91

Forever

преди 5 години

Рекета от 90-те години още не е отминал,но сега е още по-зле,тогава поне се изкарваха някакви пари и имаше търговия,а сега е пълен погром,корупцията унищожи България.

90

Родител

преди 5 години

Всъщност, въпросното заведение трябва да бъде затворено, защото целодневно е пълно с хлапета от 5 клас нагоре. Слизат на тумби от автобусите, за да висят там, вместо да ходят на училище. На улицата вони от наргилетата, пепелта се изсипва в околните градинки или в каналите. Този неслучайно са го рекетирали. Учудващо е, че не се правят проверки по подобни заведения и не се затварят. Май и разни други институции не си вършат работата.

89

Анонимен

преди 5 години

Военна прокуратура добре си вършеше работата,но промениха закона за да могат да крадат и да бият гражданите безпредпятствено

88

Илия

преди 5 години

*** милиционерска ***,90 на сто са такива,прикриват и престъпления срещу подкуп

87

Ицо

преди 5 години

Така рекетира гроб. НАГЛО

86

Явор Х.

преди 5 години

До ЛоШоКорупцията си е корупция, независимо дали малка или голяма. Браво на този младеж че се е престрашил да подаде сигнал. А също и така ако винаги работят институциите, България ще се развие бързо.

85

ЛоШо

преди 5 години

Ние определено сме страна от Третия свят.

84

ЛоШо

преди 5 години

Домусчиеви раздават апартаменти на министри като рушвети....ДАНС къде спите? Тези милиционери са малки бандити.

83

Анонимен

преди 5 години

Проверете го пак тоя човек след 1 година. Както обикновенно става в българия лошите печелят даже и да изглежда в отделни отблясъци че най-после нещо се обръща като в нормалните страни с нормални хора.Вижте го пак след година дали бизнесите му не са сринати и не е емигрирал. По новините няма да го пишат пак, сега тука си мислим - яко справедливост най-после. Знаете ли колко такива моментарни случки имаше от 90-те до сега? Неизброимо много. Всеки път накрая се оказва перверзия и тотално изкривяв

82

Анонимен

преди 5 години

Вадете ги по площадите и да увисват, защото идват глобите от ЕК/ЕС и ще ни одерат кожите. ГЕРБ крадат като за последно, време е народът да направи демократичен избор и да докаже, че не е толкова загубен.

81

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ НК И ДА БЪДАТ ПАК ПОДСЪДНИ НА ВОЕННИЯ СЪД ТАМ НЕ ПРОЩАВАТ

80

Анонимен

преди 5 години

Браво на момчето! Пример за европейско, борбено поведение, адекватна западна ценностна система. Такива хора успяват- смели, амбициозни, търсещи правотата. А не разни уж бедни ***, които ежедневно лапат мижавите си заплатки под масата, за да не плащат осигуровки. Бедни били, ще протестирали за заплати. На работодателя си дума не смеят да кажат, тичат по площадите. Страхливи мишки. И тоталната противоположност- това момче. Не са малко тези хора и всички те работят достойно и добре платено.

79

Анонимен

преди 5 години

Няма по-големи престъпници от полицаите.

78

Анонимен

преди 5 години

Браво на това момче, което се е изправило безстрашно пред т.н полицаи, а който търпи рекет, значи го заслужава.

77

Додо

преди 5 години

Този случай е типичен пример за престъпление от особена значимост и със силно деморализиращ характер за цялото общество. Защото полицаите са хората, на които обществото е гласувало доверие да го защитават от лошите и им е дало необходимите за това инструменти! Заради нивото на доверие, полицай-престъпник е категория престъпник сравнима примерно с тази на коремен хирург, който вместо да извърши животоспасяваща операция, изважда и продава органите на пациента.

76

тя

преди 5 години

При извършено престъпление от полицай - наказанието трябва да е двойно!

75

тя

преди 5 години

Искат най- големи заплати да им плаща народа , а после вместо да го пазят от престъпници те самите са такива

74

Анонимен

преди 5 години

Като крадците на гориво от Павликени. След 6 месеца ще стигнат до извода,че няма на лице достатъчно доказателства за злоупотреба със служебно положение и хайде пак на работа, щото кадрите им са КЪТ. :) Пропаднала работа. Горко на хората който се опитват да работят честно.

73

extremist

преди 5 години

ТО С ПРЕСТЪПНИКА-КОМУНИСТ КРАТУН ЗА ПРЕМИЕР КВО ДА ОЧАКВАШ

72

X

преди 5 години

Типично за Балкански држави