13

Анонимен

преди 5 години

От американското посолство казаха, че американската оферта е най-добрата. А щом от американското посолство са казали - край на споровете, нашите подвиват опашка и изпълняват.

12

Анонимен

преди 5 години

Нашата оферта за Gripen е по-добрата---Ама самото самолетче - не е !Не е важно само номиналната цена, ако тя не е среднопретеглена към това, което получаваш за нея!Всички ТТХ-характеристики на Ф-16/70 са между 25 и 40% по-високи от тези на Грипен С/Д. Когато числата говорят, от Сааб трябва да замълчат! Просто предложеният самолет е по-слаб! Ако бяха предложили Грипен Е/Ф може да е друго, но С/Д просто си е много по-слаба машина!

11

Анонимен

преди 5 години

Ей голяма мъка по тея грипени, защо ли?

10

Бо и Цв.Цв

преди 5 години

Аааа, манете ги тези швеците!

9

the Ghost

преди 5 години

Тя офертата може да е по-добра за България, ама не е добра за онези чичковци дето са приготвили големите куфари за комисионната от другата сделка

8

Анонимен

преди 5 години

Радев да отива при Путин, да си реже пръста и да му го даде като извинение за провала и да се моли да е достатъчно. Ние сме партньори със САЩ, някой неразбрал?

7

До 1

преди 5 години

Абе какво разбира Радев от изтребители?Питайте Цецо физкултурника и кухата лейка Екатерина Захариева,която ще "преговаря" за самолетите.Те най-добре знаят.

6

Discovery

преди 5 години

То реално в БГ и да искаш някакво обективно мнение кое е по-доброто за нас няма от де да го намериш, все некви лумппени пристрастни към сулльовци и ппульовци си защитават тяхното дори и да знаят, че другото е по-добро. Реално никой не извади неква съпоставка между двата вида изтребители +ове -уси и да се види черно на бяло. А не некви празни прикаски на оня дебббелак Каракачанов, че ф16 били най-доброто за нас... добре де ОК, ама ЗАЩО, направи съпоставка обективна за хората дет не разбират

5

Абсолютно са прави

преди 5 години

Шведското Волво е много по-добро и качествено от Американсия шевролет. Когато страна която не е на позиция да ти налага закупуване на продукт то единствената причина да го искаш е цена и качество. Когато страна има възможност силово да пробутва *** си - то няма нужда нито да са качествени, нито евтини.

4

Анонимен

преди 5 години

Е,как,бе.Цецо защо ходеше всеки месец в Америка да му набиват канчето.Големи наивници сте.Знаете ли каква е комисионната от Ф16?30%!А как сега да изберат "Грипен"?Някой от шведското правителство да е дошъл тук и да ни натиска?Не,няма и да дойде.Нашите управници са мишки,не мъже!Срам ме е от тях.

3

Анонимен

преди 5 години

Тя и за Русия е много по добра ама вече бяхме с Русия 45 години, те фалираха, ние фалирахме и вече сме в НАТО и ЕС и ще имаме Ф16. Въпроса е приключен

2

ТHE Патриот

преди 5 години

краварски еничари ВЪН!

1

Анонимен

преди 5 години

Абе Радев да не се гръмне сега, че нищо не можа да направи