333

Анонимен

преди 5 години

абе сърбите посрещнаха путин с камбани и салютии получиха безплатно каквото поискат въоръжениетова е истината-айде да видим кой ще ги нападнетия *** дето се плюнчат тука и *** краварски *** ли

332

Мале

преди 5 години

Путин е най-доволен, без никакви комисионни за Български политици тези таратайки от виетнамската война добре му дойдоха за въоражение на българските натовски парнтьори.

331

Леле

преди 5 години

Шведите се озъбиха, страх ги е дали ще успеят да си върнат комисионните дето дадоха на Румен Радев.

330

Анонимен

преди 5 години

До икономистНе става въпрос за пазар, а за решение на САЩ. Това не е зеленчукова борса или Женския пазар за домати. Изборът няма нищо общо с икономика и пазар, България трябва да си плати на САЩ членството в НАТО, вече 15 години нито стотинка не е внесла, а САЩ искат военни поръчки поне за 2% от БВП.

329

икономист

преди 5 години

До 308 И каква по-точно сила е пазарът, след като ние на практика, по един или друг начин сме принудени да изберем точно определен продукт - Ф16! Къде е свободната конкуренция тук? Пазарната икономика и в този случай не се подчинява на собствените си правила!

328

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоПри Путин ходят на крака Меркел и Макрон. Путин отива в Сърбия заедно с Лавров за да покаже нещо с този жест, не че не може да покани сърбите в Москва.

327

сфъку шестакоф

преди 5 години

допе да им е здраво на *** като додат ф16ките а за шведите само тройка. и ефтинку ги зехме почти без комисиони. че има паради. че има завоевание. баце че е новиот цар и гаспадар на росиа а че съм му уева патерица.

326

Анонимен

преди 5 години

Един от основните аргументи за нуждата точно на тези самолети се посочва т.нар. "Air policing", т.е дежурство на ротационен принцип (обикновено в Балтика). По 4 самолета от различните ВВС, кой каквито има, дават дежурство. Поляците с МиГ, чехите с Грипен, Италия с Еурофайтър. У нас за "разширен" полисинг на "помощ" дойдоха 4 италиански самолета. Така че, не е задължително за целта самолетите да са Ф16 или пък Грипен.

325

Зозо

преди 5 години

До АзПутин днес на кокили ходил, да се равни с Вучич :))))))))))))))))) Освен в Белград, Дамаск и Пхенян никаде другаде не го искат да стъпи!

324

Анонимен

преди 5 години

до АнонименA ако Украйна беше в НАТО, Русия щеше ли да анексира Крим? A ако Украйна влезе в НАТО, Русия ще се изтегли ли от Крим?

323

Аз

преди 5 години

Ганчовциииии, Путин днес е в Сърбия!!!Вдявате ли за какво иде реч???

322

Анонимен

преди 5 години

братя шведи - всички го знаем ама сме си избрали управници прода.жницидето се грижат американските работници да имат големи заплати за сметка на нашия народ това е положението

321

Анонимен

преди 5 години

До MIHJ2Абе пич, твоят ник със шрифта "windings" трябва "да се чете" ?

320

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен328само в тая статия тоя коментар го има пет пъти. кой не верва да брои. после говорете за "обществено мнение" и "болшинството смятат". човека даже не си играе да сменя репликите, а контрол+ц, контрол+в = 20 лева и парче пица.

319

Народна Просвета

преди 5 години

онанимен 333, хвалебствията за държава в която археолозите наричат траките славяни, и говорят за каменните крепости на номадите от уйгуро-татарската култура, наричани от някои прабългари, са меко казано неуместни и говорят за еничарлък на гладния мозък.

318

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

добре де тя е ясна, грипен добър/лош е екзотика, и има 50 бройки на въоръжение, и то в страни в които основен боен самолет е ф-16. кво има повече да се коментира, и кво има ал бънди да се тръшка по села и по паланки. хората си купуват шевролет, а не сааб и ролс ройс, щото като нещо стане, да не им се налага да минават на успокоителни.

317

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа, но Крим е руски. Въпросът е затворен.

316

Анонимен

преди 5 години

До ТролХората гладни, пътищата разбити, ти за фасони мислиш.--ама кога "приватизара" за "една нощ" и с едно куфарче, не мислеше, че хората ше са гладни нали ?! мислеше да кОпнеш кокала?!

315

Анонимен

преди 5 години

До 323A ако Украйна беше в НАТО, Русия щеше ли да анексира Крим? ...Тц !

314

Анонимен

преди 5 години

До ТролНе знам какво се занимавате като нищо не разбирате , по-добре гледайте документалки вместо да си пишете по форумите или пък ходете на кръчма. Защо си тормозите мозъците?