31

ГРУЗИНСКИ ОПИТ

преди 5 години

Милицията трябва да бъде закрита, и постепенно учредена наново. Това е ВЪЗМОЖНО-в Грузия го направиха. В Грузия милицията доста повече спазваше законите и правилата, и беше далеч по-малко престъпна организация, от случващото се по тези ширини, но след няколко подобни случая-на рекет, побоища, изнудвания, търговия с дрога Грузия реши да закрие милицията, и да я учреди наново, с нови хора. ТРИ ГОДИНИ В ГРУЗИЯ НЯМАШЕ МИЛИЦИЯ, И ПРЕСТЪПНОСТТА СПАДНА! Дотолкова милицията беше станала на ОПГ

30

Анонимен

преди 5 години

Искам да попитам това момченце - ако му е чиста работата ще плаща ли този рекет!?

29

Чичо Димо

преди 5 години

Това тяхното е нищо-нищичко сравнено с оня легендарен рекет при Беров и Виденов до средата на 90теЧенгетата сутрин работеха в районните ,след обед и вечер бачкаха частно за мутрите и чейндж бюрата и това си беше явно и не се криеха като сега.,,Бригадите " ходеха явно да събират рекета.По-старите,помните ли как се изпозастреляха помежду си в ,,Белите брези" и касапницата в ,,Дружба"Ежедневие,,славно време"!!!Какво знаете вие млади мушмороци-нищо! Но пред клавиатурата сте ВРЪХ,всичко ви е,,ясно"!

28

Анонимен

преди 5 години

А мислите ли какво е да си колега на такива....! Да кажат колко пъти са награждавани за успехи в борбата с престъпниците!

27

Слънчарски

преди 5 години

До СтойчоТочно полицаите ни винаги са били най-корумпираните. За последните 10 години са по-добре, но все още има такива, които взимат такива рушвети за "спокойствие", да изтрият нарушение на някои или да потулят някой случай. Трудно се изкоренява 50 години комунизъм, където всеки беше и продължава да е свикнал да върти някакви далавери.

26

Стойчо

преди 5 години

Разбирам политик да е коромпиран, но полицай е недопостимо!!!???

25

V

преди 5 години

Когато е заформена рекет групата Цв Цв беше главен ченгеджист ;) Съда го оправда .Сега кво да очакваме ???

24

odpo

преди 5 години

До Анонимен 28хахахаах не само там, отиди на пл. Македония - там ще видиш как мъжете облечени като жени си плащат на униформените!

23

Гражданин на Българи

преди 5 години

Искам най-тежките ефективни присъди за тези мръсни ченгета!

22

Анонимен

преди 5 години

E идете вижте на Лъвов мост кой идва да охранява пeперудките вечерно време. Не знам дали са някакви на които си им е района това или идват от друг район, обаче са униформени. Не знам колко често се случва, но в годината ако мина 20 пъти от там вечерно време, поне 5 пъти от тия 20, съм видял униформен да варди пeперудките. В другите 15 пъти сигурно съм минал по друго време.

21

odpo

преди 5 години

Отидете и се разходете в района, в който и магазин, заведение, ресторант да влезете ще чуете същото нещо - Рекет и то без граници! Висаджийте със сините лампи са били изключително нагли! Проблема е че във всяко районно е така !

20

Анонимен

преди 5 години

Хванали петима айдуци и ни ги показват по каналите за да ни докажат че са заловили едва ли не най големите . "С 10 % намалих контрабандатас цигари ,алкохол и наркотиците " казва супер Бойко.Толкова може са му казали ,повече не, че ще останат без оправдание за многото работа която НЕ вършат.Трябва в тая страна да има корупция,наркотици ,проституция, измами, бой и убийства на млади и стари.Ако няма, как ще се оправдаят заплатите на полюцайте които протестират със цигари и минерални водички?!

19

Анонимен

преди 5 години

Нищо трагично! И в САЩ е така! Помните ли Франк Серпико?

18

Тучо

преди 5 години

Основният свидетел бил техен колега! Сигурно този болният! Подкокоросал ги е да крадат, сетне ги предал! Предател! Станаха едни времена...! На груя си вяра да нямаш! Чест, лоялност, достойнство - ай сиктир!

17

eve1

преди 5 години

Няма по-гнусно нещо от корумоиран полицай.Ако си човек с достойнство бъди или истински пазител на реда или истински престъпник.Полицаите трябва да взимат хубави заплати но при извършване на престъпление трябва да се наказват три пъти по-тежко от обикновенния гражданин.

16

шматка

преди 5 години

До 14Охлюв неизправни светлини.Гориш.Като ти залепи кръглата лепенка на стъклото ходи се оправдавай

15

Анонимен

преди 5 години

Сега и срещу г-н Кръстев ще се надигне тотална тролейгъзна кампания, както и срещу Ваклин, та нали за всички *** е очевидно, че Иванчевата е светица-мъченица, а Йончевата - героиня на амбразурата, защитавана от гаубиците на ГЕРБ и сомалийските пирати само от горката НСО (УБО при царуването на Тошо) и стотина НПО-та..

14

Гербер

преди 5 години

Този собственик лъже! Това са честни полицаи! Нашата полиция ни пази! ГЕРБ ПОБЕДА!

13

Анонимен

преди 5 години

Легални мутри

12

! 10

преди 5 години

За изгоряла крушка таксата е 30 лева, бе! Лъжи грамотно или наистина си шматник! Правилно са те натиснали!