32

Анонимен

преди 5 години

Ония горе може и да са се нашмъркали но сред народа БСП е мъртва партия на изборите ще са под 10%

31

Анонимен

преди 5 години

До 24Василев, и баба ми казва истината !Но Радев казва същата истина срещу 11 000 лева на месец !Освен това негова работа беше да вземе отношение по ексцесиите на Шкембе войвода в ромската махала, тъй като всички в тази държава са негови поданици !А той се скри зад пердетата на Президенството.

30

Анонимен

преди 5 години

Президент и Омбутсман са синекурни длъжности и затова могат да пъзволяват популизъм на колкото си искат, ама друг да плаща сметките !Не разбрахме обаче къде се скри Радев докато Каракачанов вилнееше в ромската махала по сред зима, както турчин не е вилнял !Президент ли е Опозиция ли е или е просто едно Радиомълчание според конюнктурата !

29

Зная

преди 5 години

Имаме свестен президент. Станишев е на престижна позиция в Европа. ГЕРБ - гаф след гаф, върви надолу, отива си. Следват промени към добро.

28

Маркс

преди 5 години

*** + СерГей = СерНелия и КурГей въобще новия партиен кадър в БСП

27

Професор

преди 5 години

До 29Сатанишев повиши пенсиите преди изборите и загуби. После Бойко плащаше новите високи пенсии а не Станишев. Най голямо реално увеличение на пенсиите имаше когато минималната пенсия от 180 лева стана 200 лева. 20 лева ударно увеличение на минималните пенсии благодарение на настояване от страна на обединените патриоти. И днес най ниската пенсия е 200 лева , цели 100 евро.

26

Анонимен

преди 5 години

Този човек повиши пенсиите на всички, повтарям на всички с 20% в една година .

25

Охлюв

преди 5 години

Станишев зад Радев?! Не трябва ли да е обратното?

24

Бсп са гадове

преди 5 години

БСП никога не може да предложи промяна към по-добро. Доказано от историята.

23

Анонимен

преди 5 години

Какво ли червено уро,,дче ще се пръкне от брак от *** и СерГей (((

22

Професор

преди 5 години

Радев разединява нацията. Истинския президент не трябва да бъде партийно обвързан. Независим и обединяващ народа като Президента Росен Плевнелиев.

21

Василев

преди 5 години

Президентът казва истината, че в България има корупция и бедност, каквато има във всяка страна по света!!!А Станишев е човек на световния финансов капитал!!!Агент Алврик Конован!ЦРУ!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Защо се прави на "изненадан от темпа на създаване на скандали и недоволства от правителството и управляващата коалиция" след като неговата русофилска партия ги създава? Сега са напечатали плакати на ромеите впрегнати в отиграния веднъж с кресливите майки екшън наречен "Извини се и дай отставка" преди с Валери Симеонов сега с Каракачанов.

19

Решетников

преди 5 години

Две големи неистини в думите на съсела. Първо, резидентът има висок (сравнително, но вече под 50%) рейтинг, защото нищо не прави и не дразни. Второ, голяма част от изявленията на радефф са неверни.

18

?!?

преди 5 години

Благодарение на Станишев българите се обединиха както отдавна не бяха го правили над Сто хиляди по Цариградско шосе, за да го изхвърлят и той да избяга чак в Брюксел.

17

?!?

преди 5 години

Тоя явно си мисли, че вече ДПС, Пеевски, Орешарски и техния министър на икономиката дето после пристана на Доган сте ни залипсвали. Е не сте!

16

Що е то?

преди 5 години

Мъж под чехъл- жененМъж под два чехъла- заврян зетМъж три чехъла- Гумен радефф

15

Станишев

преди 5 години

притежава специфични ТАЙНИ умения, които високо се ценят в БСП и въпреки ЕвроГейската си позиция може отново да оглави листата. В Брюксел е най-добре за хора които обичат спокойствието, семейния уют и финасовата сигурност.

14

Ха-ха

преди 5 години

СерГей ще направи голяма услуга на партията си ако не се показва въобще по медиите.Както Цецо пък за ГЕРБ.

13

Я гледай....

преди 5 години

Вярно БСП е многа мъдра. Прелива от мъдрост. Особено Корнелия.