59

Анонимен

преди 5 години

Да вземат Volvo XC 70 бензин , 305 к.с. Супер стабилни и здрави !

58

US Ambasador

преди 5 години

А F16 не ви ли се искат?

57

Анонимен

преди 5 години

....загиналите са минус 73 тоя от какво изважда и как получава тоя отговор ???не е лесно да си ....

56

Гост

преди 5 години

До Анонимен 55За последните 10 дни и около 3000 км. видях ТОЛ коли само на изхода на София, посока Пловдив. Поредната службичка за наши хора. Хората в малките населени места да не се лъжат да купуват винетки, освен ако няма да пътуват по първокласни пътища и магистрали.

55

нло

преди 5 години

поредният мало умен глав сек,,а всичко е толкова ПРОСТО камеи на пътя и край.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55 Един милиярд и половина български пари вече не стигат на МВР. Най скъпото министерство, че и още харчат, нови щатове откриват, пенсионери полицаи на работа и пенсия, един куп нови коли и джипки, камери, разходи и разходи за сметка на данъкоплатеца. Сега искат и мощни коли да гонели вятъра.

53

Анонимен

преди 5 години

"Скоростни" са автомобилите, които имат скоростна кутия.

52

Хе Хе

преди 5 години

По скоро да сложат по 10 бона за всеки изоставен на улицата изгнил курник. Ако две последователни години не са плащани данъци и гражданска 20 бона. Ефекта ще е огромен. По магистралите най много да се пребият някъде.

51

айде ве!

преди 5 години

До Стоян - МВР се запълва с хора и ,,акъли", които въобще си нямат представа защо са там.Я пак повтори, че си припомни за онези, четиримата в ареста! Не знаят защо са там, а!

50

Анонимен

преди 5 години

НапрАво не е истина!Изхарчиха куп пари за 200 вида камери,куп пари за заплати,създадоха поредният вид полиция-ТОЛ,сега и ферарита за магистралите!Какво следва-да купуват танкове,подводница и снайперисти на кръстовищата!И резултатът е същият-ПЪЛНА И БЕЗПОЛЕЗНА НУЛА!!

49

Ферари?

преди 5 години

Тия шегуват ли се, на ат ли камери и радиостанции?!

48

Анонимен

преди 5 години

Пътувам из Европа и винаги се впечатлявам и респектирам от поведението и външността на полицаите. Никъде не видях като нашите!!! Каквото и да означава това...

47

Стоян

преди 5 години

Поредната глупост. ,,Скоростни автомобили"! Имам чувството, че от ден на ден МВР се запълва с хора и ,,акъли", които въобще си нямат представа защо са там.Трябва да се лекува болестта, а не симптомите...

46

БАНко

преди 5 години

По БТВ можете да видите за платени от българите пари заради золумите на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ и Цвъки Ушков при мафиотските арести ! Какви 20 % одобрение избирателю мъсоляв ?Гледайте преди да стане както с Ахчиева , Цветков и .................!

45

Анонимен

преди 5 години

"Цифра" означава графичното изображение на числата от 0 до 9. При броенето на загинали няма как да се получи "минус", освен ако не ги възкресяват, но и в този случай пак трябва да се били преброени като загинали. С две думи - бакалските сметки не са уместни.

44

Анонимен

преди 5 години

Какво трябва да означава " загиналите са минус еди-колко-си"? Естествен прираст ли отчитат, що ли?

43

Добре, ама

преди 5 години

нещо за скоростно прибиране на рекет няма ли?

42

Съсипан работещ

преди 5 години

Защо закона за пътищата се променя вече 20 пъти , в посока ,увеличение глоби , а закон битова престъпност ,не се пипа с години? Защо ? Там загиват 2 пъти повече хора !!!

41

Пътанари

преди 5 години

Както е тръгнало, ще почнат да ни глобяват, че сме излезли без колите си, а Полицията, виждате ли, потрошила толкова пари за камери и автомобили, за да ни дебне дали сме си включили фаровете.

40

Анонимен

преди 5 години

Какво е това животно "скоростна кола"? Кола със скорости ли? Че сегашните им да не са автоматик?