28

Анонимен

преди 5 години

Я да ви питам калашника каква група прави на 500 метра :) с калашник възможна ли е стрелба под 1 ъглова минута :)))) това че мишените ви са били с размер на Вoлга не ви прави снайперисти :D

27

Дзивко

преди 5 години

Макаров не ми е сила, мисля, че не е нищо особено, евтин и ***, виж АК е класика, и от опита на бивш граничар мога да кажа че целия ни отряд свсляше мишени на 500 метра, *** и здрав, че много точни оръжия има, но сложни като конструкция и капризни, а бойните условия рядко са идеални

26

Нещо разбиращ

преди 5 години

На армейските стрелби, половината мишени ги сваляха комшиите по коридор. Без да искат:)

25

Анонимен

преди 5 години

Време беше. Заменят Москвич 408 с Москвич 412.

24

Некой

преди 5 години

До анонименНа Стрелби с АК 47 нямах пропуск на нито една дистанция.Така толкова за неточност.

23

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

Смешно е, военен офицер, с питолет с 9 патрона! Такива са основно дамски пистолети. Полицаите и военните, са с по 15 патрона. Само секретните служби позват по-малък пълнител! Макаров е жив т***ш @к. Става за стрелба в стая или коридор, не много дълъг

22

Анонимен

преди 5 години

... пехота на противника да залегне и да стои на земята. На единични изстрели добре подготвен боец може и да уцели нещо с Калашников до 150 м разстояние, на 300 е мираж, а за повече - само пуцане да става. Категорично на пазара в момента има в пъти по-съвършени пистолети и автомати от Макаров и Калашников!

21

Нещо разбиращ

преди 5 години

Тука се изхождат мисловно хора, които или никога, или за кратко са държали нещо в ръцете си, извън оная си работа! Макаров е непретенциозно за поддръжка оръжие, НО крайно неточно, с ниска дулна енергия, което го прави крайно непригодно за полицейски пистолет, тъй като има слаб шоков и възпиращ ефект върху поразеното лице. Калашников е автомат, разработен за начините на водене на война в периода 1939-1945 г., т.е. скорострелна автоматична стрелба (брутално неточна), която да кара атакуващата

20

Bad Company

преди 5 години

Боли ли, тролчеви? За разлика от вас, аз физика съм учил! Та колко е началната скорост на куршума на това пищовче??? Ххахаха!

19

Bad Company

преди 5 години

Хахаха! Има закони на физиката на които даже и руската пропаганда трябва да се съобразява! С 10 см цев няма как да пробиеш бронежилетка освен ако не е от в-к Правда!

18

Анонимен

преди 5 години

Да не бъде голям като *манлихера*, че тоя мощен патрон може да ти откачи ръката. Някакви т. т данни, нищо не казват. При какви обстоятелства стреля е друга бира

17

шматка

преди 5 години

Напоследък от Русия идват новини само за оръжия.Съвсем луднахаУдав и той ще е като куция Макаренко ама айде

16

Смехурко

преди 5 години

До българинЧе що? Я ми кажи, драги, дето се пишеш "българин", коя друга държава ще сметне, че встъпва в нова ера, само защото ченгетата и фуражките започват да заменят един пищов с друг?Майтап не ами - пълен майтап!

15

Смехурко

преди 5 години

Краят на една ера !!!Представете си си само според какви критерии руснаците си измерват ерите! Явно нищо друго заслужаващо внимание не им се случва. От една страна - горките! От друга - ега ти майтапа!

14

Анонимен

преди 5 години

Какво му е легендарното на пистолета "Макаров"! Нищо! По-скоро такова определение може да се каже за пистолета ТТ, използван през ВСВ.

13

Atakist

преди 5 години

Новия пистолет на Руската армия е супер аналогов без аналог в света. Може да пробие и самолет ако го уцели.

12

Упс!

преди 5 години

Пистолет срещу милиционерски бронежилетки. Ха-ха-ха! Престъпниците обикновено не носят жилетки. Значи ще гърмят по своите с него. Жалко, много жалко.

11

V

преди 5 години

И макаров и валтер са копия. Аз си мисля че не трябва да се правят така цеви ,но това е друг въпрос.Според мен само 4 ли 5 части трябва да са от метал . Трябва друг вид оръжие за близък бой .Дано има автоматичен режим иначе само полуавтоматичен ще е много по ограничен за експлоатация .

10

Анонимен

преди 5 години

Стига с тази омраза към Русия.

9

Списников

преди 5 години

Макаров бе символ на функцията на командира-да заплашва отблизо,а на 25 метра разсейването бе като за антиуестърн. Почти без засечка.Сегашната алтернатива има с какво да се докаже:Малокалибрен ПСМ също може да пробие някои бронежилетки,Нооо:Този пистолет е с усилен патрон(онова което изстрелва куршума) - 9х21, а Берета и Глок са под патрон Пара(Парабелум) 9х19-оръжията на пакта и в Америка;Проектила е с особен куршум с остър накрайник,който пробива бронежилетка;18 патрона;Дуракоустойчив!