вестници започнах да си мисля че Радев е най големия капацитет в тази област...Може би защото е най добрия президент сред пилотите или май беше най-добрия пилот сред президентите.... :)))

256

xy

преди 5 години

Троловете си заработват рублите от руското посолство и лъжат та се късат.Но до 1944 г. България е била най-мощната икономически и военно държава на Балканския полуостров.Въпреки че Румъния,Югославия и Турция са много по-големи, а и Гърция е по-голяма.Ами Полша,несравнимо по-богата от скандинавците,ами Чехословакия и Унгария със развитата си промишленост,балтийските републики.След 45 г. руска окупация всички се оказахме фалирали, русия включително.И сега комунистите пак ще ни връщат пак там.

255

Анонимен

преди 5 години

Из становище на МО: F-16 бие Gripen по % комисионни

254

/\

преди 5 години

Точно по тая тема си имаме една прекрасна поговорка:"На гол тумбак чифте пищови."

253

ем, не съвсем

преди 5 години

Нещо МО послъгват.Ф-16 блок 50 има ресурс на двигателя от 6000-8000 часа, при Грипен са 8000. Бойният радиус на Ф-16 блок 50 варира според въоръжението, като максималният е 1370км. При Грипен максималният е 1500км, като също намалява според въоръжението и задачите.На хартия Ф-16 блок 70 е технически по-добър, но и Ф-22, и Ф-35 по първоначални планове са били много по-евтини, много по-здрави, по-издръжливи и по-маневрени от крайния продукт.

252

ceko

преди 5 години

Ай сега привържениците на подобието на прИзидент Радка да започват да мажат!

251

Анонимен

преди 5 години

Една работеща жена като знае с какви средства разполага ще си направи сметка дали ще си купи маркови дрехи и да профука парите за месеца , или ще вземе по-обикновени дрехи за да има за храна, дрехи и сметките . Излиза, че тези угодници прахосват парите на голямото семейство и си поръчват от наше име неща непосилни за нашите малки възможности . Като си знаем на какъв хал сме , защо постъпваме като вятърничави госпожици , накипрени и гримирани , а с празен стомах и скъсани *** ?

250

Анонимен

преди 5 години

На нас ни е ясно какви ги вършат и защо , кого заблуждават , сами себе си ? За пенсии и здравеопазване пари винаги няма , а за излишни средства има ,когато можеше да си простират краката според възможностите на страната . Пред кого се фукаме че можем да си позволим тези излишни разходи , когато можеше с малко повече мислене да се повдигне стандарта на възрастните хора . На гол тумбак , чифте пищови е казал българина .

249

Анонимен

преди 5 години

Скитащи души на изпомрели са на оня свят,Изпомрели души на скитащи грешници - тук при нас.

248

Anon

преди 5 години

F16 e доказана платформа видяла много военни действия. Грипен-а? Е като волвото- интересни технически решения, но леко странен и с нула (или близко до нулата) боен опит. Хайде без експерименти на наш гръб...

247

Анонимен

преди 5 години

Министерството на отбраната е пълно с мижитурки, които за да послужат още малко са готови и велосипед "Балкан" с плоска рамка да изкарат по-добър от Грипен.Лайновозите от МО са главните виновници за разсипията на армията ни и то... от АЛЧНОСТ да си напълнят джобовете и да служат повечко от другите!!!

246

Щирлиц

преди 5 години

Становището на американският губернатор е по-важно.Тези самоУети ТРЯБВА да купите,и точка.Останалото са фойерверки за балами.

245

nekoi si

преди 5 години

neshto mnogo gerbarski trolove se navadixa be = s prosto oko se vizda 2 neshta v tazi tema - f16 bili po dobri - vaprosat nikoga ne e bil koi samolet e po dobar -a koi e po izgoden za balgaria - 2 - mnogo plyete po rysia bez da ste videli i 4yli ryski istrebitel da ima v ofertata za balgaria ; napomniam - balgaria izbira mezdo evrofaiter - italanski ; GRIPEN svedi -; F16 xamerikanski - kade e rysia tyk ta draskate i plyete po rsniacite - koito vi osvobodixa ot ROBSTVO s kravta si koiato pr

244

Анонимен

преди 5 години

F-16 бие Gripen по много показатели!F-16 бие най вече по празните русофилски кратуни, които не можаха да навредят на България в полза на Русия въпреки усилията на КГБ-ФСБ и неговите креатури в България като Резидента Радев.

243

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си изключително *** ако обичаш масква

242

Торн

преди 5 години

Не се карай те бе аз съм петокласен застаряваш журналист русофил и комунис с баща по,мак и майка рускиня. .Пиша си хибридщината взимам рубли и като всеки червен плъх ми се краде ама Гаден Герб се ми бие партията .. и гния в това сайтче добре поне че е гей секса

241

Анонимен

преди 5 години

...бройката е смешна-цената колосална !!! В чий интерес е това ?????? не и на т.н. 'народ'.....