13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Карла дел Понте не може да се дореди от такива като теб и дъщерите им.

12

А, ко?

преди 5 години

Сърбите не получиха ли и Миг 29 подарък от Русия? Чакам наш тиквун еднокнижний и най-вече пъпешовидната продажна цвичка да кажат с коя държава са подписали 20 споразумения, колко инвестиции от новите ни господари са докарали (опа те май инвестициите намаляват) и кой колко самолета ни подари...

11

Анонимен

преди 5 години

Толкоз кучета, Лилипутин стана кучкар. Може да му позволят да си ги вземе в килията в Хага да му правят компания.

10

Южен поток

преди 5 години

Сега, като се замисля за провала на южния поток, и как се бяха наредили нашите убавци да изкарат милиони, е ти догано, е то цеко, боко, цветко и серго и ....Какви далавери със земите дето щеше да се отчуждават, па наточили се да строят ... Евала на европейците, че спреха проекта. На тия алчници нищо, само слама, е там да плащат скъпия украински газ и да мълчат. Нали направиха интерконекти с Гърция ? Да купуват от гърците, те как ни обичат съюзниците ни от НАто и ЕС.

9

Сърбо

преди 5 години

Джуджето Путин,прави отчаяни опити да задържи последния от сателитите в орбитата си! Народа на сърбите се надига и иска Европата,нокой освен русофил -безродник не желае Евразийската ***!

8

Гледна точка

преди 5 години

Тъз година F-16, догодина Раптор!

7

123

преди 5 години

Турският поток е ясен-там проблеми няма. Ще се обсъждат Ф-16 за българската авиация. Как са с ПВО!!! Стелта е ясен. И там няма проблеми.

6

Снайперист

преди 5 години

- Сърбите приготвили ли са си качествен колега?

5

до 2

преди 5 години

Шарпланинец е чисто българска порода само че още преди доста години, докато нашите кинолози се намъдруват, сърбите я сертифицираха като тяхна!

4

Анонимен

преди 5 години

Да подарят Нина Ричи от фирмата на Чепига&Мишков !

3

Анонимен

преди 5 години

а що не пишете колко хилядна демонстарция ще посрещне джуджето с дюдюдкане? или тер са ***. Всеки , който не е руснак, е ***!

2

Анонимен

преди 5 години

летище "Никола Тесла" - ТОЙ НЕ Е СЪРБИН, МАСКАРИ!

1

АДЕ СЕГА

преди 5 години

ПУТИН ДА НИ С ЕПОМОЛИ МНОООГО ДА МУ ПУСНЕМ ОТТУК ПОТОКА!ОБАЧЕ ЕТО КАК ВАСАЛИТЕ ПОДАРЯВАТ ВСЕ МЕСТНИ ПОРОДИ КУЧЕТА НА ПРАВОСЛАВНИЯ ЦАР НА ЦАРЕТЕ:)))) НАШИЯ МУ ПОДАРИ КАРАКАЧАНКА, КА СЕ КАЗВАШЕ...