87

Анонимен

преди 5 години

Били са велика да. Имат много постижения образовани хора и много открития. Но...Все едно ти да чакаш хората да ти плащат повече защото чистиш улицата заради баща ти който е бил адвокат? -Ама баща ми това и онова....А ти какво извършваш в момента?Това са британците. Не всички но половината със сигурност.

86

Скептик

преди 5 години

Не ме интересува нито Англия, нито ЕС. И двете са кочини. За България е по добре Брексит и веднага подписване на митническо и ДДС споразумение за свободна търговия с Англия от типа преди да се случи Юнкер, Шевчович и останалата пасмина в ЕС, ЕП.

85

Истина

преди 5 години

само идииоти може да си помислят че ще запазят всички плюсове и ще премахнат всички минус като не са част от ЕС. сега като започнаха да затварят позииции на хора които "хранят" страната, все повече хора им казват да се преместят я в Германия, я във Франция или Испания и тези изпаднаха в паника. Лошото за тях е че вече компаниите се преориентираха и инвестираха преместванията, няма връщане, дори да останат в ЕС, малко е вероятно да си запазят работните места на високо квалифицирани хора! Потъват

84

Анонимен

преди 5 години

Гурбетчиите стягате ли куфарите? Чемодан, вокзал и обратно в ***

83

Анонимен

преди 5 години

просто британските политици обещаха куп неща след брекзит (някои възможни, други - не) и техните избиратели им казаха - добре, хайде тогава направете го. и на мига всичките обещаващи си подадоха оставките и се изпариха - фараж, джонсън и оставиха бабичката на бутилка джин да се оправя с всичко. а на обикновените британци не им пука особено - гледат само театър в парламента.

82

Анонимен

преди 5 години

Всеки здрав прав англичанин, млад и с ясно съзнание не иска бежанци и романисти на собствената си земя...Само дето бежанците нямат нищо общо с ЕС, а с една конвенция за бежанците от 1951, която са подписали. От ЕС идват само преговорите за разпределянето, но и без ЕС ще са длъжни да продължават да приемат. Романист е човек, завършил филология на някой от романските езици, например френска, испанска или италианска. Или писател на романи.

81

Pin

преди 5 години

Какъв е смисъла от тази пропаганда за съжаляващите англичани. Англия никога не е искала да е в ЕС. Правеха всичко възможно да не се интегрират и да пречат за по-тясното интегриране на страните в ЕС. Не приеха еврото, не влязоха в Шенген. Против създаването на европейска армия са и т.н. Винаги са се държали с САЩ и когато ЕС леко влоши отношението си със САЩ веднага спретнаха Brexit.

80

Анонимен

преди 5 години

британците ги разделям на три категории- надути сноби,наивни добряци и хулигани,и трите са ясно разграничени ,сякаш си живеят в клубове и не се срещат помежду си.Та първата група успя да навие втората,че са най-великата нация,ама както винаги всеки надут балон(сноб)рано или късно се пука и се вижда истината.Разбира се повечето мислеха,че ще махнат минусите от евро членството а ще си запазят плюсовете,ама уви,всичко се маха

79

Анонимен

преди 5 години

Не знам за англичаните,но нямаше ли го този ЕС,ние щяхме да сме на ниво Армения и Грузия в момента.Управлявани от наши олигарси,вероятно щяхме да сме около 3 милиона в момента и три пъти пи-бедни.ЕС един път ни спаси от хиперинфлацията чрез валутния борд,след това от лапите на олигарсите,а на всичко отгоре ни пооорави пътища,жилища,инфраструктура.Апелирам всички,които наричат ЕС зло,да си спомнят 90те години !

78

Анонимен

преди 5 години

И нашите *** обръщат палачинката - британците от горда, достойна нация, махаща се от западната либберастия, сега станаха дженърри, ненормалници и т.н. Нема лошо, важното е рубли да има.

77

nn

преди 5 години

До АнонименКак 51% са 2/3 от населениено?

76

Анонимен

преди 5 години

До 105 Не знам как си въобразяваш, че Русия работела за унищожаване на България, след като тя самата е създала съвременната българска държава с цената на много жертви и кръв. Вие сте тука няколко откачалки, които постоянно обиждат съфорумците и демонстрирате невежеството си, непознаване на историческите факти и простотията си. Много сте ни омръзнали с неадекватното си поведение

75

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали Русия е враг на България. Знам само, че отвоюва едни изконно(500 години) турски територии с кръвта на своите войници и подари тези земи на едни неблагодарни и необразовани селяни за да си направят държава на нея и да се обърнат после и да я плюят.

74

Анонимен

преди 5 години

Всичко британско трябва да се изгони от България. Британците са виновни за създаването на антиконституционната партия ДПС, която окраде поколения Българи и все още експлоатира наивните български турци и ги краде приоритетно.

73

Анонимен

преди 5 години

Имаше референдум и 2/3 от народа на Великобритания гласува за излизане от ЕС. Така, че въпросът е приключен.

72

Анонимен

преди 5 години

Никой нормален не иска д ЕС на Меркел и Макарон.

71

пропов

преди 5 години

Тая игра с Брекзит , някой я планира и намазва яко от нея. И той я е предизикал. Болшинството англичани бяха кандърдисани да гласуват против ЕС. Политиката е сложна и много потайна игра, за да се изказваме ние какво ще да стане. Аз Брекзит го виждам като колапс на икономиката. Болшинството от световните фирми(и финасите им)се местят в Германия. Защото трябва да оперират в ЕС. Във Франкфурт кипи яко стрителство на небостъргачи и ги очакват.

70

Анонимен

преди 5 години

Омразата на Чърчил към България ,идва по време ПСВ!Като шев на адмиралтейството Чърчил успява да прокара план за атакуване на пролива Дарданели и превземането на Истанбул!Обаче още при Дарданелите англичаните забуксуват,тогава на Чърчил му идва идеята турската армия да бъде атакувана в гръб от БГ армия!Иска от политиците да привлечат България ,но удрят на камък!Операцията при Дарданелите е неуспешна с много английски жертви!Чърчил е уволнен от поста и пратен да се бие на германския фронт !

69

Коко

преди 5 години

Този европейски съюз е вреден за народа той обслужва интересите на мафията и олигархията и най вече КОРУМПИРАНО И ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО

68

Чърчил

преди 5 години

Англия винаги е била враг на България. Ако беше от британците и Чърчил и. бабичка Мей да нямаше България. Въпреки че нашите политици също се стремят най усърдно да ни унищожат. София е бомбандирана от тези използвачи, отровители и интриганти.