47

(-_-)

преди 5 години

Никаква инфлация няма да има в UK, защото имат собствена валута, която зависи от тяхна централна банка. Въобще не им пука за измисления съюз и наивниците, които му ръкопляскат. Ние да му мислим, че догодина ще ни наложат еврото, а това си е чиста диктатура. Няма да имаме контрол върху парите си и от там следва пълно подчинение на всякакви недомислени глупости.. дерзайте!

46

Анонимен

преди 5 години

Англичаните днес са като баснята "Орел, рак и щука".работата е че и американците са така а и много други народи.Идва 3та световна война.Мърдане няма.

45

Скептик

преди 5 години

Простата Тереза вместо да шета из Европа да прави антируски коалиции можеше спокойно да си договори оставане в митническия и икономическия съюз и да си прави Брекзита. Сега ще скача насляпо.

44

Анонимен

преди 5 години

И Португалия едно време е била велика световна империя. Сега е кажи речи нещо като балканска Гърция. Кой знае, може и Британия да се превърне в нещо такова след няколко десетилетия на изолация от Европа... А може и да не се случи така... Времето ще покаже. Някой ще се нагърби ли да прогнозира?

43

Анонимен

преди 5 години

С излизането им от ЕС ще се случат няколко неща и всичките ще са лоши за тях.Инфлация над 10-15%.Девалвация на паунда с 15-20%.Безработица над 20%.срив на стандарта на живот и тежка мизерия.Бунтове, палежи и метеж.Ето това ги чака.Само гледайте.

42

Анонимен

преди 5 години

В момента, който им кажат - айде оставате в ЕС, пак ще почнат да драпат да се махнат.

41

Анонимен

преди 5 години

До (-_-) 45Иди да те види доктор.Може би ще се наложи трапанация на черепа.Спешно е!!

40

Анонимен

преди 5 години

Е, те бяха предупредени, че това ще е еднопосочен билет. Какво си въобразяваха?

39

Анонимен

преди 5 години

Ако останат в ЕС, кралицата губи власт и ще трябва да се откажат от златото си и лирата си. Всичко отива в ЕС.

38

Анонимен

преди 5 години

"Късно е либе за китка" казват старите хора.Енгилизите са *** и се изпържиха."Сетила се мара да се побара" е другата подходяща сентенция.П.П. Румънци, поляци и българи им пречат че са мързеливи.Сега ще видят "Магаре боб яде ли" като ударят двуцифрена инфлация със стагнация на икономиката и безработица над 20%.Мъка ми е за кифлата и Кралицата.бунтове и метежи, това чака UK.

37

Анонимен

преди 5 години

До Темелкова!За какво ще се обединяват с евреите, луд ли си ибеш ли се?

36

(-_-)

преди 5 години

Поредните лъжи! Англичаните никога не са искали тоя 'съюз', щото той работи против техните интереси. Точно поради това никога не приеха Еврото. Освен всичко те не дават пет пари за Европа, защото винаги са били отделни и специални.. днес са пряко зависими от едни гадове, и ще направят всичко, което им се заповяда. Напускането на съюза е само началото..

35

Анонимен

преди 5 години

Викингите останат ли в Ес ги чакат нови пълчища от изтока и Африка, претопяване и ислямизация. Излязат ли от Ес не губят нищо и даже заплатите им ще скочат.

34

мекр0н

преди 5 години

Еврейският, пардон, Европейският, Съюз ке се разпадне, скоро, много скоро!!

33

жълта жилетка

преди 5 години

Смърт за Глобализма!

32

V

преди 5 години

Британците са търговска нация .Те ще си защитят интереса ;) Нашия кой ще защити ? ,,Евродупитатския съюз( ЕС ) е вреден колкото Китай.Просто е по малък ,, - Доналд Тръмп

31

Мислещ

преди 5 години

По-вечето британци НЕ са за Брекзит. Живея с тях и знам какво мислят. Възрастните , гласуваха с мисъл за предишно величие ,а нискообразованите от мързел и глупост. Статистиката го показа. Сега, като видяха накъде вървят нещата , някои от тях си промениха мнението. Достатъчно на брой да отменят с гласуване Брекзит. Но инатът и дебелоочието на политическата върхушка ги тика към пропаст. Шотландия ще се отдели, както и Северна Ирландия и това ще е краят на Великобритания.

30

АнонимеН

преди 5 години

ОМРЪЗНА МИ ОТ ТАЗИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!НА 30 МАРТ 2019-ТА НАПУСКАТ! АКО ИМАТ ФИНАНСОВИ ПРЕТЕНЦИИ ДА СЪДЯТ ЕС!НО НА 30 МАРТ 2019-ТА НАПУСКАТ И КРАЙ!ЕС НЕ Е ДЛЪЖНО ДА ГИ ДЪРЖИ И ХРАНТУТИ ВЕЧНО!

29

doko

преди 5 години

Приятели мои...С прискърбие ви уведомявам,че димната завеса брекзит/д изпълни блестящо своята роля.Има подозрително много хора,които са много по-умни от мен,и много се надявам да споделят тайното съглашение с Канада,което мина дори през ,,нашия,, парламент преди няколко месеца...Предварително благодаря!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Правила за втори референдум ако си гласувал за излизане на пьрвия, нямаш право да гласуваш втория