116

Анонимен

преди 5 години

от години недоумявах как една позната в държавния сектор от много години си стоеше на 300-400 лв чисто заплата .Едва наскоро разбрах ,че си докарвала още 3 пъти по толкова от допълнителни проекти или нещо такова . Открих топлата вода!!!

115

Бг толл

преди 5 години

Нагласена е работата със сигурност няма да 560лв. Кокто е нагласен конкурса за Инспектор Тол правоприлагане тези които ще ни глобяват ако не си с е винетка. Ича назначени хора които въобще не са подавали документи и не са били на интервю. Олицетворение на цялата ни държава.

114

Анонимен

преди 5 години

Както обикновено в България се разиграват циркове и кьорфишеци от сорта на "една баба каза в автобуса". В този тон, медиите раздуват поредния балон за отвличане на вниманието от сериозните проблеми. В обявата никъде не е посочено, че става дума за програмист, или пък се споменава IT-специалист. Това, че заплатата е несериозна е друг въпрос. Крайно време е да си проверявате източниците и да не се литкате по поредната "бомба" на родните ***...

113

Анонимен

преди 5 години

Те търсят , за да не намерят , ще си назначат човек без качества , но си е човек на някой си и после ще получава добри пари чрез бонуси . Поредната калинка на Борисов при управление . Те са като частниците , които викат , че нямало качествени и подготвени кадри , пък не казват , какви заплати дават .

112

Поручик Ржевски

преди 5 години

Стига вече с тази фалшива новина. Заплатата вече е коригирана на 560 лева, което вече е 50 лв или 5кг бяло сирене в повече.Позицията не е лоша, аз съм над 10 години в ИТ и съм съгласен на тази позиция дори и за без месечна заплата.На тази позиция ще решавам кои софтуери да купувам, мога да викна вуйчо за консултант за 2000лв на ден и така нататък, възможностите са огромни.После ще се сриват сайтовете, ама всички са свикнали, немаш грижи.

111

Анонимен

преди 5 години

Тия заплати са за да не почват работа случайни хора.Наш человек ще е и тая заплата е ей така за спирачка.Парата е в бонусите и делбата на едро от процентите за поръчки....В повечето државни служби е така наш человек проверен...

110

Иван

преди 5 години

не е зле преди да се пишат бомбастични заглавия да се вникне в таблицата за заплатите на държавните служители, тя е публична...

109

Анонимен

преди 5 години

Отдавна стана практика, нововпостъпилите служители в сектори на издръжка на държавата, да получават по-голяма заплата от опитните служители назначени доста преди тях. Иначе просто няма кой да работи. Щом на новите служители се предлагат 510 лева заплата, представете си колко по-ниска може да бъде заплатата на по-опитните служители там. Прочетох оня ден 4 обяви за работа в АПИ, за които се искаше висше образование и всичките бяха за минималната заплата, без от ... до...

108

Анонимен

преди 5 години

После, се чудите защо системата на КАТ, НАП и т.н... държавни котилапак се сринала...

107

Анонимен

преди 5 години

От 29 години в България при демокрацията и пазарната икономика, от заплатите ни изчезна една нула отзад. Лошото е, че заплатите продължават да спадат и вече вместо 10 пъти по-ниски, заплатите ни са 20 пъти по-ниски.

106

Анонимен

преди 5 години

Заплатите за подобни длъжности са между минималната заплата и 200-300 лева отгоре. Както ви се харесва. Иска се работа, за която да не се плаща, а после защо тол системата не работела. Докато заплатите в държавния сектор не се увелчиат поне тройно, не може да искате да се върши работа.ПП: Не работя в държавния сектор.

105

Анонимен

преди 5 години

Никаква забулда няма, такива са заплатите в държавния сектор. Просто не ви се вярва каква е истината.

104

До 102

преди 5 години

Написал си:В големите градове масовите с обяви за работа са с заплати по 500 900 бруто а всеки млад човек с всякакво образование иска да започне с нетна заплата 2000 4000*Няма заплати по половин милион лева в България (500 900), а още по-малко по 2 милиона лева (2000 4000). Научете се да пишете правилно!

103

Анонимен

преди 5 години

Тя заплатата от 560 лв. е за заблуда, за да няма желаещи и да сложат техен човек с връзки. Пък после ще му дадат друга заплата. Хитреци!

102

Анонимен

преди 5 години

вече и пенсионер не може , трябвало да избира заплата или пенсия ,не можело и двете ,че какво ще прави с толкова много пари?!

101

Анонимен

преди 5 години

Обявата наистина звучи смешно, но в държавният сектор не можеш да предлагаш и да даваш заплата над праговете определени за държавната администрация. Просто би било незаконно. Подобни обяви има не само за програмисти, но и за всякакви специалисти. Затова накрая наемат хора, които поназнайват нещо, но достатъчно и ставаме свидетели на глупости. Както се казва - колкото пари, толкова и музика.

100

логично

преди 5 години

Е,после не се чудете защо 2 винетки стрували 19400 лева.То и при катаджиите заплатите не са високи,но желаещи си има!

99

Раша наша

преди 5 години

синът ми е айтичник работи и учи тази година завършва висше в москва получава 150 хил. рубли в левове 3780 лв.а в бг се подиграват нормален човек няма да работи за тези пари и затова младите специалисти бягат от бг задграница да си търсят работа добре заплатени тези демократи със тези ниски заплати и скъп живот каратс насила народа да излизат от родината си.в бге добре да си политик и системата го кара да е корупционер

98

Анонимен

преди 5 години

Вече са го намерили, ще тренира върху нашите картови сметки.

97

Анонимен

преди 5 години

Минималната заплата в България е 560 лв . Те дават 510 ! Веднага глоба за плащате ПОД определената от държавата минимална заплата !