96

miko

преди 5 години

те камериерка за тези пари не могат намери, камоли програмист.

95

АПИ

преди 5 години

Схемата е да се назначи наш човек.С тази неатрактивна основна заплата няма външни кандидати.Нашят човек хал хабер си няма от програмиране и компютри,но пък мима диплома,купена разбира се.И журналистите да не се интересуват повече в бъдище от този пост,щото има едни бонуси към заплатата.

94

Радо

преди 5 години

Жалко! Щях да кандидатствам по тази обява, като е видях преди 2 дена, но не покривам всички изисквания. Имам нужния стаж от 4 години, който се иска в обявата(по-точно 10+), но образованието ми е прекалено ниско - Компютърни науки бакалавър. Добре, че не учих повече за магистър, че с тези 510лв нямаше да се оправям.

93

Айти-Ром

преди 5 години

длъжността е държавна и няма как да напомпат заплатата само защото айтита взимат кинти по частните фирми. Дефинирани са рамки за всяко ниво длъжност. Отделно не се търси "програмист" ама това май само програмистите могат да го разберат хахаха Това дето ще върши и по фирмите не биха му дали много пари

92

Анонимен

преди 5 години

Печатна грешка, изпусната е едната нула.

91

GHT

преди 5 години

Големите журналисти, какво я дъвчите тази "новина" цяла седмица?! Хайде да ви видим смелостта и журналистиката след 6 месеца или година, когато на позицията се назначи "наш човек" със съответната заплата за "наш човек". Искам да ви видя как ще разровите случая и ще оповестите заплатата му, и да зададете неприятните въпроси. Сега много джафкате, ама тогава няма да посмеете да гъкнете.

90

Активист на БКП

преди 5 години

Това е за да прогонят истинските програмисти и да уредят някоя герберска шушумига ...

89

Жоро

преди 5 години

чух го преди 1-2 дена и мислех, че се шегуват, ама явно има някаква друга схема, щото т'ва наистина е несериозно :-)

88

Василев

преди 5 години

Иаберете си едно от двете селяни прости!!!'Или да имате силно присъствие в икономиката на монополи,банки и корпорации, или да имате нормални заплати и функционираща конкурентна среда!!!Двете неща са несъвместими и немислими, както е почти невъзможно на един умен човек да налее мозък на един селянин ***!!!Агент Уолш Скинър!ЦРУ!!!

87

Анонимен

преди 5 години

Програмисти и ит-та и вас ще ви научат да работите за без пари като всички останали.

86

смях

преди 5 години

Специалист с опит взима 10 пъти по толкова. Тези вече се подиграват, Ами Да седнее Премиера или Президента да пише код. Нали техните заплати си ги направиха космически!

85

Анонимен

преди 5 години

А какъв достъп до информацията ще има въпросният шеф? Ако вместо да платя 300лв глоба мога да "го почерпя" 100 и той "да оправи" нещата, тогава заплатата му няма значение. Даже може да го карат да плаща за всеки месец, който е на този пост. Както е с други контролни органи...

84

Анонимен

преди 5 години

Това са Ужасно много пари ама за русия

83

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

вариантите са два. 1. това е длъжност, която трябва да бъде обявена официално и назначението да е с конкурс. тоест, праиме конкурс за свръхквалифициран служител, на който никой не идва, и назначаваме нашо монче "щото нема кой", и човека взема минимална работна, и 30 бона "бонуси". 2. "нема никой, кво да праиме" и изненадващо фирмата на нащо монче дето сам е постигнал всичко а-ла софтуерните академици печели една поръчка за поддръжка на стойност неколко милиона лева.

82

Абе

преди 5 години

Това е за заблуда на простосмърните, а реално още една нула.

81

Анонимен

преди 5 години

Неее, това е поредната далавера. В статията даже има един два реда по въпроса. Обяснявам: За поста вече имаме човек, на който е обещано каквото трябва. Официалната обява обаче е за тази заплата за да няма кандидати или ако има такива те да бъдат убедени, че това е заплатата и евентуално нещо отгоре. За "нашия човек" обаче, когато бъде назначен, ще има правилно възнаграждение - бонуси, доп. надбавки за позиция, проекти и т.н.

80

eee

преди 5 години

по БДС - напълно нормална заплата - вършиш всичко и отговаряш за всичко за БЕЗ ПАРИ.

79

Анонимен

преди 5 години

За тия пари една рускиня е минават 10 клиента от зад Факт

78

До 75 опетков

преди 5 години

Не си наясно. Там няма премии 300%. Наскоро го обясниха, но кой да чете. За подобни министерства и агенции основните заплати са намалени, а разликата се дава като бонус до 4 пъти годишно, т.е. на всяко тримесечие. Съотношението сума за работна заплата към сума бонуси е 75:25, т.е. при 510 лева заплата, бонуса ти е 510 лева на три месеца, което е средномесечно по 170 лева. Тези 170 лева 300% ли са?

77

SS

преди 5 години

Сега ясно ли е защо територията БГ не е държава и няма да просъществува дълго ?!