91

.

преди 5 години

Явно политиците ни не смятат, че секса с деца е нещо недопустимо, само половин година затвор, ако си легнеш с дете ??? Това е нищо , повече дават закражба на хляб !

90

БХК

преди 5 години

Ромите НАД закона ли са ?????? За пореден път ??????????????

89

Темидоро

преди 5 години

В държава като нашата с правосъдие отдавна намиращо се в клинична смърт , това в статията звучи като празни дрънканици без капка съдържание .

88

Анонимен

преди 5 години

обикновено с малолетни се сексят други малолетни или непълнолетни как и от къде ще им вземете 5000 лева.

87

Повече

преди 5 години

За такова престъпление поне минимум 20 години. Малолетни са деца под 14,наказание половин година е подигравка.

86

Анонимен

преди 5 години

До хахТи майтап, ама преди известно време излезе една публикация, че ако двамата са под 18, може да правят секс безнаказано. Обаче ако го заснемат на телефона, ще ги арестуват за произвеждане и притежание на детска порнография, нищо, че сами са се снимали по собствено желание....Толкова за българското "законодателство".

85

Анонимен

преди 5 години

Те тези и досега се изпълняваха спрямо българи.Да видим дали ще се изпълняват срещу онези, с "културните особености"?

84

Анонимен

преди 5 години

А ще се прилагат ли тези закони по отношение на "ромите" или при тях на това пак ще си се гледа като на "културна особеност"? Понеже иначе няма смисъл. Въпросът ми е риторичен, ясно е, че нито Боки, нито Ниновото (за протурската шайka ДПС да не говорим) ще посегнат на привилегиите на въпросните наши съграждани.

83

а

преди 5 години

и после в съда: ама аз след като я купих щях да се женя за нея като навърши 18... ама за онова след сватбата не можех да чакам и....:))))) никой да не прави закони против електората на боко ве еееееей, това е хейт крайм:))))

82

СТИГА ДВУЛИЧИЕ!

преди 5 години

Ако някой не е разбрал става дума за:1. Педофилите - т.е. 1 на 100 000 2. За роми и турци които са 20 на 100 човека, че и повече.Така, че в единя случай е ужасно предстъпление а в другия е малцинствена традиция/особеност!Хайде стига ДВУЛИЧИЕ и двойни стандарти!Да променят закона:1. Не от.. до..ами ТВЪРДО 3, 5, 10 и т.н. години без условности пробации и т.н.2. Няма турци, няма роми, няма женени, няма педофили - спал ли си с под 14г. - директно с право мерене в ЗАТВОРА,а не да ни обясняват!

81

До кючека пропаганад

преди 5 години

А стига си манипулирал стадото ,какви са ти проблемите с ромите-някой нещо ти е сторил ли . Закона е един за всички,наказват се и роми и другите ,но само в този сайт и няколко други само за ромски престъпления се пише. А че депутатите и съдиите се продават ,за това не се пише ,че от тях "смърди" за тази анархия у нас.Решавай си проблемите с ромА сам като мъж,а не рИви като ............. .То че има тук шарани,има ,но чак пък толкова да има голи шарани в този форум е кощунство за нашият бг народ.

80

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

79

хах

преди 5 години

Че то цял един етнос ще влезе в затвора...Парадокса в България е, че п0рн0то е забрането под 18 години, а можеш да имаш дете на 13.

78

Карай да върви

преди 5 години

....блеене на стадо, което не прави разлика между "непълнолетна" и "малолетна".....Ми те и журналята не я правят разликата - малолетни са лицата до 14г., а до 18 са непълнолетни.

77

СИМУЛИРАНЕ НА РАБОТА

преди 5 години

И какво като вкарате "поправки"? Няма значение какви са поправките, никой педофил не се е спрял да посяга на децата независимо в коя страна да е и с колко строги закони е тя. Естествено, не се пипа самата съдебна система, имунитета на депутати и т.н... А се използват само популистки похвати. Сега 80 % ще си кажат "Браво! Да пазим дЯцата!" докато междувременно избирателят го клатят здаво отзад. Но той репетитивно следва тълпата. Ако не скандира, че това е голям напредък за стадото, ще го нарочат

76

Анонимен

преди 5 години

Изчитам няколко коментара- блеене на стадо, което не прави разлика между "непълнолетна" и "малолетна". Потрес.

75

Анонимен

преди 5 години

Какъв е смисълът от тия предложения, ако полицията продължи да се прави на луда и прокуратурата не се самосезира за малолетните майки. Естествено, че те никога няма да признаят принуда, мозъците им са промити от мънички. Докато прокуратурата не започне да вкарва всички бащи на малолетни деца в затвора, а майките - в приемни семейства, нищо няма да се промени.

74

Патладжан

преди 5 години

Малолетните "майки" които получават пари вместо да лежат в затвора КО ши ги прайми?

73

Анонимен

преди 5 години

А много мрънкахте срещу ГУЛАГ... а да ви видим сега как ви е.

72

Бат Бойко

преди 5 години

Добре ,че на Сесил Каратанчева и запушихме устата.