11

Анонимен

преди 5 години

Аз закусвам,и после чак вечерта хапвам.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако се наям сутрин, нямам ищах за работа въобще целия ден. От четвърт век не закусвам. И се чувствам превъзходно. Зле ми е само събота и неделя, понеже похапваме у нас с фамилията. От закуската ми се отваря голям апетит и ми се доспива. Ако не я поема си работя добре и до края на деня не изпитвам такъв глад, както когато се наям на ранина.Хората са казали и друго - "Апетитът идва с яденето.".Въобще подобни теми са доста повърхностно обсъждани, вкл. от тия, дето се имат за големи капацитети.

9

Анонимен

преди 5 години

Много хора са пък на мнение,че закуската прекъсва естественият процес на очистване на организма,започнал през нощта и че преди 12 часа тя не следва да се поема,особено ако преди обяд човек не се движи много и няма без друго апетит. Най-вредно е храненето насила,защото "така трябва" според нечие чуждо решение. Нормално е хората да не пропускат именно вечерята-в края на деня човек е уморен, изразходил е енергия и тогава е често пъти единственият шанс да се види със семейството си.Нищо лошо няма.

8

Край

преди 5 години

Най-правилната за хората след 30г. е войнишката диета. Сутрин - нищо. На обяд малко. Вечер обилно. И да спрат хляба и захарта напълно.Така са го карали римските войници. Нахранен не се работи - вечер се набабанчваш и полягваш. Нищо по-естествено от това.

7

ХФ

преди 5 години

Човек трябва да има от 3 до 4 хранения на ден /в зависимост от това възрастта, натовареността и начина на живот като цяло/, да са по едно и също време всеки ден, да не е обилно количество храна а нормално и да вечеря поне 3 часа преди лягане. Храненията трябва да се през четири часа, не по-малко.

6

Анонимен

преди 5 години

Закуската е много важно ядене.

5

Анонимен

преди 5 години

Затова Българите масово имат ниска производителност. Защото пропускат закуската.Но пък винаги по график си пафкат цигарките и си пият кафенцата.От такъв човек не чакай да ти свърши работа..... То как се работи на гладно? А в Германия например закуската е важна. Цялото семейство още сутринта сядат на масата и си хапват стабилно. Сандвичи или овесени ядки, или корнфлейкс с мляко. нокой плод. И децата са научени от малки. Затова немците имат висока производителност, богати са и живеят дълго

4

Диета

преди 5 години

До обяд даже от леглото не трябва да се става, докато не ви е минал махмурлука от снощи.В тези случаи диетолозите препоръчват студена бира, но не повече от литър.

3

Дядо Пенс

преди 5 години

А,аз пропускам и вечерята !!! С тия 207 лева пенсия...

2

Анонимен

преди 5 години

Според парите си се хранят хората... Всеки знае как да се храни пълноценно и здравословно, но при тези постоянно растящи цени....

1

Анонимен

преди 5 години

Емилова казва, че до 12 ч. на обяд нищо не трябва да се яде. Организмът да си почива.