26

Анонимен

преди 5 години

До АнтоновЧовек пий си лекарствата...

25

Анонимен

преди 5 години

За пореден път се убеждавам, че българина е достатъчно прoст да вярва на всичко написано в нета и то без да провери фактите.

24

Анонимен

преди 5 години

До 24Не са искали да унищожават Луната... вземете прочетете малко има информация в уики. Тази статия е писана пак от гугъл транслейт явно.

23

Анонимен

преди 5 години

Янките така взривиха и Япония, та сега и Аляска се клати от земетресенияи а Индонезия губи милиони жертви от цунами.

22

Анонимен

преди 5 години

Американски ид и от и!След като тогава напълно сериозно са дали пари за проект за унищожаване на луната, какви ли проекти се матят в *** им глави сега?!?А нашите дупедавци ни набутаха без референдум и в американското НАТо и продължават да махат с опашка като тъпо куче, което чака да го пратят да облайва мечката. То не знае дали ще се върне живо от облайването, но радостно облизва господаря си, докато му махат каишката...

21

Mi6osp

преди 5 години

Мравката видяла слона и рекла -ех, ако имах две филии хляб, какъв сандвич щях да си направя. Ако САЩ качат на луната всички бомби, направени от тях досега и ги взривят едновременно, пак не могат да я унищожат.10 г. преди Около САЩ можеха да уцелят луната със средно голяма тиква -толкоз им можеха ракетите,

20

Анонимен

преди 5 години

До inedТе не са искали да вдигат облак, по принцип проекта е имал две цели едната е да видят реално какво се случва и втората да покажат мускули пред СССР и обратното. Обаче както Американския така и Руския проект са били прекрарени понеже са се опасявали от сигурността на ракетата за да не избухне на своя територия.

19

ined

преди 5 години

Поредните безсмислици - Кинетичната енергия на ракетата е съизмирима с тая еднокилотонна бомбичка. А и на Луната няма атмосфера и никакъв облак с форма на гъба не може да се вдигне.

18

Анонимен

преди 5 години

До лелееееМи като четете глупости по родните "медии" така ще е.

17

Анонимен

преди 5 години

Както САЩ така и СССР са имали проект за взривяване на бомба на Луната. Американската е Проект А119, Руската е Е-4.

16

лелееее

преди 5 години

А шефа на Н АТО ще си реже крака за да летял на F -1 6, що за болни мозъци са тези ам ериканци!?

15

Анонимен

преди 5 години

До ОСТАРТорна нация е онази на североизток, дето главното им глистче се пъчи с анимацийки.

14

ОСТАР

преди 5 години

До АнонименКой ги съчинява тези глупости бе?Тези руски хибридки стават от смешни, по -смешни.ХИБРИДКИ АМА ЗАЩОТО НЕ ТИ ОТЪРВА ИСТИНАТА.А И КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАШ ОТ ТОРНА НАЦИЯ ОСВЕН ДА СЕ ПЪЧИ.

13

истина е

преди 5 години

Янките правят всички екстри за каруците си , за да не им се потят задниците и т н. , а руснаците са богове на оръжията ,защото защото от всякъде ги мразят ,тъй като са непобедими !

12

Антонов

преди 5 години

Руските оръжия са без аналог до ден днешен. В противен случай САЩ отдавна да са усвоили богатствата на огромната страна. Знаете ли, че в Калифорния има режим на вода? Точат лиги за най-големите резерви на питейна вода в света, намиращи се в Русия!

11

Анонимен

преди 5 години

Кой ги съчинява тези глупости бе?Тези руски хибридки стават от смешни, по -смешни.

10

...

преди 5 години

Значи или статията е преведена без да се мисли или нещо некак си не се разбира за ко иде реч тука! Не за друго ми мноооооооооооооого се съмнявам, че който и да е чивек наричащ себе си учен си е мислил, че с атомна бомба от 1 килотн може да взриви и луната и да я накара да изчезне, дори тогава по ония времена! Та тука чета, че те явно са мислили че с пръчк динамит ше накарат луната да изчезне! Еми или статията нещо не е преведена или некак си работата куца тука!

9

Анонимен

преди 5 години

Гугъл преводача е махмурлия днес. Тежък уикенд. Нищо, важното е някой да си вземе хонорарчето.

8

И този писател

преди 5 години

е учил в 38 ОУ! Сигурно му е преподавала същата "учителка".

7

Анонимен

преди 5 години

Ако се разсекретят коментарите на всички русофили тук, ще се разбере, че Америка, Европа и целия Свят са остъклени отдавна, а руския Гулаг е задействал Йелоустон и от САЩ не е останало нищо, освен руската диаспора във Флорида !