93

Анонимен

преди 5 години

Слава Расия,и Бъльгария слава

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102До 100 рубли = 1 долар109 йени = 1 долар Ама тия с йените имат годишен икономически растеж с 10% от десетилетия и заливат света с автомобили и техника от кафемелачки до медицински роботи при положение, че нямат никакви находища на полезни изкопаеми.Хуманоидния робот на HONDA на име ASIMO разпознава лица, отваря врати, отваря бутилки и налива и сервира напитки, играе футбол и т.н. а 100-те рубли =$1 обличат човек с костюм и го представят за робот.Пълен смях.

91

Анонимен

преди 5 години

До 100 рубли = 1 долар109 йени = 1 долар

90

Анонимен

преди 5 години

Вучич пък да не види нещо от гениалния вожд и учител на българския народ - г-н Бойко Борисов! Той подари кученце на Путин, сега и Вучич да не остане назад!А за газопровода през нашата територия: дано да стане, да не дойде някой с ковбойски ботуши с токчета и катарами и не развали работата. И без това има едни такива от 80-те %, за които мъдрият ни народ (другите 20% казва "Ти го кръщаваш, то пър.ди!")

89

мяу

преди 5 години

Да няма Китайски ресторант че все кучета му подаряват ние сме му приготвили едно котенце сополиво и кьораво с едното око и гурливо ама щом е такава работата няма да му го дадем

88

100 рубли = 1 ДОЛАР

преди 5 години

Да му подарят една перука на гологлавото джудже че акъла му е замръзнал още от кгб

87

Анонимен

преди 5 години

Това куче ще ухапи топките на Вучич!

86

Уф

преди 5 години

Абе те защото си знаят интересите и за това губят територии през няколко години!Миналата седмица подвиха опашките за пореден път и подариха Косово на Албания!Приходът на глава от населението в 30 процента по-малък от българския,Брутния Вътрешен Продукт също!

85

Е

преди 5 години

Зли,злобни и завистливи са турските ***,криещи се зад християнски имена!

84

Някой

преди 5 години

Евала на сърбите,От край време си знаят интересите както гърците, всичко което могат се възползват, не са като нашите предатели и дупедавци.

83

Анонимен

преди 5 години

Вучич - Шаро-то на Путин.

82

Анонимен

преди 5 години

Да,ама там е по-добре, по-спокойно,по човечно и по-дружелюбно.На злите и завистливи българи, пожелавам всичко най-добро, на последното им място в ЕС,което никой не желае да заеме.Мразете се така,както можете само Вие,ненавиждате се помежду си и се наслаждавайте на постиженията си.Албанците отдавна ви задминаха с помощта на Вашия Вожд.Успехите Ви в бъдеще са гарантирани.

81

Къде е курск ??????

преди 5 години

Сърбите са наши врагове от 100години са против България а за руската *** не ми се пише 45 години руски пиян ботуш върлува над бащината ми земя взеха ни земята и свободата

80

Анонимен

преди 5 години

Евроатлантическа България няма да асистира,Сърбия да стане енергиен,иликакъвто и да е-лидер в региона.Турският паток,трябва първо,да премине през България,което е доста съмнително.Посещението на джуджето в Белград има повече символичен характер и цели,да се потвърди желанието на Русия,за доминация на Балканите,пред запада.Сърбия потъна дълбоко в чакалнята за ЕС.Албания,Черна гора и Македония ще влязат по-рано от нея в съюза.

79

Анонимен

преди 5 години

Тези земи,където се намира Шар планина,са били доста време в пределите на България,така че Путин получава за втори път кученце от нас.Не е нещо,с което можем да се гордеем,но е факт.

78

Анонимен

преди 5 години

Сърбия е лоша имитация на България.Путин вече получи кученце за подарък ,при посещението си у нас.Сърбия избра доброволно,да се отрече от суверенитета си,и да пиша за всичко Путин.

77

Анонимен

преди 5 години

Азис събра повече сърби от Жужа Факт

76

Анонимен

преди 5 години

Крачун и малчо

75

Зозо

преди 5 години

Че то освен в Белград, Дамаск и Пхенян, къде другаде да го посрещнат диктаторчето?

74

Анонимен

преди 5 години

Джуджето е с рекорно високи токчета за тази среща че сърбина висок, но вече и може да се каже че така това е най-високото джудже.