66

Трудна задача

преди 5 години

Сметките показват, че е нужна енергия от 1,24х10^29джаула, за т.нар взривяване. В момента има около 7-8000-САЩ, 7-8000-Русия и да кажем 5000останалия свят-бойни ядрени глави. Това са общо към 11-12000м тона, или към 4,5х10^23джаула. Т.е. целият земен арсенал е милиони пъти по-малък и то в днешно време. Отделно въпроса какво ще стане със Земята и парчетата от подобен взрив. Интересно в онези времена какви фантазьори са били, най-малкото са го обмисляли -не да я взривяват де, само да светнат бомба

65

Kiril

преди 5 години

Те на русите за тва им викат руси

64

Анонимен

преди 5 години

Кацсли са на Луната ама в студио на холивуд. Има ли още б ал а ми да вярват на това ! А бе те сега немогат да отидат та са ходили преди 60 години.

63

Няма значение

преди 5 години

ама "поДтискали" и "прЕиждали" ме отказа от четене нататък...

62

Анонимен

преди 5 години

Поредната лъжа на кремльовските бандити .А това е само на4алото.

61

Анонимен

преди 5 години

армстронг е кацнал на луната по терлици, за да не вдигне прах и да не развали панорамата! видно е във видеото! прах няма никакъв!

60

ха-ха

преди 5 години

Ама някой повярва ли на тая *** статия? Егати слабоумниците

59

читател

преди 5 години

Абе от къде ги вадите тия глупости? То бива фейк ама тия новини са повече от ***!

58

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

Защо слушаме тъпите американци? Знае ли някой какви глупости раждат главите им? Добре би било да страним от тях, а не слушкаме

57

до 62

преди 5 години

По-мaлоумно изказване не бях чувал през живота си, наистина! Освен, че сума ежедневно използвани технлогии са открити именно заради огромния бюджет на НАСА и ЕСА, друго какво да ти кажа?! Ясно е, че ти и една такава технология не знаеш, защото по изказването ти си личи, че си с акъл на пиле. А на едно пиле какво да му обясняваш- то смисъл няма.

56

Промити Мозъци

преди 5 години

знаете ли колко трилярда са похарчени за тези "космически" програми !?До ден днешен тези "космически" програми не са донесли и един пукнат долар полза за човечеството !Всички тези трилярди за "космически" изследвания потъват в джобовете на юдо-масонската мафия а на вас ви пускат фалшиви филмчета за кацане на луната и орбитални станции НАСА е една фабрика за фалшиви филмчета и фалшива еврейска наука !!!

55

Анонимен

преди 5 години

Потресаващо разкритие!!!

54

Анонимен_777

преди 5 години

Няма да е лошо да се спомене че при липсата на газове, не може да се обаразува експлозия, ще има са силно излъчване на радиация от целия спектър, което значи и огромно количестно светилна и топлина... Няма как да се образува ударна-вълна във вакум...! Америкaнските. учени са имали сериозни пропуски в теорията...!

53

сссс

преди 5 години

Луната е невъзможно да бъде унищожена с ядрено оръжие,още повече пък с тея 1.7 килотона може единствено да се раздуха прахта на повърхността и нищо повече.

52

Анонимен

преди 5 години

Няма такава глупост, без Луната живота на Земята ще е ад и възможен само в тесни ивици, около тропика на рака и съответно на козирога. Плюс това за да взривиш Луната, първо трябва да кацнеш на нея, да направиш дълбок сондаж, желателно до ядрото, и там да се заложат няколко мощни ядрени бомби. Фейк нюз, за простаци любители на коспирации.

51

Анонимен

преди 5 години

Момичето не е виновно, толкова му е дал Бог. И все пак ще е по-добре да се върне на село и да обработва земята на дедите си, отколкото да се опитва да пише пасквили.

50

Анонимен

преди 5 години

Доста многословен начин за авторката да ни каже, че е блондинка.

49

Анонимен

преди 5 години

Първо е невъзможно,второ няма как на някой да му хрумне това защото без Луна животът на Земята би изчезнал !Но нали трябва всеки ден да медиите се състезават кой ще произведе фалшива новина .

48

Анонимен

преди 5 години

Единственото, което разбрах от статията, е че косите на авторката са руси.

47

Анонимен

преди 5 години

И аз така. Вчера ядох боб с кисело зеле и пържени кюфтета. Днес взривих клозета...