71

Solar Power

преди 5 години

Същите мушмороци като Десито :)Дано има присъди накрая.

70

Смирен депутат

преди 5 години

Всеки бизнесмен трябва да си плаща такса спокойствие,защото институциите,агенциите с една заплата не се живее.

69

Анонимен

преди 5 години

А на бас, че в завдението се е пушило и пуши след 17 ч. и ако са се отзовали на сигнал, защото няма как да го пренебрегнат, нс тоя му е писнало, защото хем им е плащал хем са го глобили и ги е издал.

68

men

преди 5 години

стига с тея кокошкари. ако бехме държава щяха да са осъдени вече и да чукат голи камъни некъде до перник. договорчето за винетките парите от които отиват при "австрийците" кога ще го разследвате?

67

boko bo

преди 5 години

Народна мъдрост "Рибата се вмирисва откъм главата"

66

Анонимен

преди 5 години

Е сега да видиш, колко ще си плащат заведенията които са плащали рекет. Ще ги разсипят от проверки, направо да затварят.

65

Анонимен

преди 5 години

Обикновено като ги хванат с подкуп ги повишават и ги местят в друго районно.

64

Анонимен

преди 5 години

Почва се от Първо па Второ и така до края. Как така от средата. А ми пето, шесто.Тия от първа като ме рекетират само ги уволниха. И какво отидоха другаде .

63

Тони

преди 5 години

Е защо сега казваш бе , кратун

62

Додо

преди 5 години

Ще отмине и тая какафония за няколко седмици, всичко ще се забрави, ще изникнат по-нови и по-фрапантни случаи и нещата ще се заметат под черджето. Толкова за българското "правосъдие..." Гаранция, че ченгетата-престъпници до година-две ще са на свобода!

61

Анонимен

преди 5 години

Овце, ако не платите рекет, Бойко ще ремонтира улиците пред кафенетата ви, като Графа.

60

ЛоШо

преди 5 години

Кога ще бъдат арестувани Домусчиеви!!! Ограбиха държавата тези псевдо бизнесмени.

59

Анонимен

преди 5 години

Никакво.

58

Боко Тиквуня

преди 5 години

Стига сте занимавали с тея милиционери ! Кога ще бъдат арестувани Тиквата,Доган,Дебялян или апартаментчика !

57

нов лобистки закон

преди 5 години

Има нов проектозакон за изменение в ЗМВР. В този лобистки закон е записано,че МВР, тоест данъкоплатците ще плаща дори адвокатитската защита на обвинени милиционери. Тоест рекетираните, изнудваните, пребиваните с данъците си ще плащат адвокатскат защита на рекетьори и насилници от милицията,. В МОМЕНТА ТЕЧЕ ОБЩЕСТВЕНОТО ОБСЪЖДАНЕ, НАПИШЕТЕ СИ МНЕНИЕТО ПРОТИВ ТАЗИ ЛОБИСТКА ПРОМЯНА. пИШЕТЕ ГРАМОТНО, АРГУМЕНТИРАНО, БЕЗ ОБИДИ-ЗА ДА БЪДЕТЕ ЧУТИ. Проектът е В " порталът за обществени консултаци".

56

V

преди 5 години

Мафията герб ще направи номера като с цецо корумпето ;) На първа инстанция едно на втора пак и на трета я земи тез пари и ми са махай от главата ;) Ееее и съдиите трябва да ядат ;) Така е в мафиите .Пари трябва да има за всички

55

Анонимен

преди 5 години

Мисли ли някой ,че режимът в България има нужда от работеща полиция!? Напротив-трябват им корумпета и нагаждачи, с дебели кореми, без врат и ***/УРКО/ ръководители.Спуснати по партийна линия.

54

Реймънд Чандлър

преди 5 години

,, ..няма нищо по-мръсно, от мръсното ченге..."И да не забравите да ги наградите за добра служба. Срам за униформата,или униформата е срам за тях.За затворниците се знае че не ги е срам от униформите им,но виж за полицаите, там е друга бира. Бира ли казах? Май да.

53

до 50

преди 5 години

Ако не знаеш, казарма няма от 11 години, тоест и предвид малката пенсионна възраст в МВР, повечето милиционери вече не са ходили в казармата, не са научени на ред ,дисциплина, уважение, а са в милицията заради...възможността да (без)действат безнаказано-да напомник как милиционери пребиха човек, защото е с дълга коса, или през 2011 как милиционери гледаха в Созопол как се дави момиче, казаха,че не им било работа да спасяват, да напомним как милиционер уби Ива на 25 г от Ловеч...

52

Анонимен

преди 5 години

Евразийски практики в европейска България !