19

Анонимен

преди 5 години

Купете им ферари с цвят червен сдухани тик-ве-ни-ци!

18

Скитник

преди 5 години

Още една идея: МВР да нямат шефове на икономическа полиция, които рекетират хората! И още една, както в кравария когато ченге е осъдено, то присъдата е в троен размер, заради уронване доверието на обществото! Къде са сега ревящите им за пари профсъюзи?

17

Шопо

преди 5 години

Абе направо F 16 им купете

16

пенко

преди 5 години

ТЪПИЙ ЕКШЪН МИСЛИТЕЛЮ , НА 100 КМ ПО ЕДИН СНАЙПЕРИСТ СТИГА !!! КОЙТО СЕ ИЗМЪКНЕ -ХАЛАЛ МУ , НО КОЙТО СИ ЗАСЛУЖИ / В ЕДНО С МАЙКА СИ / ..."СТОП "ИЛИ "ЧАО"!!! АКО ИМА ГРЕШКА -ПАК ЩЕ Е ПОЛЕЗНА ЗА БЪДЕЩЕТО НИ - ДЕЦАТА !!!???!!!

15

Щирлиц

преди 5 години

"Пътната безопасност е сред приоритетите на ръководството на министерството и заради това ще бъдат взети и още мерки допълни Иванов."Четох дотук,нататък няма смисъл.

14

ужас

преди 5 години

И сега има закони и коли но няма работещи полицай,това е проблема а не колите,накарайте полицията да работи и всичко ще се оправи в полицията е пълен бардак,няма контрол,няма дисциплина и те не работят за народа а за себе си.

13

Анонимен

преди 5 години

"със 73 по-малко" не е "минус 73". Това се учи в 3-ти клас.Би било чудесно, ако назначените в "Сега" "журналисти" имаха поне основно образование.

12

Анонимен

преди 5 години

Пак трябва да се похарчат едни пари за глупости, но след като назначават неграмотни карикатури за главни секретари и министри! Вижте само огромните глоби които предвиждат в ЗДП. Бог да пази бедния български народ!

11

до кога

преди 5 години

Не доверието в полицията е критично високо и в МВР го знаят и крият истината и вместо да направят чистка и драстични реформи в полицията те хвалят прав в очите на народа който издържа тази шайка наречена полиция....

10

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Веднага да се купят 20 Toyota FT-1 за нуждите на меверету

9

House M.D.

преди 5 години

Похвално е, че вече имаме отрицателен брой катастрофи и отрицателен брой загинали. Достойни сме за бирената книга.Болиди от Ф1 ще свършат ли работа или се търси нещо с ракетен двигател?

8

Анонимен

преди 5 години

кат наМарешки Ферарито може би

7

odpo

преди 5 години

Да си купят от РЕКЕТА!

6

Анонимен

преди 5 години

и какво ще ги правите, ще си правите гонки ли? Нали има камери, заснемате го и го издирвате да си плати глобата, ако прекалил със скоростта му вземате книжката и табелите. Оправете онези случаи с по над 5 нарушения и ще видите ефекта, като няма събираемост на парите от глобите, всеки си казва мога да наруша.

5

Плащай данъкоплатецо

преди 5 години

Чак сега сега сеизпотрепаха оуигуфрените! Струва ми се,че освен че са събирани с конкурси,всички от тази гилдия са завършили с отличие и помощното училище, където е учил и Цвак Молитвата!

4

Tronald Dump

преди 5 години

и къде ше я развиват тая скорост по тия разпадащи се "магистрали" при 90 км/ч ограничение

3

шматка

преди 5 години

Едно ферари с цвят...син:)

2

тея па

преди 5 години

Тези пък само идеи как пари да харчат! Да вземат да работят, да оправдаят парите които взимат! Пари от нашите данъци....

1

V

преди 5 години

Да им купят ф16 те за друго не стават без тва ;) А нали на скоро им купиха луноходи ???