52

Някой си

преди 5 години

И Станишев и Радев са от един дол дрешки. Разликата е в това че Станишев направи доста поразии за България а на Румянчо тепърва му предстоят поразиите.

51

Анонимен

преди 5 години

Памакинята цвека много срича Ва, някои избрали я, това интерес представлява, а не грипени.

50

Анонимен

преди 5 години

Какъв ЕС бе комунист смешен .Англия каза своята дума отдавна .***

49

1926

преди 5 години

Да, супер е, по-глупав не сме имали!

48

к.44, 46

преди 5 години

До Анонимен: Лъжеш! Авиацията я съсипаха Цуци Ухото, Б.Б.и вчера Торба войвода! Цецо предаде България,донасяйки преди две седмици нареждането да закупим Ф 16 и то на цена над 2 -2,5 млрд. лв, като самолетите ще станат готови след 3-4 г.! При новата сума можехме спокойно да закупим Юрофайтър и Рафал,които са изцяло от ЕС и нямаше да зависим от моментните настроения на през.Тръмп.Цуци и Торбата си замълчаха и заедно с Боко искат да ни привържат към САЩ. А ние сме в ЕС. Жална ни майка.Продадоха ни!

47

Анонимен

преди 5 години

По скоро се държи като десидент . Радев ми напомня Желев .Същата злоба да руши стабилността .Съсипа ВВС и избяга в президентството .

46

Бу

преди 5 години

За този психически неуравновесен човек президента въобще не ми се говори, такова недоразумение в политиката не сме имали. Колкото до скандалите които се вихрели, ами и на децата е ясно кой непрекъснато ги инспирира и създава, червените другари така разбират борбата за власт. Същите така са закърмени, при тях не става въпрос да работят за страната си и да се докажат на избори, те така смятат че ще заграбят властта, чрез мръсни номера и изкуствено създадени скандали въобще свит юмрук и война, ха х

45

@ к.50

преди 5 години

До Анонимен: Да беше се научил да пишеш коментари на правилен български език и да поставяш препинателни знаци, а? Пиши без правописни грешки.

44

Гошо

преди 5 години

Радев не гори от желание да се обединява със Станишев. На него му трябва човек, който да обедини недоволните от Боко+ Цоко българи, а те хич не са малко, в неполитическо движение, като напр. Движение за национално спасение. Б.Б., Цецо Ухото и Торба войвода ще ни издоят поне с 2,5 млрд. лв за американските изтребители. Подходящ кандидат за водач на такова движение е ген.Шивиков, още повече, че българите идкат защита от ромите. И този генерал, повеждайки запасното войнство, може да я осигури.

43

Анонимен

преди 5 години

Много от провинцията харесват Президента Румен Радев и то интелигенцията... 3 чужди езици, не е обременен, това чувам, това пиша, за всеки влак.... Аз съм на концерт на Лили Иванова... И памКа си иска телето и няма глас, за дпс щял,

42

Присмехулник

преди 5 години

когато такива, като серж застават до някого, този някого трябва да е нащрек. но, когато такива, като серж застават зад някого, то той направо трябва да е в повишена бойна тревога с код червен, освен, ако не е от "истанбулския" кърг... :-)))

41

Ефо

преди 5 години

Много хубаво, че стои зад него, хубаво да го подпре тоя бутафорен палячопрезидент!

40

457

преди 5 години

Много правилно, Румен може да се държи КАТО президент, но всъщност е никой.

39

Анонимен

преди 5 години

По съвместителство и комунист еврейн и руски поданик Ама на червения хибрид не му изная истината а Плюе по кремълски ноти

38

Николов

преди 5 години

От 30 години БСП е мъртва партия,но не слиза от сцената и е най-сериозният опонент на сегашните уж управляващи.

37

Виц на деня

преди 5 години

Румен Радев има характер и е достатъчно самостоятелен ........

36

БСП са гад.ини

преди 5 години

До 29. Само че си скаран с информацията. Той ги завиши пенсиите, но не осигури парите. Платиха ги после от ГЕРБ.

35

Зузи

преди 5 години

Радев е едно поставено лице на Русия!Популист и национален предател!

34

Анонимен

преди 5 години

Радев е страхливец !Той не посмя да осъди погрома в ромската махала на връх тяхния най-голям празник Банго Васил, извършен като отмъщение за битов инцидент, нямащ нищо общо с незаконното строителство !

33

Анонимен

преди 5 години

Грипен Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?