31

Хаха

преди 5 години

Попитали един богат баровец:"Абе човек за какво харчиш най много пари?"А той с усмивка отговорил: "Повечето пари отиват по жени за секс и за наркотици. А останалите ги давам за глупости."Всяка прилика реални лица и събият е чиста случайност.хах.

30

ДС

преди 5 години

А ромите ? За тях закон ще има ли ?

29

Анонимен

преди 5 години

Във Франция, защото там се напълни с едни дето проповядват, че може да имаш по 4 (законни) жени и по колкото си искаш любовници (ако имаш пари). То затова султаните са имало хареми вътре с по 1000 жени и са имали по стотици деца. Накратко исляма е разврат. И "рая" им е същата работа, обещава само разврат. Сега това го има в арабските държави, там лидерите им имат десетки деца и сума ти жени. Та Франция се напълни с такива от тази религия - мохамедани. Точно Франция ли да гледаме? Айде няма нужда

28

Сократис

преди 5 години

В днешно време, при постоянната и свободна комуникация в интернет и при ранното полово съзряване е невъзможно да се ограничат ранните полови контакти между подрастващите.Със забрани и заплашване нищо няма да се промени и дори предлагащите закона, го знаят отлично! Ранни сексуални контакти има при всички етноси и дори повече при българите, но създаване на деца в тази възраст е присъщо повече при ромските.Закона трябва да е за ограмотяване и недопускане бремености и раждане.Всичко е до възпитание!

27

Анонимен

преди 5 години

а когато е по взаимно съгласие!

26

Клоуни!

преди 5 години

А за цигара с марихуана наказанията са в пъти по-жестоки! Понякога си мисля, че вие, тези, които пишете законите, нарочно сте сложени на тия позиции. Някой има интерес законите да се пишат от хора с ниво на интелигентност, колкото тази на ***......

25

=

преди 5 години

Хм,но във Франция искат да свалят границата до 13 години,ако има желание,а не као сега 16 г. Ние ли изоставаме,те ли напредват =не зная. Нека по-умните форумци да кажат.Приророда дава на момчета и момичета да започнат секс към 12-14 годишна възраст,а човека-закон върви против природата и иска от 18 години. И какво остава -самозадовляване (църквата е против) или нарушаване на закона? А както знаем,когато момиче или момче са неудовлетворени сексуално,то те стават или наркомани или алкохолици. Е?

24

Анонимен

преди 5 години

Направо нова конституция и нови закони.Ясно е след 30 г. комунистически "преход" нещата са плачевни.

23

Анонимен

преди 5 години

Законите сега поощряват престъпленията.Навремето беше предложено направо да се приеме Търновската конституция и законите от тогава, но... не се прие. И какво се получи?

22

Правят ни на будали

преди 5 години

Защо БСП не приложи тези мерки, когато беше на власт?

21

Само че и преди 1989

преди 5 години

ранните уж-сватби си бяха факт в средите на един определен етнос. И тогава те раждаха първите си няколко деца още преди да са навършили 18 г.Яшар от Правец внесе още неколкостотин хиляди от тези и ги качи на гърба на българския данъкоплатец.Така че, Корнелия да не хитрува с популистки обещания, защото посочените санкции няма да помогнат.На разпасаните безотговорни трябва да им се сложи чатала на врата - да работят, детски надбавки само за 2 деца и НИКАКВИ помощи, или да напуснат България!

20

Анонимен

преди 5 години

А ГЕРБ защо не иска по строги мерки за насилницете на деца, питам аз, и отговор не искам. Защо ГЕРБ защитава насилниците на деца? Ето, БСП иска да защити децата от насилници, а ГЕРБ защитава нацилниците на ДЕЦА! Гласувайте за БСП ако искате децата ви да бъдат защитени от насилници!

19

Анонимен

преди 5 години

За ромските булки иде реч в 98% от случаите

18

SS

преди 5 години

Още през 1989 г. когато бях на 13 години съученичките ми се млатеха като магарета ... една беше гълтала и питаше дали може да забременее ...

17

Анонимен

преди 5 години

Този закон, ако мине и започне да се прилага, означава че около всяка маала трябва да се изгради ограда - телена и бетонна с вишки и пазачи, защото всички знаем кой спи с малолетни и ги забременява.

16

Анонимен

преди 5 години

Защо има хора които искат да правят секс с деца? Винаги ли и имало такива хора, или?

15

питанка

преди 5 години

Това ще важи ли за цветните ? Или пак ще е само за бели ? Щото при ония се води културна особеност. За един приятел питам

14

Анонимен

преди 5 години

Браво на БСП. Ще гласувам за БСП. БСП предлагат само добри неща и когато изберем БСП България ще бъде едно добро място! Аз и моето семейство и нашите приятели и приятелите на нашите приятели ще гласуваме за БСП.

13

Хаха

преди 5 години

Ама това май не важи ако и двамата са непълнолетни!? Аз навремето като бях ученик още на 17г си бях хванал една 14 годишна мацка и най добре си правехме яко секс. А помня че тя не беше девствена и беше правила и със други преди мене. Най добрия ми приятел и съученик тогава и той помпеше една 15 годишна. Той май днешно време младежите са станали по консевативни нещо!? До де не станат на 25 не поглеждат жена май а? Ромите ги изключвам.Ние едно време си се плющяхме кат зайци.

12

шматка

преди 5 години

Пак куц закон ще родят.Още като прочетох "или""или" и ми стана ясно.