136

Скънка

преди 5 години

Е как няма да падне търговския регистър? Как да имаме електронно правитвлство!?Та най- големия некадърник ще си намери работа в България за минимум 2к, такива ми ти работи..

135

Стоян Спилбъров

преди 5 години

Българите в чужбина с господ са вечеряли,всички са са с по 50-70к на месец и по цяяяял ден пишат по форумите.Откъде на къде казват,че мият чинии и тоалетни,берат ягоди и маслини-не е вярно!

134

Анонимен

преди 5 години

За толкова пари най-много да намерят някой ученик, който си пада малко нещо хакерче. И...ти! И после защо има хаос с винетките и с какво ли не? Еми за тия пари е ясно какво е нивото на "специалистите" в АПИ.

133

Заплата 510 лева

преди 5 години

(продължение)Да познава и правилно да прилага:...ITIL V3 и по-висока,стратегия за поддръжка на системата на КАПШ, стратегии за събиране на такси и правоприлагане, стратегия за обслужване на клиенти.*Интересно как да отговаря на тези изисквания без да е работил в АПИ?

132

Заплата 510 лева

преди 5 години

Търси се човек за Началник отдел Управление на информационна система и инфраструктура" в АПИ със заплата от 510 лева.Изисквания:Да познава и правилно да прилага: нормативни актове - КТ, ЗДСл, ЗОП, ЗФУКПС, ЗА, Правилник за структурата, дейността и органицазията на работа на АПИ, ЗП, Вътрешни правила за работа в агенцията, Вътрешните правила за реда и организацията на документооборота в АПИ, Кодекс за поведение на служителите в АПИ, Системна архитектура и хардуерна инфраструктура на решението

131

До 136 Ангел

преди 5 години

Ангеле, Анегеле, голям балък излезе. Тези, които ще вземат пари от такива системи са отдавна ясни и това не си ти, нито новия дето го търсят за 510 лева заплата. На такива ниски нива, допълнителни пари няма, набийте си го в "умните" глави!

130

Ангел

преди 5 години

Ако съм началник отдел на управление на информационната система не ми трябва работна заплата.Дори може аз да им давам по 510 лв/мес.Схемите и далаверките са големи.Стига ми само да изработя софтуер за толл системата и да го продам на АПИ(тоест на себе си) и мога да се пенсионирам!!

129

Програмист

преди 5 години

Баба ми наскоро се научи да влиза във фейсбук ,gmail и google .Ще я попитам дали е офертата я устройва! А що се отнася за мен .По коледа и нова година ми плащаха по 450 лв надник на ден за да бъда дежурен в офиса, иначе въпросното възнаграждение от 510 лв го изкарвам за 30 часа работа във фирмата в която работя

128

Тончо

преди 5 години

Споко,вече някое "наше момче" е назначено. Всичко останало е цирк с търсенето и заплатата за пред зомбитата в Корумпестан.

127

Анонимен

преди 5 години

Сега ще му дадат 560 лева заплата, а след една година ще я вдигнат според новата минимална работна заплата.

126

Поручик Ржевски

преди 5 години

Сидни милионерчето пак се появи. Сидни, тия твойте долари да не са австралийски?Аз имам един приятел в силиконовата долина, "зимал" 5-6к, ама детска градина 2к на месец, апартамент 2к на месец....то не ти остават пари да си купиш въже да се обесиш бре...Добре че са тия форуми да си треснете големите .... заплатки.Я кажи, имаш ли къща с 1дка двор която да е на по-малко от 1 час с вертолет от Сидни?

125

Поручик Ржевски

преди 5 години

Бъзикаме се ние тука, ама има вече опашка от кандидати казаха от АПИ.После взимал заплата колкото 30кг кашкавал, ама в СиВито му ще пише "Началство".Пък и да си началник, не е нужно да разбираш от софтуер. Питаш кой до къде е и му казваш да работи по-бързо и по-качествено. Винаги работи и изглеждате авторитетно.Ето кака Габриела изучи френски и стана еврокомисарка за дигитални стратегии.Ама знае с кой трябва да си упражнява френския.

124

Анонимен

преди 5 години

Това е лъжлива обява, както "нигерийските писма". Предназначена е да отсее глупаците, които ще и повярват, и да назначат техния човек. След 1-2 месеца ще му вдигнат заплатата и всичко ще е по плана им.

123

Анонимен

преди 5 години

До pozdravi ot sydneyприятел, с работа на заплата богат няма да станеш.

122

дедо

преди 5 години

ей, няма ли идеалисти тук бре...само парите ли са ви мотиваторът...

121

Анонимен

преди 5 години

От 6милионно население 3милиона станаха програмистите.Затова сме и на това дередже.

120

Анонимен

преди 5 години

Има една Таблица за размера на заплатите на държавните служители, в които има огромна разлика между минималаната и максималната заплата за една и съща длъжност. Истината е, че на практика винаги се определя заплата по минимума, който обикновено е около минималната работна заплата. Примерно за 2019 година заплата от 560 до 2000 или 3000 лева, изобщо не означава, че ще назначат някой с повече от 600 лева заплата и разбира се никакъв шанс след време да му я вдигнат. Само някоя Калинка на ГЕРБ може

119

Данаил

преди 5 години

Щом не им се дават пари,да си пазят и тези 510 лева,тъй като дори и за без опит на тази позиция,сумата е смешна !

118

pozdravi ot sydney

преди 5 години

До смешника с 5к в БГ,колега само си за съжаление, ти зимаш заплата на един чистач в сградата в която работя, и той ги зима с нищоправене за разлика от теб бе!Тук минималната заплата е $2800! Начинещи студенти им даваме 80к без значителен стаж. За хора с професия като мен с опит в Западна Европа и Австралия зимаме по 6 цифри на година в долари. И тва не е тайна, пише го на всяка 3та обява за работа ако отвориш сеек.ком.ауТия 5к лв. ако не беше казал че е заплата щях да мисля че си на соцял бе

117

Анонимен

преди 5 години

В държавните структури заплатите са мизерни и само шефовете получават повече. Заплатите са от минималната до към 900 лева, плюс добаква за клас, плюс бонуси между 170 и 300 лева месечно, т.е. общо от 680 лева до около 1300 лева месечно за тези със заплата 900 лева и доста стаж. Няма нищо чудно, че и в четирите си обяви за работа публикувани в *** bg, АПИ предлагат минималната заплата - те там толкова си взимат. Комисионни за хора на такива длъжности няма, но се иска яко бачкане.