39

ейййй

преди 5 години

Те и сега имат няколко мошни автомобила но се ползват от най корунпираните служители на КАТ а не по предназначение,така че този да не ни прави на луди а да си оправи системата която гълта парите на народа.

38

Анонимен

преди 5 години

МВР да не се правят на джигити по пътищата, а да карат съобразно ЗДвП и да оказват помощ на шофьорите, а не да протягат пари за рекет. Все пак вземат заплати от парите на данъкоплатците.

37

Анонимен

преди 5 години

Формула1 да им вземат на дебеложжжковците, за да люпят семки и да си гледат у телефоните с настроение!

36

няма ме доверие

преди 5 години

Не колите и техниката са огромния проблем на полицията а служителите,това го виждаме всички и всеки ден,и докато се замитат проблемите и не се решават нещата само ще се влошават.

35

Анонимен

преди 5 години

За нашите магистрали и Киа е подходяща.По-добре да вземат мерки към служителите си...В София на Васил Левски между спортната палата и попа, мощен западен автомобил изпреварва две колони чакащи за светофара в насрещното при двойна непрекъсната. На отсечката, където се случи имаше 3 *** полицай, но никой не реагира. Гледат само за фарове и колани.

34

На пет мастики....

преди 5 години

Хубаво, предлагам Бугати Вейрон!

33

Анонимен

преди 5 години

Да правят проверки и на тези пред тунелите , дето чакат за почерпки . Това са дежурните от кат по пътищата . Аман от тях.

32

Фалшива новина

преди 5 години

Цитат: Въпреки лошите данни искам да кажа, че през 2018 година регистрираните ПТП-та са минус 198, загиналите са минус 73, ранените са минус 207 не е цифрата, която ние очакваме.....*Тези отрицателни ЧИСЛА нямат рационално обяснение - даже и да съживиш мъртви, то някак си пак не пасват. За капак на всичко неграмотниците ги наричат цифри.

31

Анонимен

преди 5 години

Завалиите, купили им киа с 40 коня. Порше ли да гониш, ферари ли, ламборджини ли?

30

Анонимен

преди 5 години

Това не е сериозно, наистина. Има уреди, има комуникации, има хеликоптери, абе много неща има. Дай сега да се правиме да Фитипалди.

29

Николай

преди 5 години

И какво ще се случи като си осигорите и Ферарита за контрол на магистралата?НИЩО!!!Просто ще се похарчат немъчени пари вместо да се помогне на някое дете със здравословен проблем.Като при горските им купиха джипки да си возят задниците и какички?Горите продължават да се изсичат безконтролно!Направете така че наложените санкции с фишове и актове да се плащат в рамките на месец а не да се чака давностен срок.

28

Тодик

преди 5 години

Обмена на информация в световен мащаб е много добра практика в Украйна им смениха автопарка с ПРИУСИ резултат авто морга у нас същата работа що Опел потрошиха .В Америка и Германия Италия и други уважаващи данъкоплатците организират обучение на полицаите за управление на МПС при високоскоростни преследвания или при нас може проба грешка смилане автопарка и нови по-мощни а къде ще е контрола от данъкоплатците

27

Анонимен

преди 5 години

Абе я вземете F 16 за 3-4 милиарда и всичко ще е ок.

26

Анонимен

преди 5 години

Добре ве, вземате по 600лв от барче и пак за пари ревете бе. Нямате наяждане

25

селянин

преди 5 години

С ТЕЗИ СКОРОСТНИ КОЛИ , СЪСТЕЗАНИЕ ЛИ ЩЕ ПРАВЯТ. АКО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ И ОБИКНОВЕНА "ЛАДА" ЩЕ ИМ СВЪРШИ РАБОТА.

24

Един от народа

преди 5 години

*** ще ви купим бе, що да не ви купим. Може с ламбото най-сетне да хванете някой каруцар, насилник на възрастни хора

23

Щерю

преди 5 години

Дронове с камери ще е по- ефективно и много по- евтино...

22

Иван Иванов

преди 5 години

НАМЕЛЕИ СА УБИТИТЕ И РАНЕНИТЕ НЕ ЗАЩОТО СЕ СПРАВЯТЕ С ПРОБЛЕМА, А ЗАЩОТО НАМАЛЯВАТ ХОРАТА ПО ПЪТИЩАТА... А СЕТЕТЕ СЕ КЪДЕ СА И ЗАЩО!!!

21

я стига

преди 5 години

Полицията не работи,пълно е с бандити и жестока корупция а този коли щял да купува?!и ракети да купят с този личен състав нищо хубаво не ни чака,Пак ни правят на луди ....

20

Иван Иванов

преди 5 години

Иддете по белите държави и вижте там какво и как е направено! Вчера чета в държави като Франция Германия Англия Иапания.. по около 30-34 загинали на милион население.. ние 98 май беше! Като там колите са в пъти повече, и километрите които минават са също многократно повече от тука, а и по пътищата им има милиони маймуни от цял сват.. как става там тази работа?! ИМА ПРИЧИНА, ИДЕТЕ ПИТАЙТЕ, ВИЖТЕ, И ГО НАПРАВЕТЕ ТУК, А НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО НЯКОЯ ПРОСТОТИЯ!