8

До 1 и до 7

преди 5 години

Макаров е копие на немските валтер и някога е бил добър пистолет преди да измислят и по-добри в момента е от най-смотаните които можеш да си купиш да не кажа най-смотания. С Калашников е същата работа, просто е отличен като цена-качество иначе въобще не е най-добрия автомат на пазара.

7

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си кръгъл ***, че да правиш бронебоен полицейски пистолет. Той неминуемо ще попадне и в престъпни ръце, и ще пробива именно полицейски бронежилетки.

6

Анонимен

преди 5 години

Макаров си отива след 70г.Калашников не може да си отиде защото е най добрия.катюша си отиде защото я замени С500

5

Анонимен

преди 5 години

Хората на Марс се канят да кацат а тези голтаци още с пистолети се хвалят.

4

Гошо

преди 5 години

Макаров е копие на немския Walther. При калашника нещата са аналогични. Тази перманентно пияна нация може да създаде единствено консерва и то с дефект.

3

shitkata

преди 5 години

На никой в БГ не му пука за жалките рашки - да правят квото искат....

2

Един от Северозапада

преди 5 години

Нека плюенето по руснаците започне сега!!!!Нека плюенето започне веднага, от всички разбирачи, чиято страна даже кибрита внася от високотехнологимен Пакистан, а домати и чушки-от Турция и Македония! Нека плюенето започне веднага, под статия, която четохме преди 2 дена! Защото, ако не дадете тема, по която да се джафкат хората тук, ще започнат да коментират изказването на Бате Бойко, и ще трябва да триете , ако почнат да питат или споделят лични впечатления, като за асфалта в Долни Дъбтик ...

1

сигурно

преди 5 години

Голяма грешка !! Макаров ще остане най-добрият пистолет за всички времена !!