67

Анонимен

преди 5 години

Чърчил е казал, че там където си честитят след баня свършва Европа....Тоя отвратителен тип е забравил, че тяхната кралица Виктория (на която той е съвременник) с голяма гордост е разказвала по приемите си, че са я къпали само два пъти в живота й - един път при раждането си и един път за сватбата. Къпането до 20-ти век се е смятало за нездравословно и още повече неморално, защото е немислимо да си чисто гол. Когато тук са си честитили банята, там са мрели като мухи от зарази.

66

Анонимен

преди 5 години

Толкова *** народ тегне на този остров, цяло чудо е че не е потънал!? В края на март вън от бара, пък ако щът ризите да си съдерат!

65

ахаххаха

преди 5 години

До Анонимен 88 и кво им е великото ???

64

Бритиш националишес

преди 5 години

Обръщат я индийците и всички неангличани на осторова.Всеки здрав прав англичанин, млад и с ясно съзнание не иска бежанци и романисти на собствената си земя.Да живее Британия.

63

Анонимен

преди 5 години

Слава на Англия, слава на САЩ. Най - великите държави в света!

62

Калеко Алеко

преди 5 години

Макар и отделена от континента чрез Ламанша, Добрата Стара Англия винаги е имала особено място в Европа и ще си остане част от нея, за разлика от една източна бензинова губерния, по-голямата част от която се намира в Азия и която е населена с бели араби и чукчита ... !!!

61

Щерю

преди 5 години

Ами като евреите я управляват Англия, а хората късно се усещат - тъй става...

60

Атакист

преди 5 години

Призоваваме британците да не се поддават на провокация. Русия ще ги защити от ЕС!

59

хем боли хем сърби

преди 5 години

Ми то и в София като се исипат 1 милион имигранти и бежанци, ГЕРП ще паднат и БСП ще подаде молба за напускане на ЕС.

58

Анонимен

преди 5 години

Англичаните винаги са имали твърдо мнение в нямането на мнение, с възможност за промяна по всяко време, в зависимост от интереса. Трябваше да оставят Борис Джонсън да се оправя, защото за да елиминират влиянието на Фараж, той още няколко подеха инициативата.След 29.03 би трябвало да излезат, дори без сделка. Референдума беше за 50% и те решиха да излязат. Втори референдум, означава, че въобще не зачитат нищо. И за първия се очакваше, че ще останат. Всичко свърши.

57

Анонимен

преди 5 години

До ген. ВазовБомбардират София после.

56

Анонимен

преди 5 години

ЕС има за цел да превъплъщава израза "Никога повече", като се има предвид, никога повече война в Европа. Щом като на британците им е все тая, нека ИРА се възроди сега!

55

Анонимен

преди 5 години

Сетиха се миличките. Като четат вестници и не мислят. Така им се пада. Няма човек прокопсал от четене на вестници. И в БГ е така.

54

АнонимеН

преди 5 години

ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ИСКАТ ДА ОСТАНАТ В ЕС! 3 ГОДИНИ РАЗИГРАВАТ ЕС ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ГИ НЯМА!НА 30 МАРТ 2019-ТА ТЕЗИ СЕ МАХАТ ИНАЧЕ ЩЕ ИГРАЕ ТОЯГАТА!

53

Анонимен

преди 5 години

Без визи цяла Изт Европа ще се премести на острова и ще стане претъпкан остров и ще потъне от 200-300 милиона хора и екокатастрофа.

52

Анонимен

преди 5 години

До 62Швейцария са извън ЕС, а Холандия имат много политици които искат да излязат и да не плащат на ЕС. Богати са извън ЕС и не искат да издържат бедняци от Изт. Европа.

51

V

преди 5 години

Евродупитатските съюзи са временни .Газопроводите са вечни .Трябваше да вземем парите вместо да плащаме големи акцизи ;)

50

До 62

преди 5 години

Прав си, ама ГРОБ-овете не могат да мислят и все си гледат схемичките

49

прав си

преди 5 години

До аз 16 Живея в Англия и лично видях как Путин обикаля от секция на секция и пуска по 100/200 бюлетини за излизане от ЕС . Отделно агитираше от врата на врата , че гнусният ЕС е пред разпад . Отделно той предизвика беженската криза .Беше се дегизирал като Меркел и застана пред камерите и покани всичко живо в Европа . Имам 50 млн. познати англичани в соц.медии , никой от тях не беше казал , че ще гласува за излизането , ама Путин обърна вота

48

До (-_-)

преди 5 години

ти си изключително безмозъчен тип... валутата им зависи от състоянието на държавата, а държава която не може да търгува не е в добро състояние! Псевдоучен...