73

Анонимен

преди 5 години

По-далеч от Русия, по-близо до цивилизацията.

72

Анонимен

преди 5 години

Вождът го е страх да спи в Сърбия. Уж големи приятели а посещението му е само за един ден.

71

Анонимен

преди 5 години

По времето на соца сърбите наистина бяха по добре от нас но сега НЕ СА!!Които е ходил ще види и забележи че не помръдват!По добре бяха защото ги пускаха някога на Запад да ряботят,сега с руснаците ...напредък няма, пак на запад искат да бачкат не на исток!От този техен инатлък тип комунизъм и национализъм изгубиха 2/3 от територията която владееха!

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен75 "в Сърбия. Всеки месец минавам" Защо? На гурбет? Ти си чистач на ке нефи нали?

69

Анонимен

преди 5 години

Голяма мизерия е в Сърбия. Всеки месец минавам. С Русия за съюзник няма да прокопсат.

68

от Богата Болгария

преди 5 години

До Сърбия е бедна ти си голям шегаджия.

67

до Кико

преди 5 години

Много са добре сръбето.Като минеш границата няма измазана къща почти до Белград.Магистралата на отиване няма 50 метра без кръпки, а в Белград се нагледах на просяци октомври месец.Да не говорим каква мръсотия е и няма 20 сантиметра по земята без фас.Всичко издраскано със спрейове като в някое гето.БВП им е 30% по-малък а цените им са като нашите и една идея по-високи.Горивата им - 2,80.Айде бегай ***!

66

Кико

преди 5 години

народ с достойнство никога няма да изчезне. Бомбандираха ги и пак са по-добре от *** на европа

65

Анонимен

преди 5 години

Добре му подаряват куче. Дано да стане голямо и силно. Той има нужда. Като се срещна с Меркел си викна лабрадора на помощ. Защото ако Ангела му зашие един зад врата ще го залепи като тапет от кинта и двайсе на стената.

64

Сърбия е бедна

преди 5 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС.

63

Анонимен

преди 5 години

Сърбите винаги са живеели по-добре от българите - и по времето на соца и сега.Защото са народ с достойнство и не се продават постоянно на силните на деня, както българите.

62

Анонимен

преди 5 години

До СЪРБИНДа бе, защото при Сергей Станишев, Жан Виденов и Андрей Луканов цареше охолство и благополучие. "Преди малко нямате българи" май някой от помощното училище са го взели направо в партийната школа?

61

СЪРБИН

преди 5 години

До Вучич е пътник искам да попитам Б.Борисов кой е? ЕС предлагайки бедност и гурбет на българите. Преди малко нямате българи в България само ***.

60

Анонимен

преди 5 години

НА НОВА ГОДИНА БЯХ В СЪРБИЯВ .МОГА С КАТЕГОРИЧНОСТ ДА КАЖА ЕДНО-СЪРБИТЕ ЖИВЕЯТ 100 ПЪТИ ПО ДОБРРЕ ОТ ГЛАДУВАЩ И ПРОКЪСАН И ОКУПИРАН ОТ САЩ ЕВРОАТЛАНТИК БАЙ *** .САМО ИМ ВИЖТЕ ПЪТИЩАТА,МАГИСТРАЛИТЕ ,ЗАВОДИТЕ В СЪРБИЯ,ВСИЧКО Е В ПЪТИ ПО ДОБРЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, СТАНДАРТА НА СЪРБИТЕ Е СЪЩО МНОГО ПО ВИСОК ОТ НАШИЯ А ГРАДОВЕТЕ ИМ СА НАПРАВО ЕВРОПЕЙСКИ ,ЧИСТИ ПОДРЕДЕНИ,А НЕ КАТО ТУК В БЪЛГАРСКАТАЗАТЪНАЛА В МИЗЕРИЯ,Ц**АНИЯ И МРЪСОТИЯ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ***,

59

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

а западнопокрайнинец дали ше му подарят? и кво стана с материала за "осуетения атентат" ?

58

Анонимен

преди 5 години

Тези дни два големи зяавода в България удариха кепенците и закриха производството си,а това доведе хиляди работници и техните семейства да останат без препитание.Става въпрос за Тютюневия комбинат в Благоевград и завода на Нестле във Варна .За това обаче по купените от Тиквата и пеевски медии като този сайт ни дума ,ни вопъл ,ни стон.За сметка на това вижте с какви глупости -Подарили куче на Пунин ..ни се отклонява вниманието от истинските проблеми на българина

57

Баси

преди 5 години

Никола Тесла - ХърватинШар планина - в македонияНафтена индустрия Сърбие - Лидер на балканитеСърбите кога ще престанат да сънуват будни?Му хахаха

56

Анонимен

преди 5 години

подарете му обички бе, повече ще им се радва :)

55

Анонимен

преди 5 години

До Ха ХА хаМогат да завижат на заплатите ни!мин.заплата в русия наскоро я увеличиха на 120 евра

54

Вучич е пътник

преди 5 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...